שקט כולם עוד ישנים ....

שקט כולם עוד ישנים ....

אבל אני הלכתי לישון בשעה 23.00 ושכחתי שזה בעצם שעה לפני התעוררתי כמו פנתר בשעה 6 הבוקר אז אני מכינה
לכולם .....

sidi

New member
בור טוב

איזה באסה לך שתעוררת לפני הזמן חחחח שיהי לכולם יום יפה. ותודה על הקפה.

black ross

New member
בוקר טוב יקירי ../images/Emo24.gif

אני רואה שהישכמת קום ג´סי
לא נורא את בטח תחזרי לישון בצהריים סידי
(זה הכי קרוב ללהיות מאוכזבת) מה עם התמונה ?! אני אזכה לראות אותך אי פעם ?

מה לחוץ לך ???

הוא מקסים הוא מדהים הוא הכי בעולם תאמיני שהוא כזה ולו רק בגלל שיש לו נשמה מדהימה תבואי למפגשים!!!

black ross

New member
ג´סי אם כבר היזכרת את זה ....

אני אשמח לבוא למפגש
אבל ....... אין ........ סידי חס וחלילה לא לחוץ לי ..... אני סתם סקרנית .... יודע מה .... לא צריך אני אחייה בדיוק אותו דבר עם או בלי תמונתך

די די לא להעלב

הוא לא יפה בלונדיני עם תלתלים כאלו קטנים <אני חושבת> ארוך כמו שרוך <בפעם האחרונה שמדדתי אותו> חוץ מזה באמת שווה להכיר את האמיתי ולא החיצוני <אמאאאאללללה...> בקשר למפגש את מוזמנת לארגן אני אגיע!

black ross

New member
אין בעיה .....

מי מגיע חאריאל ?
לפחות תראו את הדירה שלי
אבל תצטרכו להכנס אחד אחד כי כולם ביחד לא נכנסים אצלי
סתם ...... אני אשמח לארגן אבל אני גרועה בדברים האלה אבל אם מישהי תצטרך עזרה אני הראשונה שתקפוץ לעזור .... אבל ממש לארגן תאמינו לי שאתם לא רוצים

אני צריכה לדבר עם ניקולי המלכה שלנו

לנסות לארגן קריאוקי ואז לא רק נראה אלא גם נשמע אתכם מזייפים בקולי קולות שכל הבנין שם יעלה אלינו .... או סתם מנגל בחוף או באיזה שישי בבוקר ארוחת בוקר של גבינות בפארק עם משפחות וילדים יהיה אחלה

black ross

New member
אפשר גם ../images/Emo107.gif ?

אישית אני מעדיפה קריוקי ...... ממש ממש בעד לשמוע את כולם שרים ומזמרים בקולי קולות ....... איפה יש בכלל קריוקי ? לגבי פארקים וכאלה יש לי עם זה קצת בעיה ..... אני אלרגית כמעט לכל דבר שקיים בטבע ביניהם גם דשא וחול
אז אני חוזרת ..... אני בעד קריוקי אז קדימה לעבודה .... אני הולכת לברר איפה יש קריוקי ....

black ross

New member
OK מצאתי !!!

מה דעתכם על ה"בולדוג" בת"א? נשמע אחלה של מקום ..... יאללה קדימה להתחיל להוזיז עניינים ..... נסכם ליום חמישי לא הקרוב אלא הבא? בתאריך ה17 לחודש ?

רגע עצרי ת´סוסים

ניקול רוצה לעשות אצלה בבית קריוקי עם מערכת מתאימה .... אני לא יכולה לבוא לבולדוג עם מיקה ואני לא זזה בלי ....

black ross

New member
אמרתי לך .....

שאת לא רוצה שאני אארגן את הערב
למרות שאני לא ממש מציעה לעשות ערבים שכאלה בבית ....... אני אבוא לכל מקום .......

black ross

New member
אני מבינה ....

שזנחנו את הרעיון לעת עתה ..... אני מקפיצה כדי שכולם ישימו

מאו יין

New member
ג´ססססססססס

חוץ מנופר שיודעת לשיר מה לגבי כל השאר??? אולי קריוקי זה רעיון קצת ...לא יודעת...לא בדיוק מתאים לכווולם??? מה גם שלבלות הרי כל אחד מאיתנו מבלה במקומות ובדרך שהוא אוהב, במפגש עם הפורום אני מעדיפה שזה יהיה במקום שבו "האטרקציה" לא "תאפיל" על השיחה ביננו, הצחוקים,הצעקות ,וכולי (כמו שהיה במפגש הקודם) לא רוצה מקום שבו המוסיקה או משהו כזה יהוו את העיקר אלא מקום שבו הח´ברה שיגיעו יהוו את "התוכנית האומנותית" את מבינה למה אני מתכוונת???

חייבים קצת תוכנית אמנותית

ככה יהודה בעלה של ניקולי יהיה מרוצה שהוא ה-D.J

mariana

New member
העלבת אותי../images/Emo10.gif

גם אני יודעת לשיר, גם לי יש דיסק משל עצמי, אבל אני קצת ביישנית ולא כמו נופר

sidi

New member
סליחה

על מי אמרת שהוא לא יפה?
אבל האמת??? אני חושב שאני יפה גם פנימית וגם חיצונית וזה עם כל הצניעות
רוסי, אני לא אשם שיש לך מייל דפוק.