שקרים קטנים...

orita29

New member
שקרים קטנים...

כאלה שלא מזיקים... או אולי כן??? עוד אחד קטן ועוד אחד קטן וכבר לא רואים מבעדם... כשטוב אז זה הכי מדהים בעולם ואין אושר שמשתווה לזה וכשרע אז הגוש מעל הלב כל כך כבד ומחניק וקשה לנשום.... אבל מה עדיף? שיהיה בינוני כל החיים? מתלבטת... לא קשור לכלום, סתם רציתי לפרוק....

meytall0

New member
ניכר שעובר עלייך משהו

וחיבוק בטח לא יזיק. השאלה אם באמת הכל בינוני. בכל מצב בחיים יש עליות וירידות. כל החיים הם בעצם התמודדות עם קשיים וצליחתם או הרמת ידיים (שלא תמיד היא שלילית. תלוי במצב ). אצל אף אחד אין מציאות ש"הכל ורוד" כל אחד והחבילה שלו וההתמודדות איתה. מאחלת לך הצלחה בהתמודדות עם הקשיים שלך, והכי חשוב, שתהיה לך את התבונה לעשות מה שהכי טוב לך. מיטל

עדיקים

Active member
נשמע שעוברים עלייך ימים לא קלים

אם הבנתי נכון, יש תקופות כאלה ובסופן השמש זורחת. שולחת
ו
אופטימי לימים שהשמש תזרח ויהיה לך קל יותר.

shoosh101

New member
אפשר לשלוח לך חיבוק?

נשמע שמשהו עובר עליך, מצטערת שזה כך. שולחת לך חיבוק גדול מכל הלב, ומקווה שמחר יגיע יום חדש ואופטימי יותר.

kinsti

New member
יקרה....

קראתי את ההודעה כבר בבוקר ולא ידעתי בדיוק איך להגיב. רציתי להגיב בכל זאת, בכדי שתדעי שאכפת... אני מנסה למצוא הסבר וכוונה, אבל אולי אני לא צריכה לחפש... אז רק רוצה להגיד שאני כאן ותמיד שמחה לראות אותך ושמחה שאת כאן. שולחת לך חיבוקים גדולים ורוצה לחזק שאת יכולה להמשיך לשתף (או לא....מה שאת מרגישה).

למעלה