שפת C

DadleFish

New member
יש הרבה

מסחרי - Visual Studio של MS נותן לך סביבת פיתוח ל-++C/C. חינמי - ++Dev-C. חפש בגוגל.

DadleFish

New member
ולמען הדיוק...

בגלל שרצית קומפיילר, אז אני אדייק - שתי הסביבות הן לא קומפיילרים אלא סביבות שבין היתר נותנות קומפיילרים. VS מגיע עם CL בתור קומפיילר, ו-DEV מגיע עם GCC בתור קומפיילר.

זויברג

New member
נסה את DevC++,

למרות שזה C++ ולא C, כמעט כל קומפיילר C++ יודע לקמפל קוד C (אני משאר שגם זה). אני לא ממש מכיר את הקומפלייר, אבל לפי מה שאומרים עליו שפורום, הוא ממש טוב. וחוץ מזה, שיהיה אפילו גרוע, הוא חינם והוא משולב IDE כולל. והנה, אפילו קישור: http://www.bloodshed.net/devcpp.html

Anat L

New member
אין דרך להתקין את הגרסה הרגילה

של שפת סי על XP?????

gute A

New member
אפשר,

תוריד את הקומפיילר לספריה עם שם באנגלית(הדוס לא תומך בעברית), ופתח את ה"command line"-זה אמנם לא ממש דוס,אבל זה אמור לעבוד.

vinney

Well-known member
זה יעשה בעיות בXP

טורבו זה פסה, DEVCPP וVS (למי שיכול להרשות לעצמו) מספקות את הפתרון לא רע בכלל.

זויברג

New member
רק לידע כללי,

אתה מתבלבל, אין דבר כזה גרסא סטנרטית של C. יש קומפיילרים שונים וסביבות עבודה שונות, חלק מודרניות יותר ועובדות בסביבת 32ביט וחלונות, ויש כאלו פחות מודרניות שעובדות בחלון DOS. אני משאר שסביבת העבודה הדוסית שיכולה להחשב "רגילה" היא אחת מהסביבות של Borland, או BorlandC++ או TurboC++. בכל מקרה, אם תחפש טוב, אין בעיה למצוא את BorlandC++ 3.1 שעובד במצב DOS, ועם קצת מאמץ, אפשר גם לגרום לו לעבוד יפה תחת XP. אבל אני באמת לא חושב שזה שווה את המאמץ. יש לך את DevC++ (החינמי), ויש לך את VC++ (הקצת פחות חינמי). לפי דעתי, חוץ מהכנת שיעורי-בית, באמת שחבל לעבוד היום עם מהדר DOS, נסה את DevC++, ואם אתה מעדיף את Borland, ותחפש טוב, תוכל למצוא את BorlandC++ 5 או Borland C Builder 6, שעובדים תחת חלונות.

למעלה