שקט לכל הבובונים והבובונות שכאן שיהיה לכם יום טוב יום שישי היום אז.... תבלו אנשים!
A Angelred New member 7/2/03 #1 שקט לכל הבובונים והבובונות שכאן שיהיה לכם יום טוב יום שישי היום אז.... תבלו אנשים!
G GirlFriend New member 7/2/03 #2 ../images/Emo26.gif../images/Emo32.gifניצול שרשור../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif רק רציתי להודיע שאני לא אהיה כאן בימים ראשון שני ושלישי כי אני יוצאת לטיול שנתי (איזה כיף ) אז כדי למנוע הצפות, קללות, ודברים בסגנון, השותף שלי בפורום חברים (עידו זלצברג, זולצ היקר שלי ) ישים עין על הפורום... סופ"ש נעים לכולם והמשך שבוע טוב
../images/Emo26.gif../images/Emo32.gifניצול שרשור../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif רק רציתי להודיע שאני לא אהיה כאן בימים ראשון שני ושלישי כי אני יוצאת לטיול שנתי (איזה כיף ) אז כדי למנוע הצפות, קללות, ודברים בסגנון, השותף שלי בפורום חברים (עידו זלצברג, זולצ היקר שלי ) ישים עין על הפורום... סופ"ש נעים לכולם והמשך שבוע טוב
ט טולי ילדונת נשמה New member 7/2/03 #3 אוריתתתתתתתתתתתת../images/Emo10.gif קחי אותי איתךךךךךךךךךךךךךךך אני גם רוצה טיול שנתייייייי חחח לנו יהיה עוד כמה שבועות :/ קיצר נשמה.... שיהיה לךךךך כיףףףף ותחזרי ות´ספרי לנו איך היה!!!! *מקנאה* חעחעחחח... אז יאללה מאמי תהני לך ושבת שלום לכולם נשמות
אוריתתתתתתתתתתתת../images/Emo10.gif קחי אותי איתךךךךךךךךךךךךךךך אני גם רוצה טיול שנתייייייי חחח לנו יהיה עוד כמה שבועות :/ קיצר נשמה.... שיהיה לךךךך כיףףףף ותחזרי ות´ספרי לנו איך היה!!!! *מקנאה* חעחעחחח... אז יאללה מאמי תהני לך ושבת שלום לכולם נשמות
G GirlFriend New member 7/2/03 #4 חחחחחחחח רוצה להכנס בתיק../images/Emo35.gif../images/Emo24.gif לא נורא גם הטיול שלך יגיע...חחחח
I I am a freak New member 8/2/03 #6 איזה צירוף מקרים....חיחיי..... הטיול השנתי שלי בימים שלישי רביעי וחמישי.... לאן את נוסעת?