שקט בשקט

מלאווח

New member
הארי - ברכות על ניהול הפורום

אני רק מקווה שזה ישאר פורום מדיטציה, ולא מ"ט בלבד. מלאווח

שקט בשקט

בלי הודעה, הצהרה או הכרזה, כמעט בהתגנבות... יש לי כחול חדש בעינים.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif ברכות ומכתב למנהל הפורום החדש

בהצלחה לרגל קבלת התפקיד. אני בטוח כי כולנו מצטרפים לאיחולים ולתקוות... :)
ובהזדמנות זו פנייה אליך הארי: מנהל פורום אינו חייב להכיר את כל טכניקות המדיטציה, אפילו לא את רובן. אחת מספיקה בהחלט. אבל מנהל פורום ראוי שלא יהיה מקובע ביתרונה של טכניקה אחת על פני האחרות (ובייחוד שאינו מכיר, לא התנסה ואינו מעוניין להתנסות באחרות), אחרת הוא עושה עוול לכל באי הפורום ולרוח המדיטציה עצמה. ראוי למנהל הפורום לשמור על אובייקטיביות ורוח של פתיחות. ללא הפתיחות אין ולא יוכל להתנהל דיון פתוח וכן בנושא המדיטציה, שכן נושא זה נוגע בנימי נפשם (תרתי משמע) של העוסקים בדבר. וחשוב מאוד לומר כי פורום מדיטציה אינו פורום קידום מכירות, והמלצה גורפת לטכניקה מסויימת אחת ויקרה מאוד תהיה ניצול ציני של מעמד המנהל כדי לפגוע בכל הטכניקות האחרות. עד היום נראה כי אתה מזלזל בטכניקות אחרות כ"בלתי מוכחות" ו"בלתי איכותיות". אמנם זהו זילזול עדין וסמוי - אך עדייך זיזול מורגש ומקומם, ואני מקווה שעם כניסתך לתפקיד מנהל הפורום יפסק הדבר.
ועוד: מאחר ועד היום תיפקדת כמטיף בשער וכאיש מכירות אגרסיבי של המ"ט, אני קורא לך להחשף בשמך ובתפקידיך כדי שנוכל לדעת נאמנה מי הוא מנהל הפורום ומה הקשר שלו (גם ובעיקר הקשר כלכלי) למדיטציה הטרנסצדנטלית. האם אתה מלמד? היכן? האם אתה לוקח כסף עבור כך? האם אתה איש מפתח או בעל תפקיד רשמי או בלתי רשמי בארגון המ"ט בישראל או בעולם? האם יש לך קשר אחר מלבד היותך מודט" בטכניקה זו? אני בטוח שיש כאן עוד גולשים שישמחו לדעת מי הוא "הארי", ובמיוחד מי הוא מנהל הפורום והאם יש לו נטייה מפלה לכיוון כלשהו. אני בטוח כי לא צריכה להיות לך כל מניעה למסור לנו מידע זה.
ואם אכן באת לתפקיד בידיים נקיות ומתוך שאיפה לקדם את המדיטציה בכלל, ולא רק את המדיטציה הטרנסצדנטלית על חשבון ה"אחרות", ברוך תהיה ואני מקווה כי תדע לקדם את הפורום הזה לרווחת כולם. תצליח :)
אינקה

hary_i

New member
תודה על הברכות

אני מקווה שאוכל להוביל את הפורום בצורה טובה. המטרה שלי היא לתת במה לדיון פתוח וכל דבר הוא לגיטימי כל עוד אינו פוגע באנשים אחרים ואינו עובר על תקנות הפורומים. לגבי מי אני, אני מעדיף בשלב זה לא לחשוף יותר מדי פרטים. רק דבר אחד אומר, אני איני מרוויח רווח כספי על כך שאדם למד טכניקה זו או אחרת. אני איני בעל תפקיד באגודה הבינלאומית למדיטציה טרנסנדנטלית. הייתי בעל תפקיד במפלגת חוק הטבע. מטרתי היא לקדם את הדיון בנושא מדיטציה מבלי כוונה לקדם טכניקה זו או אחרת. אני מזמין את כולם לכתוב בפורום כל דבר הנראה לכם קשור לנושא, הנושא הוא רחב מאד ואשמח לראות כל הודעה. אני לא דוגל במדיניות של סתימת פיות או חסימות וכד´... בברכה הארי.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif לא נעים לקלקל את השמחה, אבל

כמדומני מפלגת "חוק הטבע" היא מפלגה פוליטית של פעילי המדיטציה הטרנסצנדטלית. האם יתכן כי הנסיון שלך לקדם את המ"ט הוא בעל אופי פוליטי ולא דווקא עסקי? האם (פתאום לחרדתי נופל לי האסימון...) העניין שלך בכך שאנשים רבים ילמדו ויתרגלו מ"ט הוא גם כי הכספים למפלגה/ארגון הן תרומות ו/או אחוזים מהכספים הגבוהים המשולמים? האם הטקסטים החד צדדיים שלך הם בעצם טקסטים פוליטיים? מדוע אינך נחשף? מה יש לך להסתיר? האם היית מועמד לכנסת מטעם המפלגה? האם עמדת בראשה? עד כמה הנך מעורב פוליטית בעניין המ"ט? שוב, איני רוצה לקלקל את השמחה, אבל הפורום הזה עבר תהפוכות קשות ולא הייתי רוצה לראות את ה"מדיטציה" הופכת באופן בלעדי ל"מדיטציה טרנסצנדנטלית" בלבד. אם אין לך מה להסתיר נשמח לדעת עליך יותר, הרי אינך "עוד גולש" עכשיו, אלא מנהל הפורום. אנא אל תסתתר. תרגיע אותנו הארי... :)

hary_i

New member
מפלגת חוק הטבע

מפלגת חוק הטבע, הייתה מפלגה פולטית שמטרתה להביא שלום במדינת ישראל בעזרת הטכניקות של מהרישי. לא הייתה למפלגה כוונה לקדם ארגון זה או אחר ויש לעשות הפרדה מלאה בין האגודה הבינלאומית למדיטציה טרנסנדנטלית לבין מפלגת חוק הטבע. הניסיון שלי לקדם את המ"ט לא היה בעל אופי פולטי או עסקי, אני איני מרוויח מזה דבר. אני מאמין ביכולתה של הטכניקה הזו לאחר ניסיון אישי רב שנים ולאחר הכרות עם אנשים רבים המתרגלים בהנאה מרובה את הטכניקה. בתפקידי החדש, איני רוצה להמשיך בחד צדדיות אלא לתת במה פתוחה לכולם. הדעות שלי ידועות. אולם בתפקיד של מנהל פורום, לדעתי יש לתת במה פתוח לדיון על נושא המדיטציה בכלל.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif תודה... ובהצלחה! ../images/Emo13.gif

אמרת אמירה ברורה והרגעת אותי לבנתיים, ובאמת בהצלחה.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif אוופס. טעיתי. שוב סתימת פיות?

לא נעלמה כאן איזו הודעה שהכנסתי בתשובה אלייך (לתגובתך "מה הפלא?" עוד לפני שהפכת למנהל הפורום)? נכון שזו הייתה תגובה הומוריסטית, אך אינה בניגוד לתקנון ואין לך זכות למחוק אותה, מקסימום היית יכול להגיב עליה. אז מה עכשיו, תמחק כל ביקורת עלייך/על המ"ט? נו מה, התחלנו עם השטויות?

אינקה

New member
../images/Emo20.gif אני אגדיר לך שרלטן ../images/Emo13.gif

"שרלטן זה מי שמאמין בנחישות כי המדיטציה הראוייה היחידה היא רק "המדיטציה הטרנסצנדנטלית" וכל השאר נחותות בהשוואה אליה - אבל בו בזמן יוצר מצג שווא ומס שפתיים כאילו בכוונתו לנהל את הפורום באופן אובייקטיבי ופתוח ולתת במה לכל הדעות האחרות, אשר בעצם הנחשבות בעיניו כמוטעות ושגויות מראש."
איפה אבן שושן? קטן לידי...

hary_i

New member
הגדרה

המונח שרלטן לא שיך רק למדיטציה למיטב ידיעתי. לגבי מצג שווא... עדיין לא ראית כלום וכבר קבעת עובדות, בבקשה תן לי קצת זמן להוכיח את עצמי... שרלטן לפי דעתי וזה לא אבן שושן: זה אדם שיודע מעט ממשהו, חושב שהוא יודע הכל ומתנהג כאילו הוא בעל מקצוע.

אינקה

New member
../images/Emo20.gif זה עדיין מתאים להגדרה שלי ../images/Emo8.gif

אבל אני אינני צריך את האישור שלך. התלמידים שלי (חלקם מאוכזבי מ"ט) הם האישור הטוב ביותר. ובאשר לזמן... קח לך מלוא חופניים. שאלתי אותך שאלות קשות בהודעה בה הצעתי כי אתה חוטא לעצמך. כדי שגם תחשוב/תענה עליהן. הרי איננו מכירים מהיום.

wee man

New member
מזל טוב הארי!!

חלק אולי זוכרים אותי, פעם כתבתי גאן הרבה. אין כבר זמן לכתוב, אז התחלתי להתחבא. כמו דנידין. רואה ואינו נראה, או קורא ואינו כותב במקרה שלנו :/ יום טוב, ובהצלחה! ינון

למעלה