שקט פה לאחרונה..

מממאיה35

New member
שקט פה לאחרונה..

מה קורה? מה המצב? מה מרכיבים? מה תולים? <אני עדין עם קירות חשופים, הרקדנית רק מויינה למסגרת ושאר החלקים. אולי בסופש נתקדם איתה> סופש נעים!

ssyוM

New member
אני די מתלבטת ...

מה להרכיב ...אני עדיין צריכה להתארגן עם הדירה שלי
איך אצלך ? איך את מסתדרת עם המעבר ?
אתמול קיבלתי SMS מפאזלנד שמודיע על מבצע לקראת פורים ...פאזל ריחני ב-20 ש"ח אז קפצתי לפאזלנד בגראנד קניון (חיפה קל"ב
) מסתבר שאת האותיות הקטנות הם לא טרחו להוסיף ל-SMS - בקניה מעל 50 ש"ח.

לאט לאט...

הפאזל מתחיל לתפוס צורה, ובערך 3/4 כבר הורכב. במקביל, אני ואחי הקטן סיימנו את הפאזל ההפוך הראשון שלנו! הידד!

תתאיפה

New member
אז ככה...

אני לקראת סוף הפאזל, הפצצת אלג'יר במלחמת העולם השניה (ציור מהמוזיאון הימי הלאומי של לונדון). לכשאסיים אביא תמונות. קשה קשה, אבל נהנית מכל רגע! כבר מתה להראות לכם!

shely50

New member
גם אני לאט לאט...../images/Emo13.gif

הפריחה של ואן גוך, מתקדמת לאט לאט, בצעדי צב. אבל בסוף נצליח, זה בטוח! פאזל זה כמו גליל נייר טואלט, כמה שמתקדמים יותר, הוא מתגלגל מהר יותר... ובכלל, החיים הם כאלו, לתשומת לבכם. וחוץ מזה, נותקתי לאחרונה מהאינטרנט. עכשיו אני כותבת מהמחשב של הבן שלי שהלך להשתתף באירגון מסיבת פורים של הישוב לילדים. לפעמים אני מצליחה להציץ גם מהעבודה, אבל רק לשניה או שתיים. אני רוצה לעבור עכשיו לחיבור אלחוטי במחשב שלי (הנייד). נראה לי שהכבלים שלו כבר נישחקו לגמרי, וגם אני... התהליך בעבודה.אני מקווה שבתחילת שבוע הבא הכל יסודר לשביעות רצוני. ככה אני גם לא יכולה להעלות את תמונות ההתקדמות שלי בפאזל, כי הן שמורות במחשב שלי. אולי יותר טוב, אעלה אותן בסוף, כשהכל יהיה גמור. אנסה להעלות את התמונה שלו מאתר הפאזלים... ערב נעים ולא להתייאש לכל המתקשים ומתלבטים - צלמו את ההתקדמות. בכיף.

האדרים

New member
עם פאזל, עד שייגמרו לך החלקים ... ../images/Emo6.gif

אנחנו מרכיבים את מגדל בבל של אדוקה ב-1,500. היו לנו כל מיני עניינים אחרים על הפרק ולכן הפרוייקט הזה מתקדם לאט (אבל בטוח). אתמול חגגנו לאדר ב' יומולדת (באיחור אופנתי של מספר חודשים, פשוט חיכינו שיגיע אדר ב' ...
) ואחת המשימות החשובות היתה לדאוג שפאזל רומא שמתנוסס לראווה בסלון - ישרוד, עקב גילויי סקרנות של האורחים הנכבדים. הכל עבר בשלום וכל הפאזלים בקומה התחתונה בריאים ושלמים.
לגבי הקירות, אנחנו בבעיה רצינית מאז שרומא וג'ורדינס מוסגרו. יש לנו כרגע 2 פאזלים שיושבים מיותמים בצד וטרם נמצא להם מקום ...

123נעמי

New member
אני מתקדמת לאט לאט..

עם פאזל החיים. בקושי עובדת עליו לצערי. תקופת המנוחה שלי מפאזלים מתארכת לצערי מעל המצופה
מקווה לחזור במהרה בכוחות מלאים להרכבה.

evilihi

New member
אני די בהפסקה מהפאזל

של קלוד מונה - הוא נורא מייאש. אבל לא התייאשתי סופית
עכשיו אני עושה תכשיטים מחרוזים - גם סוג של פאזל

nawa

New member
פאזל הפחיות - סיבוב שני

כזכור הרכבתי את הפאזל הזה ממש מזמן, לפני כמה שנים, ותליתי אותו ללא מסגור על הארון..כיוון שהארון עבר דירה הפאזל הורד ופורק ועכשיו הגיע הזמן לבנות אותו מחדש...קבלו מסגרת ומדפים- (חלק ראשון) --->

nawa

New member
פאזל הפחיות - סיבוב שני II

מדפים ומסגרת (חלק שני) ---->

מממאיה35

New member
מעניין..

פחיות אני הרכבתי קודם את הפחיות ורק בסוף את המדפים.. כל אחד ושיטת ההרכבה שלו
הפאזל פחיות שלי נשאר תלוי ודבוק לו על הדלת בדירתי הקודמת. לא חשבתי אפילו לנסות להוציא אותו משם, בעבר תליתי אותו בדו"צ ולדעתי לנסות להוציא אותו היה עוקר את הפאזל או את הדלת או את שניהם. אז השארתי אותו מתנה לדייר החדש שנכנס.

nawa

New member
גילוי נאות

האמת היא שהארון לא ממש עבר דירה הוא רק עבר למיקום אחר בחדר ועכשיו החלק שבו היה תלוי הפאזל (או יותר נכון מודבק בדו"צ) הוא הצד שצמוד לקיר ולא ממש רואים אותו ולכן החלטתי דווקא כן להוריד אותו משם והלרכיבו מחדש..

למעלה