שקט

מיכל 1

New member
שקט

הלכתי אתמול בשש ושלושים לקנות קצת שקט בסופר מודיעין ברחוב חצו המוני אנשים נופפו לי לשלום נשקו את פני ואת הרוק שהותירו נגבתי בשתי ידי שקט עולה שם שלושים ושלושה שקלים והוא נמכר באריזת נייר עם ציור פעמונים ועל העטיפה כתוב בברור שקט - למבוגרים בלבד - לילדים הוא אסור בקשתי שקט בכמה חבילות ונדיה נתנה שם לשחר המוני נשיקות וכרטיס מועדון היא בקשה בחיוך מעושה ואני רק את קרטון השקט רציתי מכוסה כדי להחביאו מפני אחרים כי רק לי הוא בעצם מתאים וכך יצאתי לרחוב הקר ואת השקט שלי החבאתי כאוצר ועכשיו בשלווה לאחר שהוא כבר נגמר יושבת וחושבת כמה שקט אקנה לי מחר??????

blue love

New member
דממה..

ניכנסי לסופר וחיפשתי דממה ראיתי שם זוג..שחיפש השלמה הם עמדו בקופה.. ממש לפני שסגרו.. הצחוק נגמר..את החיוך כבר ארזו. אנשים אמרו לי..עזוב אין כבר זמן דממה כבר נמכר לאיזה אספן.. היה כאן שקט..לפני דקה הוא נקנה לא תמצא גם אם תחכה כאן שנה. ראיתי שם אושר ..מלא קורי עכביש מצאתי אהבה..אחרי תאונה..בכביש מבוכה עמדה לה ממש בפינה קורצת לי...שאבוא לעברה. ואני מה רציתי..קמצוץ של דממה כפית של שקט וכף של תקווה.. אך כמו תמיד שהדלתות נסגרות.. אני חוזר הביתה...בידיים ריקות blue

grayhound

New member
שקט, לילה רד

ישבתי בחלון בחצות הליל ושמעתי שקט ברחובות מהו השקט של הלילה? צרצור הצרצרים אוושת הרוח הקרירה לחישות האוהבים נביחות הכלבים זהו השקט העמוק של הנשמה שנת הישרים זהו הזמן שלי עם עצמי ועם החלומות שלי הרוח הקרירה מלטפת את גופי העירום פורעת שערותי החושך עוטף אותי עוטף את הרחובות בשמיכה עבה השקט הזה של הלילה חודר לעצמות מהדהד לי בראש זהו השקט של הישנים דממת המוות ובדידות ההולכים למרחקים

למעלה