שקיות

שקיות

שלום לכולם רציתי לשאול מה אפשר לעשות משקיות עבות כאלו לא של סופר אלא כמו של פוקס למשל יש לי מלא ואני עושה בייביסיטר ורציתי להפעיל איכשהו את הילדה אז חשבתי להשתמש בזה ואם בכלל יש לכם עוד רעיות איך להפעיל אותה במעט חומרים כי זה מה יש... תודה רעות

רעיונות בפורום אמנות שימושית העלתה נילקי 1 עבודה שלה מאד יפה שפורסמה גם בהוביטון -עיתון יצירה . . . היא הכינה עם תחבושות גבס שציפתה אותן על השקית נייר . . .ויצרה מכך מעמד לעיתונים או לפרחים מיובשים וכו' אופציה אחרת -לעטר ולקשט עם סול צבעוני ,טפטים , ניירות צבעוניים וכו' . . .לגזור חיות כמו שבלול גדול וכל מה שבא לכן . . . בהצלחה

lorli

New member
עוד רעיון ../images/Emo62.gif

אפשר להכין בגדים לבובות ותחפושות שונות. השקיות הרי צבעוניות ואפשר לגזור רצועות רצועות ולהכין חצאית, לגזור חור לצאוור ולידים ויש חולצה ולקשט עם פיסות וחתיכות משקיות אחרות.

אני לא מכירה את השקיות של פוקס

אבל פה יש רעיון מגניב להכנת מחזיקי מפתחות משקיות גוזרים צורות משקיות הניילון הצבעוניות, תופרים בתך שרשרת (או תפר רגיל) מסביב, מכניסים מילוי ומצרפים מחזיק מפתחות.

פרחים...

אני מכינה מהשקיות העבות פרחים. גוזרים ריבועים (2 לכל פרח) 10*10 ס"מ גוזרים רצועות דקות לאבקנים 20*0.5 ס"מ לוקחים חוט ברזל מכופפים אותו במרחק של כ-5 ס"מ מהקצה ומלפפים סביב האבקנים. תוקעים אותו באמצע הריבועים ומחזקים אותם (הכי טוב להשתמש בנייר דבק מיוחד לגבעולי פרחים. ניתן לרכוש בחנויות יצירה). אני מקווה שהובנתי, אם לא אפשר לשאול, ואני מקוה למצוא קצת זמן ולצלם את השלבים...

למעלה