שקוף שזה מגיע - לילה

barts

New member
שקוף שזה מגיע - לילה

שוב יצאת לעיסוקייך ואני נרדמתי כבר. מתעורר ויודע שאני בפה שלך. אני מוריד את העיניים ואת מפסיקה לרגע ומרימה עיניים מחייכות אלי. עכשיו אני עוצם אותן ואולי גם את. את מכירה אותי כל כך, גם השפתיים מכירות כל בליטה. האצבעות שלך מלטפות, חופנות, מושכות. אצבע אחת חלקה מוחדרת ואני מקשית את גבי. את יודעת שטוב לי. וטוב לי. הפסקה ואת מתישבת עלי. את כל כך חלקה. עליות וירידות איטיות. רק מטרה אחת יש לך, לענג. את מתכופפת אלי, מלטפת עם הפטמות את החזה שלי. לחישות האהבה מזרימות אויר חם לתוך אוזני. שוב הפסקה. את עדיין יושבת עלי אבל עכשיו אני רואה רק את הגב שלך. אני יודע שהזרמים שאני חש עוברים אלייך כי את מתחילה להאנח. מלטפת את כפות רגלי ומניעה אותי בתוכך, מכניסה אותי יותר ויותר. אני מרטיב אצבע אחת ומכניס אותה בעדינות, מרגיש את אברי מהצד השני. את היחידה שזזה, דופקת אותי ואת אצבעי. אני גומר באנחה ארוכה מסכך אותך מבפנים. זה יכול להיות אפילו יותר חלק, אני משתאה. את יודעת שיש לך רגעים אחרונים של התקשחות, מאיצה את הקצב. אני מוציא באיטיות את אצבעי, זה משגע אותך. מתרומם, מעביר את היד השניה ועוזר לך עם אצבעותי. הגמירה שלך כל כך חזקה שאת נופלת קדימה בוכה. אני מלקק את דמעותייך ועוטף את רעידותייך עד שאת נרגעת. תודה.

למעלה