שקיות מתחת לעיניים

שקיות מתחת לעיניים

לאחרונה יש לי שקיות מתחת לעיניים. הבנתי שמדובר בתופעה שמגיעה עם הגיל (52), כשארובת העין נחלשת, ושומן גולש למטה. הציעו לי פתרון של ניתוח. האם לרפואה המשלימה יש דרך פחות דרסטית? תודה

השאלה היא לאיזו תוצאה את שואפת

אני בא מתחום העיסוי כך שאיני נציג של הרפואה המשלימה. עבודה על שרירי ההבעה גם בעיסוי מדוייק וגם בהפעלה (יש קלטות של אימון שרירי הפנים) יכולה לתת תוצאה מסויימת. להעלים את השקיות זה לא יעלים ולתת תוצאות כמו של ניתוח זה לא יתן אבל שיפור ויזואלי ותחושתי בהחלט יהיה.

לא

אוכל רק לומר לך ששמעתי שיש קלטות כאלה של חיים צינוביץ' אבל מפה ועד להמליץ הדרך ארוכה...

ואני שמעתי שמדובר בעייפות ובחוסר שתייה

כלומר לשפר את איכות השינה בכל מה שזה אומר גם אם זה אומר שצריך להפחית משקל כדי לינשום יותר טוב בלילה או לישון במקום יותר נעים או לקום באופן טיבעי בבוקר במקום אים שעון מעורר וגם לישון באחרי צהריים. וגם אנשים לא שותים מספיק מיים אז יש להם את השקיות האלה וגם אים נידמה לך שאתה שותה מספיק מיים אז תבדוק עם עצמיך טוב מאד מתי אתה שותה דברים אחרים מתוך הרגל אבל בעצם אתה צריך מיים. אני ראיתי אנשים הרבה יותר מבוגרים מימך שאין להם שקיות בעיניים אז זה לא ביגלל הגיל זה בגלל ויתורים והרגלים שעתה עושה לעצמיך.

למעלה