שקלתי אופציית גיור

שקלתי אופציית גיור

היי חברים:)
בעקבות תחביב אהוב הכרנו לא מעט מאירופה ומזרחה !
רוצה לומר שפשוט זה עולם אחר מנטליות וכו אני אדם דתי כיפה סרוגה אז גם מגע עם גויה אסור!
היו קשרים מעניינים ,אניה רצתה ורוצה להתגייר בגלל הזוגיות ולא ממש בכדי להיום יהודיה מסורתית או מאמינה ,ולצערנו שהגיור הוא לא לשם שמים אז זה לא זה מה שנקרא!
להם קשר עם זר זה אתגר ושוני ,ראוי לציין שמאוד יודעות לכבד להתנהג יפה להיות מנומסים ועוד!

וגםהתהליך מול הרשויות אינו גל חוץ מהרבנות ,כל מה שמסביב מכביד לא מעט !בפרט שיש לא מעט רווקות מיוחדות כאן!

שמתי לב אצלן שהן פחות ופחות טעונות פחות עוקצניות בשיחות ובהכרויות עם זרים וגם וירטואלית מתנהגות אחרת!

שוטב לא מכליל אבל זה החויה כשיש קבוצה עם 400 איש ברובה מאירופה

מתגעגע לך החצי שישלים:)

tomasth

New member
מה הכונה "עולם אחר מנטליות וכו" ?

ואם היא עדיפה על מה שיש פה , מדוע המנטליות וכו איננה זהה גם כאן ?
מקימי המדינה לא הגיעו משם ?

תראה אין יותר טוב פחות טוב

לכל עם יש את החבילה שלו !
אני מכיר קהילות במזרח אירופה ששותים דם חזיר טרי לחיזוק הגוף למשל

שמתי לב מהתקשרות איתן ללא מגע ללא מתח כלשהו ,שיש נורמות כמו לכבד גבר באשר הוא ואפילו לכבד לקוח זר אצלם זה אחרת!
ופה נראה שכאילו דורשות שיפגעו בהם ,אוהבות לעקוץ נותנות תשובות כאלו מעצבנות אפילו בקניה בחנות !
שוב לא כולם בירושלים למשל מצאתי לא מעט יכול להיות בגלל האונברסיטה או הניתוק ממרכז הארץ גם בחורות ונשים מאוד נעימות!גרתי ב6 ערים בארץ אז ראיתי לא מעט

יש משהו שונה בהן ,אם היא מתגיירת לשם שמיים באמת ולא בגלל הזוגיות אז אתה מרויח כפל כפליים

התהליך הגיור והתאזרחות קשה קצת ואני מעדיף להתמקד כאן בבני עמי

tomasth

New member
מה עם גיור לא ברבנות בארץ ?

חוץ מההתגירות היא מעוניינץ לגור בארץ ? יש אפשרות ששניכם תגורו במדינה שלישית ? (אולי כזה עם גיור אחר ?)
בעית הגיור היא שלך או עם הממסדר ? (היו גדולי ישראל בהיסטוריה היהודית ש שילדהם היו בנוי גויות ואו שהיו יהודים מהאב ואיך שגדלו או שהתגירו לשם שמים בעצמם)

התהליך

ארוך ולא קל כולל התאזרחות ,לא רואה את עצמי גר במדינה אחרת בגלל האמונה והמסורת

dori78

New member
תגיד,

אתה קורא את מה שיוצא לך מהמקלדת?!

"פה נראה שכאילו דורשות שיפגעו בהם"???

אתה מדבר על אוכלוסיה מוחלשת, של נשים שיודעות שהן צריכות להיות "יפות ושתוקות", כדי שמישהו יתחתן איתן ויפרנס אותן.
אם קשה לך עם בחורות ישראליות שיודעות להביע את עצמן וגם יש להן דעות עצמאיות - זה לא כי "הן דורשות שיפגעו בהם", אלא כי לך יש בעיה. תלמד להתמודד עם נשים אמיתיות, במקום לייבא כלה אוקראינית. אתה נמצא מטר וחצי מסחר בנשים.

שבוע טוב דורי

דורי יקרה אני לא מכליל את כולן ועבדתי כמה שנים עם נשים באופן צמוד ואני מחוזר וכו
שמתי לב במהלך השנים שמישהו שעוזר לישראלית ממש מתוך כונה טובה ולא פוגע או מעליב ועוד הסכין ננעצת אצלו בגב חזק וזה מחסימה בפייס ועד פגיעה מילולית.
כונתי היא שהפג הגדול והתשובות הלא מנומסות וחוסר כבוד לאדם באשר הוא אדם להבדיל מגויה שלא חושבת על עקיצה או לפתוח פה ועוד!

למה לעקוץ אדם שמחזר אחרייך בצורה טהורה ונקיה? או לתת תשובות שאני לא יודע מאיפה קרצת אותן

אני לא מייבא כלה מאוקרניה ,הכרתי ממקום טהור ונקי ,וכרגע התהליך הגיור ולאזרח אדם זה ארוך ומתיש קצת ויש כאן פנויות טובות ונעימות!

קשה לי עם חוצפה חוסר נימוס והתנהגות לא נשית בכל מקום שהוא לא רק כאן

ידעת שרבים מעולי אוקראינה עלו

ארצה כשהם לא נחשבים יהודים ועשו זאת רק מתוך רצון להגיע למדינת רווחה עם כלכלה טובה יותר?
ואם הוא יכיר אחת כזו האם גם אז מדובר בסחר בנשים?

אבל האם מגע עם גויה אסור

גם אם מדובר בגויה שאין בה ד' אמות ואשר יצאה חובת אכילת כזית לביבה בליל פורים ונוהגת בישרות ואין עניין שמקלה בו כספיקא דרבנן או מפטירה אחרי הפסח אפיקומן?

mri10

New member
חחחחח

סתם שתדע שעם יהודיה המוגדרת כנידה זה יותר חמור.אנשים נרתעים מגויה בגלל הנראות לא בגלל המהות.

כלומר אישה בנידה אסורה במגע

רק אם היא יהודיה? אחרת - חוץ מעניין הנראות - אין שום בעיה? (שואל ברצינות)

mri10

New member
כל המושג 'נידה'

קיים רק אצל יהודיות לרום מעלתן וקדושתן.

mri10

New member
לא אמרתי שמותר

אני כן אומר שעם יהודיה זה איסור יותר חמור.
אגב, מה זה "לעשות"?? אין לך ביטוי יותר מעודן??

צלשלספק

New member
אז החלטת

להתנצר בגלל בחורה אוקראינית
איזה ממשק מחורבן דרך האייפון, רציתי לשים כאן אייקון :)

ממש לא

היא מרוסיה באוקרניה יש יופי סלבי ורצון לשינוי בגלל המצב הכלכלי שם !
היא רוצה להתגייר בגלל הזוגיות ולא ממש לשמור מסורת וכו ,יש גיורות שהופכות לצדיקות ממש לאו דוקא מבחינה דתית

אם זה רצון שלה שיהיה לכם בהצלחה

במקרה שלי הבחורה למרות שחיה בארץ לא רצתה
מכיר כמה שהתגיירו שתיים מהן חזרו בתשובה ושומרות שבת עם הבעל ויש להן כבר 2 ילדים
ואחת חילונית הגיירה במסגרת הצבא עדיין רווקה
הכל תלוי עד כמה נכנסים לתהליך ברצינות

למעלה