שקט רועש.

gala21

New member
שקט רועש.

שבוע עבר מאז יציאת הדיסק. שמתם לב איך התקשורת מתעלמת? ברדיו מאד מפרגנים אבל אין את הכתבות בעיתונים . אין ביקורת על הדיסק ( אולי פספסתי? ואולי בסופ"ש הקרוב?) הכי מושלם זה שהדיסק נמכר בטירוף (חמסה). הם יכולים להתעלם מהזמר אבל המוסיקה מתנגנת מעצמה .. אליפות ..

AviHayun

New member
אי אפשר לא לרצות להתראיין מחד...

ומאידך לצפות לקבל כתבות בעיתון, יש פה "קצת" סתירה, לא?

AviHayun

New member
ועוד אוסיף...

עצם הכתרת האלבום כ"אלבום השבוע" מבלי שהמבצע יתארח בגל"צ מראה כמה כוח יש במוסיקה של עמיר בניון...

עמירם04

New member
יש לי תחושה. שמשה בונן עוד יפתיע..

כמה הוא ידבר לבד שבוע שלם... נחכה להמשך השבוע או ליום ד בתכנית ה"מקור" בגלגלץ

AviHayun

New member
גם לי נראה!!

האמת שהוא היחיד שמסוגל לגרום לעמיר לבוא... הוא מלווה אותו מרגע שעמיר התחיל לשיר...

gala21

New member
../images/Emo143.gif

אם האמן בוחר שלא להתראיין זה אומר שאי אפשר להתייחס למוסיקה שלו או שזה אומר שלא רוצים להתייחס למוסיקה שלו? המציאות תכפה על המדיה להתייחס בסופו של דבר . מרצון או שלא . כולם מדברים על הדיסק ונתוני המכירה מדברים גם הם.. איפה אבנר ברנהיימר כשצריך אותו?? ( לא להתעצבן ..אני מאד מחבבת את כתיבתו) .

AviHayun

New member
המציאות כופה זאת...

לא סתם גל"צ החליטו שזה אלבום השבוע. בקשר לרצון או לא להתייחס למוסיקה? ארצנו היא מדינה שבה שוכחים דברים שנאמרו רק לפוליטקאים חסרי כל תקנה. כל השאר - יאלצו להתמודד עם ההחלטות שלהם עד יחלוף זעם. על כן, בלי קשר להבחנה בין אם ההחלטה להתנזר מתקשורת היא טובה או לא - עלינו לקוות שבפעם הראשונה מזה שנים, מישהו יוכיח שאפשר להצליח להיות מוסיקאי על סמך המוסיקה שהוא מייצר בלבד, ובלי כל מיני אנשי יחסי ציבור ש"ימסחרו" את האישיות שלו.

עמירם04

New member
מוזיקה היום... גלי צה"ל.

דווקא היום שהנושא ה"רגיש" הזה עלה. על השיר המדהים הזה {עיניה} אפילו שאני עדיין לא הצלחתי להתחבר איליו.. זה השיר הראשון שמשה השמיע היום במסגרת אלבום השבוע.... [אגב ברדיו זה נשמע הרבה יותר מדהים..,,מכירים את זה שיש לכם בmp3 את כל השירים של עמיר.. ובכל אופן שבאוטובוס ברדיו יש את "כשאת עצובה" אתם מתיישבים ליד הנהג...זה רק אני חולה????]. אחריו הושמע השיר "כמעט" [בשורות טובות].. ובמשך השבוע יושמע כל הדיסק.. מה שבטוח האיש היקר הזה עובד על זה שיהיה הופעה באולפן כמיטב המסורת .. נקווה שיצלח בידו.. בכל אופן הוא ביקש למסור ד"ש לכל החברה...

ו ר ד ב

New member
גם אני חולה באותה מחלה כנראה...

וכן טוקבק זה מקרי לגמרי

טוקבק

New member
גם אריק איינשטיין מתנזר מתקשורת...

ועדיין לא מפסיקים לדבר על כל דיסק שהוא מוציא. אמנם המקום של אריק איינשטיין בתרבות המוזיקה המקומית מעט שונה משל עמיר, אבל עדיין זו דוגמא טובה. אולי זו בעיה של יח"צנות, שדווקא פעולה טובה שלה הייתה החידון ב-YNET.

AviHayun

New member
היחצנות הכי טובה זו המוסיקה שלו.

אמנם בעידן של "כוכב דועך" זה קצת מטושטש, אבל יש קהל שיודע להעריך מוסיקה טובה, מבלי להחמיא לכולנו, מדובר בנו...

טוקבק

New member
זו מחשבה קצת תמימה....

אנחנו חיים בעולם מסחרי, וצריך לדאוג שאנשים ידעו שיש דיסק חדש. לפחות שיודיעו להם אם לא לדחוף להם. אני לא מדבר שעמיר יעשה עכשיו קמפיינים לסלקום, ואפילו לא על זה שיבוא להתראיין, אבל המינימום הוא לדאוג שבכל פורטל, עיתון חשוב תהיה התייחסות רצינית לדיסק. חוץ מזה שיש גם פורמטים לכתבות, וראיונות שיעשו את העבודה. איזשהו ראיון בלעדי מצולם ל-24 לדוגמא כמו שעשו לאינשטיין ...וכו'

טוקבק

New member
איך שבוע עבר ואין כתבה במומה ?

זה מחדל בעיני. ואני מקווה שזה רק מחדל ולא התנכלות. חבל אני כל כך רוצה שהדיסק יצליח מסחרית....אבל בלי יחסי ציבור זה לא יקרה.

AviHayun

New member
אולי זו תמימות אבל מצד שני...

התקופה בה עמיר בניון עלה לכותרות והרבה היא דווקא התקופה בה הוא בחר לא להתראיין. כל ההתעסקות בו ובשיבוט שלו מכוכב נפטר ובשיבוט השני ממת להיות, דווקא עשתה לו יחצנות מצויינת... הבחור לא ירד מהכותרות. בקשר ליציאת הדיסק, אין ספק שיחצנות מועילה, אך גם יש יוצאים מן הכלל, הרי חוץ מהמוכרים של "טאוור רקורדס", כולם יודעים שיצא דיסק חדש לעמיר בניון..

טוקבק

New member
תתפלא...

היום פגשתי בת משפחה שלי...שמאוד אוהבת את עמיר...קנתה דיסקים...הייתה בהופעה. וחוץ מהסינגל "הכל עד לכאן" היא לא ידעה שכבר יצא הדיסק או אפילו על "שיגרה". אמנם היא לא מכורה ולא מחוברת באינפוזיה למידע על עמיר...אבל זה דוגמא לתוצאות של חוסר בפירסום סביב יציאת התקליט.

maia r

New member
כך גם המוכרים שלא הגיע להם הדיסק

היו בהלם מה אני רוצה. "לא מתכוון לצאת לו שום דיסק חדש", פרש וכ'ו.

למעלה