שפת הכשפים ברומח...

SaberTooth

New member
שפת הכשפים ברומח...

שפת הכשפים שבה משתמשים המאגים ברומח בכדי להטיל את כישופיהם. לי נראה כאילו גברת וייס ומר היקמן הקלידו אותיות אקראיות על המקלדת כדי ליצור את המילים של "שפת הכשפים", אולי מישהו יודע אם זו שפה אמיתית או סתם קשקוש של וייס והיקמן. הנה דוגמא ללחש שינה:
"Ast tasarak sinuralin krynawi"​

שניה אחת...

תראה, יש משהו משותף לשפות בקרין, ולמרות שברור שרובן מומצאות, ישנו קו מנחה מסויים. למשל, השפה הסולאמנית דומה באופן מוחלט כמעט ללטינית, בעוד שלאלפים יש שפה מומצאת שנשלטת ע"י אותיות שורקות, ודומה גם היא במבנה ללטינית. שפת הכישוף, לדעתי, נגזרת מהאלפית: "שיראק", "דולק" וכו´ הן בעלות מאפיינים אלפיים חזקים.

La Gamba

New member
וגם, זאת לא בהכרח שפת הכישוף...

זה סתם מילים שמפעילים את המטה, זה יכול להיות גם שקט, או סתום...

נכון הקוסם עצמו

עשה את המילים שיפעילו את הקסם עצמו הוא 1. הכניס את הקסמים עצמם למטה 2. הכניס מילים שיפעילו את זה כי אם רייסט יגיד סתם שיראק זה לא יעשה אור באוויר והקוסם לא רצה מילה קלה כדי להפעיל את המטה

ועוד אחת...

מישהו שמגיעה לו תודה אדירה צירף לינק לאתר של רייסטלין, שיש בו רשימה של כשפים שרייסט השתמש בהם ומה הוא אמר כדי להפעילם. שווה להתבונן.

האמת היא ש...

באחים לנשק אומרים בבירור מה זה שיראק ודולאק: שיראק- אור, האר דולאק- חושך, כבה ושניהם בשפת הכשפים, זה כתוב בבירור.

RCG

New member
שלום לך אישה

דבר ראשון אני מצטער שזה לא קשור לנושא השיחה אבל לא יכולתי להמנע מההודעה של ההארות והערות. דבר שלישי מה גורם לך לחשוב שמישהו יבזבז עליך עוגת שוקולד? תסלח לי אבל אם כל הכבוד אין מישהו בעולם שמגיע לעוגת שוקולד! אולי במקרה הטוב עוגת גבינה... נ.ב. אל תקח את שם הנושא כמשהו אישי אני אומר את זה גם לחברים שלי

Lion_Heart

Well-known member
אני מוחא

בשם כל עוגות הגבינה והפירורים הטעימות להפליא שאיי פעם אכלתי אבל כרית גם יהיה נחמד

אפשר לדוגמא

שתזרוק עליו עוגה שרק נראית כמו עוגת שוקולד אבל היא בעצם מלאה בגבינה וככה כל הצדדים מרוצים אפשר גם לזרוק כרית, שזה הרבה פחות כואב וגם לא מלכלך וזהו לא יודעת למה רשמתי את זה תתעלמו אה כן, איך רושמים את הדברים האלה למטה שמופיעים בכל הודעה?

חתימה?

את נכנסת לדף שלך בתפוז הכרטיס האישי יש שורה ששמה "חתימה" את יכולה לכתוב מה שאת רוצה וכמה שאת רוצה (עד גבול מסויים אבל הרבה נכנס) לרוב זה טיפשי ועושים את זה לצחוק אבל מה שאת רוצה

הוא מוחא? אני מוחא!

איך את מעיזה אפילו לחשוב על להעליב את השוקולד בצורה כל כך נוראית ולשים אותו ליד גבינה, ועוד להגן עליה! את רוצה שכל השוקולדים האחרים יעשו עליו חרם

SaberTooth

New member
הדיון הזה...

הופך אינפנטילי יותר מהודעה להודעה. אבל בכל זאת הכנסתי לטאגליינס (הכחולים שרצים למעלה, למי שעוד לא יודע), ישר כוח אנשים

למעלה