שקט עכשיו - ישנה

מיכל 1

New member
שקט עכשיו - ישנה

- שקט - עכשיו ישנה שנתי נודדת חלומות פרועים עוצרת בחלומות דלתות ביתך נפתחות בחלומות ידיך אלי נשלחות - שקט - עכשיו ישנה ושנתי וורודה - בתוך הסדינים וריח מתוק של מעשה אהבים ושנתי היא רוך ורוגע בשבילך וחיבוקך החם וראשי הנם על כתפיך - כניעה - נכנעת לחלומות שפולשים לשנתי נכנעת לעיפות חיי הפוצעת אותי ושנתי הנודדת כסיכום מחשבות מבריאה את חיי - מכסה אכזבות - אתה - ועכשיו אתה שיושן שם עימי מחפשת עיניך לראות נשמתי ושנתך עמוקה אך עיניך פקוחות לעיני לליבי לגופי - אוהבות. שבת שלום לכולם אוהבת מיכל 1

הקצין

New member
שקט עכשיו - אני יושן

שקט עכשיו כבר שנתי אינה נודדת ובחלומותי הפרועים ידך נישלחת עכשיו נפשי רגועה ריח גופך בתוך הנשמה שקט ושוב חוזרת לה השלוה לאחר המתח , את גופי מבריאה ועכשיו ש נ ת י ע מ ו ק ה ממני קצין וג`נטלמן

השינה

השינה מרפאה את הכל . אני ישנתי עכשיו . כל כך הרבה . למשך כל השבוע הקשה . היתעוררתי כרגיל ב6 . משכתי את עצמי בכוח למיקלחת . היתקלחתי . היתגלחתי . ובאתי לפורום . נקווה שאספיק ליקרוא את כל ההודעות . אספיק להיות איתכם קצת בצ`אט . .... היום , אחפש את הספר בכל פינה ... ... ואולי אמצא פנינה . ספר שירים זך וטהור , על מה השירים מדברים שם ? .... ... זאת אלא אדע ... --- ונסיים את ההודעה , כי אני מריגש כבר מאוד מטופש עתה .

למעלה