שקרים והסתרות

rotem2782

New member
שקרים והסתרות

שלום רב ברצוני להתייעץ עמכם בדבר מה הסתכלתי בפייסבוק של בעלי (אין לי בעיה עם זה כי גם כל המיילים שלי והפייסבוק שלי פתוחים שיוכל לראות) ומה רואות עיניי?הוא מדבר עם האקסית שלו (ו"שוכח" להגיד לי-אין לי בעיה שיהיו ידידים אבל בלי הסתרות) היא ביקשה איזה דיסק של הלהקה שלו והוא עשה הזמנה שלו וכאשר הוא הגיע הביתה-הוא טען שזה לחבר לעבודה ואחר כך שינה גירסה שזה לחבר של חבר מהעבודה והם ממשיכים לדבר)אין לי בעיה אבל בלי הסתרות-והוא גם אמר לה שהוא מרגיש אבוד והיא כמובן מנצלת את זה ושואלת האם הם עוד אוהבים ושידבר איתה בטלפון בסופש אני אתמול בשיחה בריב שהייתה לנו בלי קשר לזה שאלתי אותו האם יש לו מישהי מהצד או קשרי ידידות או משהו שהוא מסתיר והוא אמר שלא והוא תמיד מספר לי על כל הידידות שלו ועל כל מי שכותבת לו (הוא בלהקה ולכן יש מעריצות שרושמות ואני רואה שזה רק דיבורי מוסיקה)-אז מה פתאום הוא "שכח"? אני שונאת שקרים והסתרות! למה הוא מסתיר?שיהיו ידידים אבל בלי להסתיר כי זה מחשיד מה לעשות?בא לי להעיף אותו אבל אולי אני סתם מנפחת את זה. מה אתם אומרים?

מריוס זכריה

Member
מנהל
בא לך להעיף אותו? תעיפי אותו!

פעם הבאה תמצאי לך או בתול, שאין לו אקסית, או אחד כזה שמכוסח עם כל האקסיות שלו. יהיה לך הרבה יותר טוב! ואם את שואלת למה הוא מסתיר ממך, התשובה כמובן טמונה בגוף השאלה: כי הוא יודע שתעשי לו מזה סרטים. עובדה...

seeyou

New member
"הוא תמיד מספר לי על כל הידידות-מעריצות" שלו"

לדעתי,הבעיה היא יותר מורכבת ממה שאת כותבת. יש פיתגם שאומרף If you lie down with DOGS, you will get up with fleas. בפרוש אחר אם בעלך בלהקה ויש לו מעריצות תמיד יהיו לך "בעיות" דבר שני=ככלל ברזל בני אדם לא תמיד מספרים הכול
שקרים זה חלק מה-DNA מה את כן יכולה לעשות? בלי עצבים ובלי כעס תוכלי להסביר את עצמך וגם להזהיר אותו שמה שהוא עושה בהתכתבויות שלו את גם מסוגלת
יוסי

מראה מראה שעל הקיר

את זה שהצצת לו בפייסבוק - סיפרת לו או שאת מסתירה? מערכת היחסים שלכם דפוקה ביסודה. אין בה את הדבר הכי בסיסי - אמון. לא מנה מה היית מוצאת שם. עצם העובדה שחיפשת - מעיד על בעיה. תעשי עבודה עם עצמך. נסי להבין מה מפחיד אותך שגורם לך לחטט לו בנושאים הפרטיים. טפלי בזוגיות שלך דרך חיזוק שלה מבפנים. לא על ידי מניעת החלשה מבחוץ.

אייבורי

New member
אני אומר, תזרקי אותו

בעצם לא מזמן למדתי שכדאי להניח אותו לכי תדעי מתי תרצי להשתמש שוב עכשיו, ככה ביננו, מה באמת הבעיה? <אייבורי גלאי PMS בע"מ>

chenby

New member
אני לא מבינה דבר אחד

את שונאת שקרים והסתרות. אבל את מסתירה ממנו שאת יודעת שהוא מתכתב איתה, ואת משקרת לו על זה עד עכשיו.. ואת רוצה שהוא יתנהג אחרת? אם זה כלכך קל, אז תעשי את זה את קודם.

czar

New member
לא יאמן....להעיף אותו. ככה הדור הזה נראה.

כן, תדרשי פתיחות אבל את לא מנפחת, את אובר אובר מנפחת.

למעלה