שקיפות עורפית

מצב
הנושא נעול.
שקיפות עורפית

שקיפות עורפית
מבקשת עזרה בפענוח תוצאות בדיקת שקיפות עורפית של חברתי . התוצאות הן: 1.2 ל- NT שקיפות עורפית שהכפולות לחציון- 0.78 572 PAPP-A כפולות לחציון- 0.12 25.2 FREE BATA HCG- כפולות חציון 0.67 . הסיכון ללידת עובר עם תסמונת דאון לפי גילך בלבד: 1:85 הסיכון ללידת עובר עם תסמונת דאון לפי גילך והתוצאות הנ"ל: 1:90 אנא אם מישהי מבינה בזה ותוכל לעדכן אותי בהקדם מה זה אומר.

זו אני ריקי בש- שיניתי בטעות את השם

שקיפות עורפית
מבקשת עזרה בפענוח תוצאות בדיקת שקיפות עורפית של חברתי . התוצאות הן: 1.2 ל- NT שקיפות עורפית שהכפולות לחציון- 0.78 572 PAPP-A כפולות לחציון- 0.12 25.2 FREE BATA HCG- כפולות חציון 0.67 . הסיכון ללידת עובר עם תסמונת דאון לפי גילך בלבד: 1:85 הסיכון ללידת עובר עם תסמונת דאון לפי גילך והתוצאות הנ"ל: 1:90 אנא אם מישהי מבינה בזה ותוכל לעדכן אותי בהקדם מה זה אומר.
זו אני ריקי בש- שיניתי בטעות את השם

העין ה 3

New member
הי ריקי

שקיפות עורפית
הי ריקי
על פניו, לפי מיטב זכרוני (והוא לא משהו...) 1.2 זה טוב. מצד שני, כתוב שהסיכון ללידת עובר עם תסמונת דאון הוא 1:90. אני מבינה שחברתך לא צעירה (41?). אני מציעה לך לשאול ב"הריון לאחר טיפולים", הן בטח זוכרות יותר טוב מאיתנו...

באאבו

New member
אם היא בת 41 היא מתכוונת לעשות

שקיפות עורפית
אם היא בת 41 היא מתכוונת לעשות
מי שפיר בכל מקרה, לא? אם כך, אין שום משמעות לשקיפות העורפית כי מי השפיר מדוייקת וזו סבירותית. מה שכן -במקרים של שקיפות עורפית גבוהה חשוב לבדוק גם את לב העובר (אקו לב ותשומת לב יתרה בסקירה) תאחלי לה בהצלחה,

מצב
הנושא נעול.
למעלה