שקילה

liza26

New member
שקילה../images/Emo106.gif

מתי אתן נשקלות ואם בכלל? האם באותו יום קבוע או פעם ב... כמה משפיעה עליכן השקילה? מה התחושות שעולות בעקבות ירידה אן עלייה? מדרבן או מעציב גורם להרמת ידיים או מגביר מוטיבציה ? ועונה בעצמי: נשקלת באותו יום כל שבוע. ביתר הימים המשקל מאוחסן בארון כדי לא להתפתות להשקל מנסה לא לתת לזה להשפיע לי יותר מדי על מצב הרוח אם מראה ירידה - כמובן ששמחה - זה מאוד מגביר את המוטיבציה ואומר שהעבודה הקשה משתלמת! אם עלייה- לא נורא- להמשיך , לא להרים ידיים ולהתחיל לאכול "אם כבר- אז כבר..."

שקילה

אני נשקלת רק בבוקר, לפני שאכלתי / שתיתי וכו' כי אז כידוע שוקלים פחות. בזמן השקילה אני עומדת על רגל אחת ומשעינה את השניה על החתולה כדי להפחית מהמשקל. סתתתתתאם נראה לכם שאני אשען על החתולה שלי? ועכשיו אני אשקל אצל הדיאטנית כי סוף כל סוף הלכתי לבדיקת דם ועכשיו נותר רק לקבוע תור. השקילה מאוד משפיעה עלי, הייתי חצי יום מדוכאת אחרי שגיליתי שעליתי במשקל. אם ירדתי אני מחלקת פרסים כמו לקנות משהו קטן, או אפילו כדור גלידה (דיאט!). מאמינה גדולה בשיטת המקל והגזר, עובדה יש לי 2 ק"ג גזר במקרר!

יעל י

New member
פעם עד פעמים בשבוע...

בבוקר עם פיגמה... מה שמביא אותי לעדכן שלפי המשקל שלי עליתי עוד 1 ק"ג. מה יהיה איתי?

עלמה88

New member
הפסקתי להישקל

לגמרי. לא אתן למלבן זכוכית יפה ככל שיהיה - ושלי מעוצב להפליא - להשפיע על מצב הרוח שלי. לא היה לי קל להיפרד ממנו, נתתי לו תפקיד, לשמור עלי. עכשיו אני רוצה לבד.

אני נשקלת אחת לשבוע, שעה ויום קבועים

לצערי, השקילה מאד משפיעה על מצב רוחי, לכאן או לכאן.

shirush35

New member
בינתיים לא נשקלת

אבל יודעת להעריך לפי הבגדים עד ההריון הבא שאז לא תהיה לי ברירה

למעלה