שקילה שבועית

יעלייה

New member
שקילה שבועית../images/Emo9.gif

יש!!! ירדתי מ-80 ק"ג!!! אמנם זה עדיין לא BMI תקין והמשקל הראה רק 79.6, שזה למעשה כמעט 80, אבל לא שקלתי ככה כמעט 6 שנים. אני מאוד מאוד מרוצה ומעודדת, עברתי את חצי הדרך ועכשיו נותר רק לקוות שאצלח גם את הקילוגרמים הנותרים בדרך ל-BMI תקין (ואולי, אולי, עוד כמה, בשביל להרגיש באמת נפלא עם עצמי). אתן מרשות לי להתלהב ולטפוח לעצמי על השכם, נכון
? כמה כייף לפתוח את השבוע ככה!

jesie12

New member
../images/Emo47.gif

ברור שמותר לך להתלהב תהני מהתוצאות

יעלייה

New member
אין לי איזו שיטה סודית ../images/Emo13.gif

בעיקרון אני הולכת לפי שיטת הנקודות של שומרי משקל (בבית, אני לא מסתדרת עם מסגרת של קבוצה). דברים קטנים שגיליתי שעוזרים לי הפעם:
לרשום כל מה שאוכלים, גם כשעוברים את המכסה היומית
לאכול ארוחת בוקר גדולה, גם אם זה על חשבון ארוחות אחרות. בשבילי, ארוחת בוקר היא באמת הארוחה הכי חשובה ביום.
לא להיכנס למצב של מסכנות, לאכול דברים שטעימים לך, בהרבה מקרים זה רק עניין של כמויות ולא של אוכל דיאטטי גרידא. אם נורא בא לי פלאפל אני אוכלת - בתכנון מוקדם, כמובן, ולוקחת מנה בלי צ'יפס וחומוס, אבל עם המון חמוצים, ירקות וקצת טחינה. אם אני משוועת למתוק אני אוכלת חטיף שוקולד מיני או עוגייה (אחת). אבל בכל מקרה, יש לי עוד דרך ארוכה. אמנם עברתי את החצי, אבל אני מרגישה שעוד לא השתלטתי על ה"שדים" שלי ויש לי עוד הרבה מה לעשות עד שאמגר את כל ההרגלים הרעים.

למעלה