שפת visual j ++

ogispan

New member
שפת visual j ++

שלום לכולם!!!! התחלתי לעבוד היום ב visual j++ וניתקלתי בבעיה, בכל פעם שאני סוגר את התוכנית שלי, ומפעיל אותה מחדש, כל הכפתורים (כמו למשל BUILD) מכובים, ואני לא יכול להריץ את התוכנית, או להפעיל דיבגר או כל דבר אחר... הפיתרון היחיד שמצאתי היא להתחיל פרוייקט חדש, להעתיק אליו את התוכנית שלי, ולהמשיך לעבוד משם עד השלב הבא שבו שוב אני אסגור את התוכנית, ואצטרך שוב להעתיק אותה לפרוייקט חדש. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? מדוע זה קורה לי? תודה רבה לכולם!!!!

DadleFish

New member
למה לעזאזל אתה כותב ב-++VJ????

אם אתה רוצה לכתוב JAVA, תוריד את ה-JDK של SUN ותוריד את ECLIPSE, זה בחינם, זה הרבה יותר מתקדם מ-++J, ורק שתהיה בעניינים, ++J היא לא סטנדרטית וכבר 4 שנים לא נתמכת על ידי MS.

the new L

New member
הוא גם יכול

לכתוב ב j# שמעתי שיש באיזשהו מקום בעולם חברה אחת חוץ ממיקרוסופט שמפתחת בזה

justme5

New member
../images/Emo32.gif Eclipse Vs. VC

יצא לך במקרה להתרשם מההבדלים שבין 2 סביבות הפיתוח האלו (על כל תוספותיהן - חינמיות או שלא)?

DadleFish

New member
עדיין לא ממש,

עושה רושם ש-Eclipse טובה יותר מ-VC, בכל מקרה IntelliJ יותר טובה בוודאות מ-VC - עם eclipse אני עובד זמן קצר מדי.

ronitV

New member
נראה שלא קיים פרוייקט פתוח

ולכן לא תוכל לעשות BUILD שים לב מימין רשום ה SOLUTION ואין בו פרוייקטים תתחיל בזה שתיצור פרוייקט ואז תוסיף אליו את הקובץ ותוכל לעשות BUILD

selalerer

New member
../images/Emo45.gif יכול להיווצר מצב כזה אם כאשר א

תה פותח את הפרוייקט במקום ללחוץ על הקובץ של הפרוייקט, אתה לוחץ על אחד מקבצי הקוד של הפרוייטק, ואז הוא פותח לך רק אותו ולא את כל הפרוייקט.

KKnDoIt

New member
שאלה מפגרת, אבל אני אשאל בכל זאת:

אני לא מבין כלום ב- JAVA או בסביבה הזו, אבל האם יכול להיות שאתה פותח כל פעם את קובץ המקור של אחד הקבצים (קובץ *.java אם אני לא טועה), ולא את קובץ הפרוייקט ? ברור שכדי לעבוד אם הפרוייקט אתה צריך לפתוח את קובץ הפרוייקט, ולא קבצי קוד מקור שמוכלים בו.

nightmare89

New member
אממ

זה נראה לי בגלל שאתה פותח רק את הקובץ שאתה עובד איתו ולא את ה workspace ככה זה קורה לי ב Visual Studio C אני צריך File Open workspace ואז הכל בסדר

למעלה