שקרים לבנים

s h i r k u s h

New member
שקרים לבנים ../images/Emo122.gif

אני אישית נגד שקרים, ומשתדלת תמיד להיות הכי אמיתית שאפשר אבל לא להיות חסרת טקט ולפעמים צריך לומר את אותם שקרים שבתכל'ס לא פוגעים באף אחד ומטרתם למנוע פגיעה- נגיד אם בן זוגי כשיהיה כזה ישאל אותי אם משהו מתאים לו לדעתי אני אגיד לו את האמת גם אם זה לא נעים, אבל נגיד אם אני אראה שהוא התאמץ וכו' אני פשוט אשאל אותו אולי אפשר לשנות משהו, אולי אפשר לשפצר אותו קצת וכו'
האם אתם משקרים שקרים לבנים לבני זוגכם
באיזה נושאים בד"כ
נניח וגיליתם שהבן/ת זוג שיקר לכם- כיצד תגיבו

בחייך שירקוש - את תמימה

גם הדתיים משקרים שקרים לבנים לאלוהים זה קיים תמיד באיזה נושאים: לא יודעת - לפעמים הוא משקר בדברים שהוא אכל או לא אכל אני משקרת בכמות הסיגריות שאני מעשנת, הוא יודע על 10, ואני מעשנת 20 סתם, דברים כאלה דברים שלא צריך להריב עליהם לא מאמינה שיש זוגות שאין שקרים לבנים אצלהם מצטערת, אבל זו תשובה אמיתית אני לא משקרת באדי

ת'אמת לא צריכה

הוא כל כך יודע מה החולשות שלי ואני את שלו שהג'יפה תמיד נחשפת ואם אני אתפוס אותו בשקר - הוא מת!

כן אומנם יש שקרים לבנים

אבל אם את מכירה את בן זוגך את עולה עליהם כל כך מהר שהוא פוחד לשקר בפעם אחרת. לדוגמה אם אני כל יום מזכירה לו ללכת למס הכנסה לחתום על הדוח ולו אין זמן, הוא משקר שהיה אני מגלה שלא לפי שאלות רגילות שלי והוא
אני אפילו מספרת לו שראיתי את האקס ושרציתי לשבת איתו על קפה (את המחשבות שלי) אבל אף פעם לא מאחורי הגב. אבל רק שקר לבן לא יהיה נעים אם אני או הוא נתפוס אחד את השני בשקר זדוני אני לא אאמין בו יותר אף פעם. יום טוב s h i r k u s h מלי

למעלה