שקיפות+ בדיקת דם

מצב
הנושא נעול.

בריזה1

New member
שקיפות+ בדיקת דם

שקיפות+ בדיקת דם
כמה קרובה חייבת להיות בדיקת הדם לשקיפות,אם הבדיקה יום לפני השקיפות זה עדיין בסדר? בריזה

היי בריזה

שקיפות+ בדיקת דם
כמה קרובה חייבת להיות בדיקת הדם לשקיפות,אם הבדיקה יום לפני השקיפות זה עדיין בסדר? בריזה
היי בריזה
WOW בריזה, איך שהזמן טס עם ההיריון שלך. אני מרגיש שרק אתמול קיבלתי את המסר שלך לגבי זה שאת בהיריון.
פלפלת עשתה את הבדיקת הדם יום למחורת. אני לא יודע עם יש הבדל עם זה קורה יום לפני, באותו יום או יום למחורת. אני חושב שהכי כדי זה לשאול את הרופא שאמור לבצע את השקיפות או את מכון "זר" שמבצעת את הבדיקות הדם. אני גם ממליץ לך מאד לבצע אינהיביןA ביחד עם חלבון העוברי. ולשקלל את התוצאה עם תוצאות השקיפות והבדיקת הדם הזו הסמוכה לשקיפות. המון המון בהצלחה

אינבין מה פרוש

היי בריזה
WOW בריזה, איך שהזמן טס עם ההיריון שלך. אני מרגיש שרק אתמול קיבלתי את המסר שלך לגבי זה שאת בהיריון.
פלפלת עשתה את הבדיקת הדם יום למחורת. אני לא יודע עם יש הבדל עם זה קורה יום לפני, באותו יום או יום למחורת. אני חושב שהכי כדי זה לשאול את הרופא שאמור לבצע את השקיפות או את מכון "זר" שמבצעת את הבדיקות הדם. אני גם ממליץ לך מאד לבצע אינהיביןA ביחד עם חלבון העוברי. ולשקלל את התוצאה עם תוצאות השקיפות והבדיקת הדם הזו הסמוכה לשקיפות. המון המון בהצלחה
אינבין מה פרוש
למלח שלום וברכה אני עשיתי לפני שבוע שקיפות אצל קלדרון , למחרת עשיתי בדיקת דם במכון הגנטי בבלינסון , אמרו לי להעביר להם את תוצאות החלבון העוברי ואז יעשו שקלול של הכל , מהו האינבין עליו אתה מדבר זוהי בדיקה נוספת מלבד שתי הבדיקות שנלקחו יום אחרי השקיפות והחלבון העוברי , למה זה מוסיף בברכה יגעת ומצאת

אינהיבן A זו בדיקה נוספת....

אינבין מה פרוש
למלח שלום וברכה אני עשיתי לפני שבוע שקיפות אצל קלדרון , למחרת עשיתי בדיקת דם במכון הגנטי בבלינסון , אמרו לי להעביר להם את תוצאות החלבון העוברי ואז יעשו שקלול של הכל , מהו האינבין עליו אתה מדבר זוהי בדיקה נוספת מלבד שתי הבדיקות שנלקחו יום אחרי השקיפות והחלבון העוברי , למה זה מוסיף בברכה יגעת ומצאת
אינהיבן A זו בדיקה נוספת....
אינהיבן A זו בדיקה נוספת שמבצעים ביחד עם בדיקת הדם של חלבון עוברי. הוא מעלה את דיוק תוצאות הבדיקות הסטטיסטיות שכבר התחלת. הבדיקות הסטטיסטיות הינן: שקיפות עורפית בדיקת הדם לאחר ששקיפות חבלבון עוברי אינהיבן A תוצאות הבדיקות האילו בשיקלול גיל התורמת יכולים לתת אנדיקציה סטטיסטית להמצאות תסמונת דאון אצל העובר. יש הקוראים לכל הבדיקות האילו "בדיקה המחומשת", מאחר והוא מסתמך סטטיסטית על חמישה גורמים. על סמך תואצות הבדיקות האילו החלטנו באם לבצע דיקור מי שפיר או לא. במקרה שלנו התוצאה הייתה 1/20,000 ולכן לא סיכנו את ההריון בדיקור.

בריזה1

New member
הזמן טס כשנהנים../images/Emo3.gif

היי בריזה
הזמן טס כשנהנים

המון תודה על התשובה המפורטת ועוד שאלה, את כל הבדיקות שציינת פרט לשקיפות עושים במכון זר? ברור שאני אברר גם במכון אבל לא השגתי אותם עדיין , אז רק לבינתיים שיהיה לי מושג. משום מה הרופא שלי אומר שבגלל זגיל התורמת מאוד צעיר לא חייבים את בדיקת הדם אני כמובן בעניין הזה לא מקבלת את עצתו. תודה רבה יקירי בריזה

מצב
הנושא נעול.
למעלה