../images/Emo20.gif ברכות ומכתב למנהל הפורום החדש
בהצלחה לרגל קבלת התפקיד. אני בטוח כי כולנו מצטרפים לאיחולים ולתקוות...
ובהזדמנות זו פנייה אליך הארי: מנהל פורום אינו חייב להכיר את כל טכניקות המדיטציה, אפילו לא את רובן. אחת מספיקה בהחלט. אבל מנהל פורום ראוי שלא יהיה מקובע ביתרונה של טכניקה אחת על פני האחרות (ובייחוד שאינו מכיר, לא התנסה ואינו מעוניין להתנסות באחרות), אחרת הוא עושה עוול לכל באי הפורום ולרוח המדיטציה עצמה. ראוי למנהל הפורום לשמור על אובייקטיביות ורוח של פתיחות. ללא הפתיחות אין ולא יוכל להתנהל דיון פתוח וכן בנושא המדיטציה, שכן נושא זה נוגע בנימי נפשם (תרתי משמע) של העוסקים בדבר. וחשוב מאוד לומר כי פורום מדיטציה אינו פורום קידום מכירות, והמלצה גורפת לטכניקה מסויימת אחת ויקרה מאוד תהיה ניצול ציני של מעמד המנהל כדי לפגוע בכל הטכניקות האחרות. עד היום נראה כי אתה מזלזל בטכניקות אחרות כ"בלתי מוכחות" ו"בלתי איכותיות". אמנם זהו זילזול עדין וסמוי - אך עדייך זיזול מורגש ומקומם, ואני מקווה שעם כניסתך לתפקיד מנהל הפורום יפסק הדבר.
ועוד: מאחר ועד היום תיפקדת כמטיף בשער וכאיש מכירות אגרסיבי של המ"ט, אני קורא לך להחשף בשמך ובתפקידיך כדי שנוכל לדעת נאמנה מי הוא מנהל הפורום ומה הקשר שלו (גם ובעיקר הקשר כלכלי) למדיטציה הטרנסצדנטלית. האם אתה מלמד? היכן? האם אתה לוקח כסף עבור כך? האם אתה איש מפתח או בעל תפקיד רשמי או בלתי רשמי בארגון המ"ט בישראל או בעולם? האם יש לך קשר אחר מלבד היותך מודט" בטכניקה זו? אני בטוח שיש כאן עוד גולשים שישמחו לדעת מי הוא "הארי", ובמיוחד מי הוא מנהל הפורום והאם יש לו נטייה מפלה לכיוון כלשהו. אני בטוח כי לא צריכה להיות לך כל מניעה למסור לנו מידע זה.
ואם אכן באת לתפקיד בידיים נקיות ומתוך שאיפה לקדם את המדיטציה בכלל, ולא רק את המדיטציה הטרנסצדנטלית על חשבון ה"אחרות", ברוך תהיה ואני מקווה כי תדע לקדם את הפורום הזה לרווחת כולם. תצליח
אינקה