שפת רגשות

Flying Camel

New member
שפת רגשות

"עוד רגע ", אמר אביב, "רגע לפני שאני עושה משהו לא טוב" ,אך אני כמובן שלא הבנתי על מה דיבר אביב כמובן, הרי הוא דיבר על מוות, מוות התאבדות, מוות יותר חזק מכל. כי אתה מחזיק את חייך בידיך. יום אחד לפני שנתיים וחצי בערך בארץ לא רחוקה מאד, חי ילד, שמו היה אביב, אביב הוא ילד רוח, ילד רוח מבין או לפחות מודע ומרגיש את רוח החיים, "זהו, החיים הם רוח" ,כך סיפר לי אביב. לאחר שנה של חברות ביננו, אני ואביב הפכנו להיות כמעט אדם אחד, אדם שלא מפחד להיות ביחד, אם זה לטייל בלילה לבד באיזורים חשוכים, או סתם להיות באיזה ארמון חלומות ענקי שנמצא באיזור לא ברור, נקרא לו חלום. ולכן גם התרגלנו להוציא את רגשותינו אחד כלפי השני בלי מודעות שבין אנשים אחרים נוצרת בושה ומבוכה כלשהיא כשהם מדברים על רגש. אני אף פעם לא הבנתי למה זה. מה זה רגש בעצם? שאלנו את עצמנו מספר פעמים בתקופת החברות שלנו. אני אמרתי רגש, זה החיים רגש, זה כח, כח להבין שפה שלמה! שפה שמדברת בלי חומריות! אלא שפה שמדברת רק ברגשות! שפת הרגשות היא שפה שלא כל אחד מכיר, בעצם רק אנחנו מכירים אותה. אני מכיר וגם אתה וגם את, כולנו מכירים אותה ולצערי כולנו זה לא כולם כי רובנו מכירים או מודעים לשפה הזאת אך שמים זין כי הם מאמינים שהם חיים יותר טוב בלעדיה. אולי הם צודקים ואולי לא. בלי רגש יש חיים קלים מאד, שטוחים מאד, חומריים מאד, לא חיים! וזה הפף לשיגרה משכזאת בעולמנו של היום. אנשים שוככים כי נולדו בכלל, אנשים שוככים כי קיימים בכלל! וזה חבל כי בכל אדם קיימת שפת הרגש! אחת המלים האהובות עליי בשפת הרגש היא אהבה,אני תמיד חשבתי שכל בני האדם יגיעו לאושר האמיתי רק כשידעו לאהוב ולהחזיר אהבה במידה שווה! אתם כבר מבינים שזה לא ירקה בקרוב,אבל זה קרה,היה ונגמר,זה היה בתקופת אטלנטיס. אנשי אטלנטיס לא ידעו מהוא רגש שלילי,וכך חיו על אהבה. ביום בהיר אחד מוצף באהבה,אחד מאנשי אטלנטיס,ממש בטעות,הרג אדם אחר,ומאז נוצר הרגש השלילי בעולם הזה!משם הכל התחיל ועד היום היא ממשיכה. אויש,היא גם תמשיך עוד הרבה זמן אל תדאגו כי אנשי עולמינו לא מספיק חכמים כדי לעצור את הרגש הזה,נכון הוא גם חשוב בשפת הרגש אבל כמו בעברית שאומרים שאסור לקלל וכמעט כל יום מקללים?כך גם בשפת הרגש,שנאה ומודע שלילי כל שהוא,זה כמו קללה,כמו שילד קטן מקלל את אימו בגלל שהוא קצת מתוח,עצבני או עצוב לאחר מכן הוא מתחרט על שקילל אימו,וכי יש לא יסורי מצפון,כי היא הרי האישה הכי חשובה בחייו,היא בוראו! אהבה

ה-מקום בשבילך...

stage.co.il עשה בו שימוש מועיל. ואם ההודעות האלה לא יתחילו להמחק, אני גם אתחיל להביא לפורום הזה את השטויות שאני כותב.

למעלה