שפת C..

אורטל 21

New member
שפת C..

שלום לכולם כרגיל זו אני עם הפונקציות הקרציות.. אני לא ממש יודעת לפתור את הפונקציה הזו.אם מישהו יכול לעזור לי בזה אני נורא אשמח...תודה. התוכנית היא: כתוב פונקציה int aaa(int a[],int n,int k,int b,int c) המקבלת את המערך בגודל של המערך,מספר נוסף K ושני מספרים נוספים C ו B הפונקציה צריכה למצוא את הופעתו של המספר הנוסף K במערך ולשים לשכן הימני שלו את הערך הגבוה ביותר שבין בי וסי , ולשכן השמאלי את הערך הנמוך ביותר שבין בי וסי. מובטח שהמספר K נמצא פעם אחת במערך ולא ממוקם בקצוות המערך. דוג: המערך: 75 5 44 8 22 7 4 3 מספר קיי:8. ערך בי:3 ערך סי:6 מערך לאחר שינוי: 75 5 6 8 3 7 4 3

andav

New member
תעשי לולאה שתרוץ על אברי המערך

ותמצא את k. אחרי שתמצאי את k (את מספר האיבר(index) במערך, שמספרו הוא k),פשוט תשאלי מה יותר גדול,האם b או c. לפי התשובה תוכלי לדעת מה מימין ומה משמאל ובעזרת ה- index שמצאת ,תוכלי גם להציב את המספרים. תבלי

אורטל 21

New member
תודה..

חח אני רואה שאתה תמיד בא לעזרתי.. תגיד יש לך שאלות טובות כאלו בשבילי?כי יש לי מבחן אוטוטו ואין לי מושג איך ללמוד אני גם מסתכבכת טיפה עם פונקציות אז אם יש לך זמן לתקתקת לי אותם או אם יש לך אתר טוב בשבילי אני אשמח. ושוב תודה מכל הלב

andav

New member
לא אין לי שאלות,זאת אומרת יש לי

אבל לא כאלו שאת מבקשת ממני
שיהיה בהצלחה במיבחן.

אורטל 21

New member
תודה על הכל..

באמת תודה על עזרתך כאן.. עכשיו יש לי מלא חומר לשבת לפתור בזכותך אז תודה ומקווה לעבור אורטל. יש לך אולי מסנג'ר ככה שאם אני ירצה עזרה ולא תהיה???

DadleFish

New member
קחי עוד שאלה

כתבי פונקציה:
int median(int arr[], int size)​
שמקבלת מערך ואת גודלו ומוצאת את החציון, כלומר האיבר האמצעי במערך כשהוא ממויין. שימי לב שהמערך אינו חייב להיות ממויין כשאת מקבלת אותו! למשל, במערך:
8 4 5 2 9 7 1 3 6​
החציון יהיה 5.

DadleFish

New member
ועוד אחת...

כתבי פונקציה:
int oddvseven(int arr[], int size)​
שמחזירה 0 אם כמות הזוגיים במערך גדולה או שווה לכמות האי-זוגיים במערך, או 1 אחרת.

אורטל 21

New member
פונקציה..

תודה שענית לי.. אבל זהו שלא נראה לי שאני צריכה להשתמש בכל הפונקציות הללו אני אמורה להשתמש רק בפונקציה אחת של הIF יש מצב כזה????? לא יותר קל לפתור לי את התרגיל?? חחחחחחחחחחחחח (צוחקת..אבל בכל טיפת צחוק יש קצת אמת) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה,אורטל.

DadleFish

New member
את לא אמורה להשתמש בתרגילים שנתתי

לך כדי לפתור את השאלה המקורית. נתתי לך שאלות נוספות כדי שתתכונני בעזרתן למבחן. ברור שלי ולאחרים פה יותר קל לפתור לך את התרגיל, אבל מכיוון שזה יהיה בזבוז זמן עבורנו ולא יעזור לך לעבור את המבחן, אני לא הולך לעשות את זה. בהצלחה!

אורטל 21

New member
תודה..

אה חחח כמה שאלות יש לך... תודה אני מקווה שאני יצליח לפתור אותם מחר חחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה יש לך ראש טוב לשפות תכנות.... ושוב תודה מכל הלבבבבבבבבבבבבבבבבבב

DadleFish

New member
ועוד אחת... ../images/Emo13.gif

כתבי פונקציה:
int isPalyndrome(int arr[], int size)​
שמחזירה 1 אם המערך הוא פלינדרום, ו-0 אחרת. מערך הוא פלינדרום אם הוא סימטרי - כלומר, 12321 הוא פלינדרום, 111 הוא פלינדרום, 2222 הוא פלינדרום, אבל 1223 הוא לא פלינדרום.

DadleFish

New member
ועוד...

(היי, גם את יכולה להמציא כאלו שאלות! אני אפסיק עכשיו) כתבי פונקציה:
int amplitude(int arr[], int size)​
שמחזירה את ההפרש בין האיבר המקסימלי במערך לבין האיבר המינימלי במערך. למשל, במערך "1,2,3,4,5,6,7" הפונקציה תחזיר 6. המערך לא חייב להיות ממוין כמובן.

למעלה