שקט רועש.

עמירם04

New member
זה באמת מוכרים מוזרים....

יחצנו"ת נעשית למי ששם לב. קצת קשה לעשות כתבות ללא פרטנר.. זה לא כתבת תחקיר.. אבל היחצנו"ת של עמיר באמת נעשית ברגישות בזהירות. ובאמת כיום כבר ניתן לומר שהכוכבים הנולדים/מתים.. גם עשו עבודה נפלאה.. והכינו את הרקע לפני בואו של הדיסק החדש.. ובכלל,, לדעתי עמיר התפרסם יותר כשלא היה בעיתונים מאשר היה.. זוהי {הייתה?} תקופת יובש שרק תרמה לרעבון של רבים.. ויותר מכך גם עשתה תיאבון לאנשים שעד היום לא היו טועמים מאותו מזון איכותי..

maia r

New member
עמירם אנחנו יודעים שיצא דיסק כי

אנחנו בפורום. גם המוכרים אמורים לדעת אך כנראה שעוד לא עידכנו אותם, בגלל זה להרבה חנויות באזורי עוד לא הגיע וחבל!!! מקווה שיביאו... אך איך אנשים ידעו?

עמירם04

New member
איני יודע מה קורה באיזוריך..

אבל כבר לפני כחודש בערך [מיציאת הסינגל] כל מוכר ששאלתי ידע שאמור לצאת דיסק .. כמובן שהיתה בעיה בהפצה ואני מאמין שמישהו קיבל על הראש על זה.. אבל כיום כל חנות שנכנסתי..[ונכנסתי ]היה את הדיסק . אפילו בדרכי צפונה זה היה בשני חנויות של "יילו" בתחנות דלק פז.. אם לשם זה הגיע [דרך חברת הפצה שניה..כלומר מתחת ל"תו השמיני"] אין סיבה שזה לא הגיע לחנויות אחרות.. כנראה זה בעיה מיוחדת לגבי החנויות שאין בהם עדיין.. בכל מקרה אם יש חנות [נורמלית] שאין שם את הדיסק את מוזמנת לפנות ל"תו השמיני" [026248020] אני בטוח שהם כאחראים להפצה ישמחו לעזור.. כי לא יתכן שלאחר שבוע שהדיסק כבר מסתובב . יש עוד חנויות שעדיין הם לא הגיעו אליהים.. צהריים טובים . מאיה וכולם..

maia r

New member
לטאואר רקורדס טרם הגיע,

בדידו סנטר, בצומת ספרים- זה באזור שלי. רק בכלי זמר הגיע ולסטימצקי. אבל באמת שזה קשה שאין פרסום בתקשורת- פחות סיכויים שאנשים ידעו בינתיים על הדיסק...

ziviki g

New member
אבל תסתכלו על התמונה כולה...../images/Emo40.gif

בס"ד כל השירשור הזה מסביר למה הדיסק לא נמכר בכמויות של פלטינה תוך שבוע. אבל אתם יודעים , גם אם ההפצה לא טובה (אצלי בסביבה טאואר רקורדס דווקא מכירים ואומרים שיגיע) , ואין ראיונות , ואין פרסומים , זה יצבור תאוצה. לדעתי בעיתוני סוף השבוע כבר יהיה כתוב על הדיסק וירעיפו עליו שבחים , ואנחנו , וכל מי שקונה מספר למי שאין לו , לאט לאט. החיים הם מרתון , לא ספרינט , וזה לא הפורום של הראל מויאל (עם כל הכבוד, ויש כבוד..). אז עבר רק שבוע....יצירת המופת עוד תגיע לפלטינה , וכולנו נסתכל על השירשור הזה ונצחק...(בע"ה כמובן). יש משפט , אמנם אני אומרת אותו תמיעד לילדה בת 3 , אבל הוא נ-ו-ר-א מתאים לכאן אז תאמצו: "סבלנות - לא קונים בשום......חנות". יהיה בסדר. עליי. רק אושר לכולכם , ואל תדאיגו עצמכם בזוטות. זיוי.

vdani10

New member
סוף מעשה במחשבה תחילה,,,

שלום, זכורני כאשר פרש עמיר לפני תקופה ארוכה נישמעה איזו נימה של ביקורת על מה שקורה בתחום כלפי הברנג'ה, סוף מעשה במחשבה תחילה, וכי מה הוא מצפה היום? אני בכל אופן בכל ליבי מאחל לו שיחזור בגדול עם הרבה הצלחה.

golf123

New member
רגע, רגע - עצור...

האם יש כאן רמז ל"סגירת חשבונות" ולסוג של נקמה??? אתה חושב שבגלל ה"נימה של הביקורת כלפי הברנג'ה" (לדבריך), ממעטים ב"ברנג'ה" להתייחס באופן הראוי לאלבום ולמקם אותו פרונטאלית? האם לזה התכוונת? והיה ויש צדק בדבריך, האם לא נראה לך שזו התעסקות קטנונית ונקמנית וחסרת צדק???

vdani10

New member
נקמנות

שלום, לזה בדיוק התכוונתי, אני אישית נגד נקממנות אך מה לעשות כאשר נביט סביבנו נראה לצערי הרב שכך מתנהלים חיינו וחבל,

עמירעמר

New member
הנה חברה זה בשעה טובה במומה אז כנסו

ומי שעדיין לא קנה תדיסק יכול לשמוע טעימות של 30 שניות מכל שיר ולרןץ לקנות חחחחח

למעלה