שקיות חימום...

dk171

New member
שקיות חימום...

שמעתי על שקיות קטנות כאלה שמנערים והן מפיקות חום משהו יודע כיצד פועל הפטנט? מה בדיוק יש שמה? איפה ניתן לקנות כאלה וכמה הן עולות בערך? תודה מראש

be_roo

New member
מדובר על תגובה כימית שיוצרת חום

הספקתי לשכוח באלו חומרים מדובר בדיוק, מיד יבוא מישהו וישלים את החסר. ניתן לרכוש אותן בחנויות ציוד לחיילים ומטיילים.

ch561

New member
../images/Emo45.gifחום כמוס

החומר הוא נתרן אצטט. נקודת הקיפאון של הנוזל היא 50 מעלות צלסיוס, לכן כאשר הוא הופך למוצק הטמפרטורה עולה. ישנה דיסקית עם מוצק כאשר היא נשברת המוצק משמש כמרכז גיבוש. האנרגיה משתחררת והטמפרטורה עולה עד לטמפ' של נקודת הקיפאון (50 מעלות).

זה לא,

זה מחזיק כמה שעות. יש לך שיר יפה בחתימה

תָּמִיר

New member
ראה באתר המצורף..

כתובת האתר: http://www.gimmick.co.il/class.asp?id=201 מה שמוזר הוא שיש שם שתי חימומיות. זו שמיועדת להפעלה כפולה ("לחיילים") עולה פחות מזו "הרגילה". מה שמוביל אותי למחשבה שאולי היא יעילה פחות? מישהו כבר קנה? יכול להמליץ או לתת מניסיונו? תָּמִיר

S h a l g o n

New member
החימומיות שנראות בתמונות

נראות שונות ממה שאני מכיר. בחימומיות שמשתמשים אצלנו העטיפה עשוייה מסוג מסויים של נייר שבתוכה יש מעיין גרגירים שחורים כאלה. איך משתמשים בזה? פשוט משפשפים את זה מספר דקות וזה מקבל חום גבוה. החימום תופס לכמה שעות טובות - 20 לערך (!) - מחמם ממש טוב! *אם אני לא טועה, החימומיות שמוצגות באתר הם מסוג אלו שלוחצים עלייהם ויוצא חומר מחמם - מעיין כספית שמשתחרר ומתפשט בשקית.

למעלה