שפת SQL

selalerer

New member
ובכן, זוהי שאלה סבוכה! תוכל למצוא

את התשובה כמובן בספר ++Thinking In C בפרק 2

gmorphus

New member
ובקיצור

לא! כלומר, זה לא בדיוק לא, אלא פשוט אין קשר בין SQL ל C++. SQL היא שפת שאילתות שנועדה לעבודה עם DB ולא לשום דבר אחר, וC++ היא מה שנקרא "שפת תכנות" ואיתה אפשר ליצור אפליקציות וכו'...

Lone Dog

New member
אני לומד

ארגון קבצים והייתה שאלה כזו באחת הבגרויות האחרונות אז רציתי לדעת מה התשובה. אני יודע ש-sql שונה מ-c++ אבל גם ב-c++ אפשר להשתמש כדי לטפל במסדי נתונים.

Roni18

New member
שאלה מוזרה....

לא שאני מבינה בזה הרבה אבל אני חושבת שיותר פשוט להשתמש בSQL כדי לטפל במסדי נתונים. ד"א האם יש חומר לימוד בנושא ארגון קבצים ברשת?

Lone Dog

New member
לא שאני מצאתי

אבל יש בגרויות משנים קודמות כאן. אחת התשובות הייתה שיותר קל לכתוב ב-sql, אבל המורה שלנו אמרה שגם זה לא נכון.

nirtheking

New member
LOL ../images/Emo6.gif

(899300 + 899205 = שאלון ראשי:899500) זה לא אמור להיות 899505?! LOL

vinney

Well-known member
הא?

מה הקשר בין ++C לSQL? SQL זה שפת שאילתות, אתה לא יכול לכתוב שאילתא ב++C (טוב, אתה יכול אם אתה עובד במחלקת פיתוח של ORACLE), כמו שאתה לא יכול לכתוב אפליקציה לDOS בSQL (אפילו אם אתה עובד במחלקת פיתוח של ORACLE). תוכל לכתוב בדיוק את השאלה והתשובה שלך כדי שיהיה יותר ברור על מה אתה מדבר?

אוריקס

New member
לפני שהיו בסיסי נתונים כמו שהם

היום, אנשים היו מארגנים קבצים בשפות כמו c++, קובול וכו'... אז לא היה SQL, היום יש ובסיס הנתונים שונים לגמרי. להתחיל לארגן נתונים ב c++ זה כמו לעבוד עם 486.

shaiis7

New member
לפי מה שאני זוכר

אני למדתי את זה לפני שנתיים, אני זוכר שיש בsql פקודות מובנות וקיימות שבשפות עלית אתה צריך לממש אותם לבד! אבל זה לא בטוח כי זה היה לפני שנתיים!

למעלה