שקל דולר

יורם2205

New member
שקל דולר

הדולר נראה לי נמצא בנקודה לכאן או לכאן,השאלה האם ומה פישר יכול לעשות ,או שילך בעקבות הדולר בעולם,אשמח לתגובה .אני מודה": נמצא בפוזיציה.

tradespot forex

New member
דולר/שקל

יורם שלום כפי שאתה יכול לראות גם היום פישר התערב בשוק המט"ח ורכש דולרים. אולם פישר לבדו לא יכול לחזק את הדולר לכן במידה והמגמה העולמית תימשך הדולר/שקל ישמור על רמתו הנוכחית ואף יחלש. על מנת שהדולר יתחזק נגיד הבנק יצטרך שינוי במגמה העולמית. בכל מקרה לא הייתי הולך נגד הבנק המרכזי לכן לא הייתי מעדיף להיות בפוזיציה בצמד הנ"ל. תודה מראש אילן

יורם2205

New member
אבל כולם קונים דולר נגד השקל

אני רואה שכולם קונים דולר ,מהסיבה שפישר ידאג שהדולר לא ירד כך שאין סיכון לקנות דולר בזמן הזה,אז מה הסוחרים לא רואים כךעין בעין,מה הם יפשים שיפסידו בכל מקרה אם הם ימכרו דולר נגד פישר,אולי נמליץ להם לעזוב את השקל במנוחה ןאז כולם יקנו דולר ויעלה שוב ל4 ש"ח ,או שהם יפתיעו את פישר,מה אתה אומר,

webguy

New member
שום דבר לא ברור ...

מי זה כולם קונים . אז למה הוא יורד ..? מסקנה ראשונה יש עודף של מוכרים על קונים ולכן הוא יורד ..!! מה יהיה ..? יש תחתית לכל דבר אבל נסיון לתפוס תחתית זו משימה לא פשוטה .... אם אתה משקיע לטווח ארוך של שנים או בעל התחיבות דולרית אז תקנה ... אף אחד לא יכול להבטיח לך מתי המגמת הירידות תעצר והמגמה תתהפך לעליות ..

למעלה