שקט פה הערב

רוייקו

New member
שקט פה הערב

קניתי מחשב מחשב נייד קטן ועל אף שהוא ממש קטן וקשה לי להקליד כמו במחשב רגיל, העסק הזה יותר נורמלי מלנסות לכתוב מהאייפון. אני צופה חזרה לכתיבה. המשך שבוע נעים לכולכם רוייקו

איזו מין שלווה ולא עושים שום דבר.......

לכל ה"צרות" מתרגלים, אפילו למחשב נייד קטן.... יאללה, תכתבו משהו מועיל, עדיף מלאכול

רוייקו

New member
אני מכין אחיינית שלי לניתוח

ומתלבט לגבי בחירת הניתוח: כל חייה היתה שמנה באופן חריג. לא היתה לה הזדמנות לחוות מה זה להיות רזתכיה וההשמנה היתה חלק מעוצמת רגשות והתייחסות אישית לעצמה. יש לי הרושם שההשמנה אצלה משמרת משהו עמוק וניתוח כמו טבעת עשוי להשאיר אותה באותו המקום, כלומר היא לא תכניס להילוך שיניע אותה קדימה. אני נוטה להאמין שניתוח כמו מעקף קיבה יחולל בה שינוי שיחלץ אותה מהמקום שהיא נמצאת בו. זה לא מטה קסמים: זה אמור להיות חלון הזדמנויות שיניף אותה קדימה ויסייע לה לשפר את האופן בו היא תופסת עצמה ביחס לסביבה. זו התפיסה שלו מההכירות שלי אותה. טבעת לא בשבילה בשלב זה. בינתיים אני מכין אותה לניתוח. חתיכת פרוצדורה.

חמ סה

New member
אהבתי את מה שכתבת ../images/Emo45.gif

מ"ההשמנה היתה חלק מעוצמת רגשות והתייחסות אישית לעצמה. יש לי הרושם שההשמנה אצלה משמרת משהו עמוק" עד "אני נוטה להאמין שניתוח כמו מעקף קיבה יחולל בה שינוי שיחלץ אותה מהמקום שהיא נמצאת בו. זה לא מטה קסמים: זה אמור להיות חלון הזדמנויות שיניף אותה קדימה ויסייע לה לשפר את האופן בו היא תופסת עצמה ביחס לסביבה". כאילו הגדרת את התהליך שלי מלידה (שמנה באופן חריג) עד יום המעקף (BMI 56). אם אתה רוצה / שהיא תרצה לדבר איתי, או אפילו להיפגש...בשמחה. היטבת לנסח בדיוק את המסע שלי. וואו. תמסור לה ממני בהצלחה ואשריה שזכתה בך כמלווה מסע משנה חיים כזה. כל הכבוד לך

חמ סה

New member
וכמובן ש...

(שכחתי, סליחה)... וכמובן אחרי המעקף ש(עדיין, כמעט 3 שנים אחרי) מסייע לי "לשפר את האופן בו היא תופסת עצמה ביחס לסביבה" לא סתם אני כותבת תמיד שזה תהליך מטלטל, עוצמתי, תנודתי ורגשי שלא יכול למחוק לגמרי את כל נבכי העבר שלנו - אבל אין ספק שהוא מניף, ממנף, מחדש, מאתגר ועוזר רבות לתפיסה שלנו בכל תחומי ורבדי החיים, ביחס לעצמינו וביחס לסביבה. אני איתך בהמלצה (במקרה שלה וע"ס דבריך) על מעקף קיבה. שיהיה בהצלחה רבה

רוייקו

New member
אני הרגשתי כך לגבי עצמי

באיזה מקום היו לי שנה וחצי של התנסות לא מוצלחת עם הטבעות. אפשר לאמר שהיתה לי הצלחה חלקית אבל לא הצלחתי להביא עצמי ליותר מוטיבציה ומשמעת עצמית. לא הצלחתי בדיאטה עצמית מכוח הרצון. הטבעת בזמנו לא הספיקה לי כי לא היתה לי הגבלה. אני חושב שנורא רציתי לרזות אבל גם לא ידעתי מה יקרה לאחר מכן. אולי חששתי ולא התקדמתי עם זה. אחר כך, עברתי את המעקף והשינוי היה דרסטי: בפעם הראשונה בחיי הפכתי רזה !!! השינוי נכפה עלי בבת אחת. ירדתי במהירות תוך כמה שבועות את מרבית המשקל העודף וניצבתי לראשונה להתמודד עם מה שברחתי ממנו. והתחלתי לחיות, כך היה נראה לי.. התחלתי להתלבש מושקע, לטפח עצמי. למדתי בבת אחת את מה שהיה נצור ועצור עד לאותו רגע. ואני מאמין שיש מצבים שבהם צריכה להיות קפיצה למיים: ומעקף קיבה זה סוג של קפיצה למיים תודה על הפירגון. כתבתי מה שבלב

למעלה