שפת הים

שפת הים

לקחנו לנו חופש באמצע השבוע, סתם יום של פינוק אני ואישתי. כבר בשבע יצאתי מהמיטה, ההרגל של לקום כל בוקר באותה השעה היה טבוע בי ולא הצלחתי לישון מעבר לכך. לילי ישנה חזק , היא חזרה מגדי רק ליפנות בוקר, היתקלחה וניכנסה למיטה , נירדמה מיד, עשיתי לעצמי קפה ראשון של בוקר וישבתי במירפסת שפונה לגן קראתי עיתון בנחת. חשבתי איך לפנק את החמודה שלי. לילי אהבה קפה עם קצת חלב וחצי סוכר. הכנתי כפי שאהבה. שערה היה פזור על הכר. פניה שלוות. הציפה הקלה שכיסתה אותה גלשה ושד מלא היה גלוי לעיני אישתי ניראתה כל כך יפה . ליבי ניצבט באהבה אליה. סימן טרי שלי מציצה היה על השד. וודאי זה היה מגדי. הרמתי את הציפה וכיסיתי אותה בעדינות .הנחתי את הקפה על המדף שליד המיטה. לילי פקחה את עיניה פניה הוארו עם חיוך רך , שלחה את שתי ידיה לאסוף אותי אליה. נישכבתי לי כך מעליה כשרשי תמון עמוק בין שדיה הגדולים והרכים. ריח בושם קל שיקר את חושי. נלך לים שאלתי לתוך שדיה .לא שמעתי תשובה אבל לפי התלתלה שלה הבנתי שכן. לילי ליטפה את שערי ,אל תירדם לי כאן יש לנו עוד מה לעשות ליפני שהולכים לים. ניפרדתי באי חשק משדיה של אישתי אהבתי את הריח של הבושם החדש שלה. בזמן שלילי לגמה מהקפה שלה הכנתי לנו ארוכת בוקר קלה. לילי שמה על גופה שימלה פירחונית קצרה ללא חזיה ותחתונים .מה עם בגד ים שאלתי. נעבור בדרך במשביר וניקנה אמרה במילא אינני אוהבת את הישן. רק זוג סנדלים ושימלה קלה היו לגופה. נשאיר את המכונית וניסע בציבורית אמרה. הסכמתי איתה בחום הזה לימצא חניה בעיר שלנו זו ממש משימה שלה היה לי חשק לקחת עלי. עמדנו בתחנה מהצד ראיתי שלילי לא משאירה הרבה מקום לדימיון. עלינו לאוטובוס הנהג תקע את עינו יש לשדיה לילי חיכה ובירכה אותי בבוקר טוב. ירדנו בתחנה שמול המשביר לאופנה. החנות היתה קרירה ,בשעות האלו של היום לא היו אנשים רק אנחנו והמוכרת. אני מחפשת בגד ים מלא. לילי לקחה כמה ביגדי ים שמצאו חן בעיני ומשכה אותי לתא ההלבשה להיות איתה. הרימה את שימלתה גבוה מעל לראושה ונישארה עירומה . הגשתי לה את בגד הים הראשון. הדפסי עור נמר לא אהבת אותו. על גופה הוא ניראה טוב למדי אך לא מספיק. כך עברנו על כולם ניכנסתי ויצאתי מהתא הבאתי כמה נוספים. בסום לילי בחרה בבגד ים שלם ושחור ואמת שגם בעיני מצא חן. שדיה מילאו את החלק העליון אך לא גלשו אל מחוץ לבד אפשר היה ליראות את שיפתי ערותה והחריץ שבין. לילי ניראתה ממש טוב. היא לבשה את השימה על בגד הים , השילוב היה נאה. שילמנו ויצאנו ,עלינו שוב לאוטובוס לכיוון הים . לילי היתרפקה עלי ולחשה לאוזני בים אנחנו ניפרדים אני מיתכוונת לעשות חיים, נשקתי על צוורה ואמרתי בלחישה תהני אני משגיח מהצד שלא יעונה לך רע. ירדנו לחול רגלינו טבעו עד קרסול בחול החם. אישתי צעדה קדימה היו מעט אנשים על החוף רגליה היחפות טבלו במים הצוננים ,ניפתח מרחק ביננו אישתי הלכה לדרכה בלא להביט לאחור. ישבתי לי על שפת המים לילי הלכה והיתרחקה. באזור שלה לא היו אנשים כלל. ראיתי מרחוק איך היא מורידה את שימלתה ומיתישבת על החול. לא עבר זמן רב ובחור גדול גוף ושזוף נעצר לידה. מהמרחק שהיתי ממנה לא ניתן היה להבחין בתווי פנים .הבחור היתישב לידה. ניראה שמיתפתחת שיחה בין שניהם. אישתי קמה לפתע ורצה לים ובחור קם אחריה וניכנס גם הוא. הם ניכנסו למים מהמרחק שהיתי בו רק יכולתי ליראות איך הם ניצמדים זה לזה ונעים עם הגלים. המשך יבא.

המשך

החוף היה ממש ריק מאנשים . מרחוק על הסלע ראיתי דייג מרים את חקתו . היה שקט ונעים רק רחש הגלים וקריאות השחפים שחגו מימעל. ישבתי לי כך על החוף ידיד חובקות את בירכי וסנטרי עליהם. נימנמתי לי השמש היתה חמימה כמו בימים ראשונים של אביב. מרחוק ראיתי את לילי יוצאת מהימם עם הבחור שהיה איתה, הם היו חבוקים ובגד הים החדש שלה היה בידה לא היה איש מילבדם באזור שלהם. הם המשיכו לכיון מעלה החוף היכן שניגמר החול המישורי ומתחילות הגבעות , שיח רותם הסתיר את שניהם. נישארתי במקומי עיני נעצמו נירדמתי לשינה קלה. קולם של חבורת בת חמישה גברים צעירים העירה אותי. הם דיברו בקול רם על מישחק שהולך להיות בשבת . החבורה נעה לכיוון דרום כיוותי שלא יפריעו לאישתי ולחבר שלה. המתנתי ליראות מה יהיה. החבור הלכה והיתרחקה ממני לא שמעתי אותם רק תנועתם העירנית המשיכה להיתרחק ממני. בשלב מסוים ראיתי את הקיצוני בהניהם מביט לכיוון שלילה עם החבר שלה היו בו. הבחור הפנה את תשומת לב חבריו לכוון הזוג הם דחפו אחד את השני בצחוקים והמשיכו להיתקדם ישר . ממקומי לא ראיתי את הזוג . קמתי טבלתי את רגלי במים הצוננים החילותי להיתקדם חצי במים לכיוון דרום. מבטי תר בשיפולי הגבעות אחרי אישתי. השיח הגדול שהסתיר אותם עדין לא התיר לי את צפונותיו. חבורת הבנים נעמדה מבתם היה אף הוא לכיוון שיפולי הגיבעה לאזור השיחים. הם החלו לחזור על עיקבותיהם הפעם העמיקו לתוך החולות הרחק מיקוו החוף. המשכתי גם אני לנוע בעצלתים. החבורה נעצרה באזור שבו היה אמור להיות הזוג הבחורים נעמדו בחצי גורן כעט היתי בכו ראיה לזוג אבל הבחורים הסתירו אותם. היתקרבתי עד שראיתי פרטים יותר ברורים ,מיבעד לבחורים ראיתי שהגבר שכב על גבו לילי ישבה עליו ופניה לים , ניראה היה בברור שהו עמוק בתוך ישבנה ידה האחת ליטפה את שיפתי ערותה הגלויה חודרות ומתטפות. ידה השניה מעכה את שדיה מהאחד לשני . עיניה היו עצומות לא ראתה את חבורת הבנים שעמדה ניפעמת ושקטה כעשרים מטר ממנה. הראשון הרהיב עוז וניגש קרוב יותר עינה של אישתי היו עצומות כולה היתה מרוכזת בעונג שהעניק לה הזר בחדירותיו לישבנה. הבחור המשיך והיתקרב עד מטר מאישתי היסס רגע ולאחריו באחת הוריד את בגד הים שלו סגר את המרחק תפש את הזין שלו ביד אחת והעביר את ראשו על שיפתותיה . לילי פקחה את עינה בהפתאה ניבהלה לרגע ולאחריו פניה הוארו בחיוך גדול. זינו של הזר היה בפיה היא ינקה אותו במרץ רב. היתקרבתי יותר ליראות מקרוב את מה שהולך. אחד הבחורים ראה אותי וסימן לי בידו שהסתלק מישם . היתישבתי על החול במרחק והיסתקלתי . שאר הבחורים נעמדו קרוב יותר הראשון היה עמוק בתוך גרונה ידו אחזה באורפה לחצה את אישתי לקחת יותר ויותר עמוק. הבחור היתקשה שרירו רעדו הוא פלם את זירעו בפיה של אישתי לילי לא לקחה את הכל חלק המשיך וניגר על סנטרה ושדיה. הבחור פינה מקומו לבחור אחר. כל אותה עט לילי היתה ישובה על זינו של הזר הראשון עולה ויורדת בקצב איטי. הבחור השני נעבד על בירכיו זינו היה בידו הוא שיפשף אותו במהירות גרם לו להיתקשות. היה לו כלי גדול ועבה וודאי מעל 22 ס"מ הוא אחדיר את עצמו לתוכה התנוכה לא נתנה לו את כל העומק הוא ניכנס ויצא ריפרף אל שיפתי ערותה . המצב לא היה נוח לו , הוא תפש במותניה ותלש אותה מהבחור שהיה מיתחתיה. הבחור הופתע וקרא בימחאה על הגזלה עינו ניפתחו לירווחה שראה את כל חמשת הבחורים עומדים מיסביב . הבחור סובב את לילי עם ישבנה אליו עזר לה לעלות על הכלי של הבחור שנישאר מלמטה , הפעם הוא ניכנס לערותה ובאחת היה שוב בתוכה עד הסוף. הבחור השני החדיר ראשית אצבעו לחור של שיבנה ולאחר מיכן את ראש הזין העצום שהחזיק בידו, החדירה היתה מהירה וקלה אישתי היתה מוגלת בכלים כאלה. כל פעם שראיתי כלי כזה גדול חודר העוצמה לאישתי היתרגשתי מחדש. הבחור ניכנס ויצא בקצב מהיר וחזק. אישתי עלתה וירדה על הזין שהיה נעוץ בתוכה מילפנים. בחור אחר הקיף אותם ונעמד בפיסוק ליפני פניה של אישתי. עינה היו עצומות רק פיה ניפתח לקבל אותו ראיתי איך גומות לחייה מעמיקות אישתי מצצה אותו לשונה ליטפה את פי בשופכה שלו הבחור השמיע גניחות רמות לילי היתה שקטה שלא כהרגלה. הרגלים של הבחור שהיה מיתחת רעדו הבנתי שממש עכשיו הוא משחרר את מיטענו לתוך הכוס של אישתי ,ראיתי זירמה לבנה גולשת לאורך הזין שלו ויורדת לכיון עשכיו מיתערבבת בשער מיפסעתו. הבחור מעליה חדר בחוזקה עוד כמה פעמים זירעו הוטח המוק בתוך ישבנה של אישתי זירעו הלבן יצא וגלש לשיפתי ערותה ומישם לאורך זינו של הראשון גם הוא היתערב בישערות מיפשעתו של הראשון. השלישי צעק משהו לאא ברו נסוג לאחור יצא מפיה של אישתי , הוא שיפשף במהירות את הכלי שלו זרם חזק של זרע ניפלט ממנו פניה של לילי הלבינו עינה שערה שפתיה כוסו בזרע הבחור המשיך ליפלוט כמויות של זרע על שדיה של לילי ארבעתם היתנשמו נשימות מהירות ורדודות. קמתי על רגלי רציתי להיתקרב . הבחור שעצר אותי קודם הפנה מבטו אלי וסימן לי שלא העיז אפילו. הוא סימן לי להיסתלק מהמקום. עכשיו היה תורו לזיין את אישתי לילי היתפנתה משלושת הבחורים זרע ניגר מישערה מפניה משדיה מיפשעתה היתה רטובה וטיפטוף מהיר של זרע ניגר ממנה על החול החם. הבחור שעצר אותי סימן לאישתי לעמוד אל ארבעותיה לילי עשתה כך והוא בלי לומר מילה חדר לישבנה בפראות מקפיאה היתה אחזריות בתנועותיו. ידעתי שלילי מורגלת בכך הוא חדר בתנועות קשות כאילו רוצה להכאיב. ידו אחזה בישערות ראשה של אישתי הבחור האחרון היסתדר לו ליפני פניה של לילי , אישתי לקחה את הזין שלו בפיה ומצצה אותו הבחור היה רגוע ועדין . זה שהיה בתוך ישבנה כיוון עכשין את תנועות ראשה של אישתי להיכנס ולצאת בעזרת ידיו כיוון את לילי לימצוץ את הזין של הבחור השני הוא אף תפש במותניו של השני ועזר לו לזיין את הפה של לילי. כל אותה עט חדר ויצא בפראות מאחור. ראיתי על פניה של אישתי שחדירותיו הקשות נעימות לה. אישתי סיננה קללה בין שיפתותיה הבחור סטר לאישתי על פניה אישתי השמיע כריאה של הפתאה ושוב קיללה. אפעם הוא חדר ומשך בישערה לילי השמיע גניחה רמה וקיללה שוב הבחור הפעם ניכנס בפראות חייתית ידו הפליקה על ישבנה של לילי סימן אדום היתפשט בימקום ההרבצה. אישתי ניתקפה באורגזמה חזקה שפתי קראו קריאות לא ברורות הבחור הפליק שוב בחוזקה לילי רעדה בכל גופה אורגזמות חזקות שטפו אותה הבחור שהיה בפיה שיפשף את הכלי שלו מבטו ניתקל בי מאחורי החבורה . הוא נעמד על רגליו וניגש אלי תוך שהוא משפשף את זינו היתי מופתע. הוא נעמד מולי זירעו הותז על פני הוא היה חם. הוא הפשיך הרוקן את עצמו עלי היתי רטוב זירעו היה על גופי בישערותי בפני . החברים שלו צחקו בקול רם. הבחור המשיך להיכנס באישתי בפראות להיכנס ולהפלק על ישבנה לילי היתה בטרוף של אורגזמות . הבחור נעצר לרגע ולאחריו שלף את הזיין שלו פרץ של זרע יצא יחד איתו מישבנה של אישתי הוא המשיך ואונן על גבה של לילי היו לא כמויות בילתי נידלות של זרע , על גבה של אישתי ניכוו שלוליות לבנות בוהקות. החבורה החלה להיתלבש גם הבחור שהיה לראשונה עם לילי היתלבש ועזב אותנו . הבחורים שבו לדבר בעירנות . זהו עכשיו אנחנו מרשים לך לזיין אותה אמרו וצחקו. נישארנו אישתי ואני מרוחקים זה מיזה כמה מטרים . הבחורים הלכו והיתרחקו מאיתנו. הבטתי בפניה של אישתי מבט רך היה בעיניה ידעתי שהיא קיבלה את כל מה שרצתה . עזרתי לה לעמו על רגליה אחזתי בידי את בגד הים שלה צעדנו לכיוון המים לישטוף את עצמנו. ישבנו זה מול זה במים על הבירכים וניקינו את הזרע שהיה דבוק בנו. ליל היצמדה אלי חיבקה אותי נישקה על שפתי ,אני אוהבת אותך אהובי נישארנו צמודים כך עוד כמה זמן המים הקרים זירזו אותנו לצאת ולהיתיבש. עזרתי לה לילבוש את בגד הים הרטוב שלה , אישתי ניראתה בו כל כך מושכת אהבתי אותה . ליל לבשה את שימלתה ואני את בגדי הלכנו שלובי ידים לכיוון תחנת האוטובוס שיקח אותנו לביתנו . ישבנו צמודים ראשה של לילי היה על כתיפי פניה שלבות יפות יופי תמים נערי. ידעתי שלא אוכל לאהוב אחרת. בגד הים השאיר סימנים של רטיבות על שימלתה הסתיר את רטיבות הזרע שניגר ממנה על ספסל האוטובוס.

Sensous

New member
האם זו פנטזיה?

או אמת? אם אמת? איך אתה לא מקנא. קשה לי להבין.

לאחרונה כבר לא כל כך

לאישתי יש חבר על באמת. אוהבת אותו בטרוף. כף לי כל פעם שהם יוצאים ביחד.הפכנו להיות ידידים. אישתי מאושרת כל כך טוב לה עם שנינו.אני והחבר שלה רק ידידים לא יותר. הם שומרים על האינטימיות שלהם ולא מספרים . העינים שלה כל כך בורקות שהיא חוזרת ממנו. הוא סיפר לי לאחרונה שהוא נוכך לדעת שאישתי כל כך אוהבת אותי שהוא מקנא בזוגיות שלנו. אני יודע שהוא מוסיף המון אושר ועושר רוחני לאישתי. אני מאושר שכל כך טוב לאישתי . הבחור ממש חמוד ומתאים לאופי של אישתי שניהם סקרנים ללא גבולות. יוצאים המון ביחד , טיולים חופשות בילוים . ואין בי שמץ של קינאה פשוט טוב לי עם זה.

*g99

New member
תגיד,

איפה יש עוד כמוך???? איזה כיף לאישתך שככה אתה מפרגן לה! איזה סיפור מדהים...עושה לי חשק ל...
g99...

למעלה