שפת הגברים והנשים...

efi2000

New member
שפת הגברים והנשים...

תירגום לשפת הנשים: כן = לא לא = כן אולי = לא אני צריכה = אני רוצה אני מצטערת = אתה עוד תצטער... אנחנו צריכים לדבר = אני צריכה להתלונן בטח... תעשה את זה = אני לא רוצה שתעשה יש לי תחת גדול? = תגיד לי שאני יפה... תעשה מה שאתה רוצה = אתה תשלם על זה אחר כך אני לא עצבנית = בטח שאני עצבנית יא אדיוט! אתה בכלל מקשיב לי?? = מאוחר מדי, אתה מת אתה צריך ללמוד לתקשר = פשוט תסכים למה שאני אומרת אתה כל כך גברי = אתה צריך להתגלח ואתה מזיע המון אתה אוהב אותי = אני עומדת לבקש משהו יקר זו ההחלטה שלך = ההחלטה הנכונה צריכה להיות כבר ברורה לך אתה ממש קשוב הערב = רק על סקס אתה חושב?? אני עוד דקה מוכנה = תוריד את הנעליים וחפש משחק טוב בטלויזיה כמה אתה אוהב אותי? = עשיתי משהו שאתה ממש לא תאהב. תירגום לשפת הגברים: אני רעב = אני רעב אני עייף = אני עייף אני רדום = אני רדום שימלה יפה = אחלה מחשוף! אני אוהב אותך = בואי נשכב עכשיו אני משועמם = רוצה לשכב? מה קרה? = אני משער שלשכב היום זו לא אופציה... אני גם אוהב אותך = אוקי, אמרתי את זה, חסר לך שלא נשכב עכשיו אפשר לקבל את הריקוד הזה? = אני רוצה בסופו של דבר לשכב איתך אני יכול להיתקשר מתישהו? = אני רוצה בסופו של דבר לשכב איתך את רוצה ללכת לסרט? = אני רוצה בסופו של דבר לשכב איתך אני יכול לקחת אותך למסעדה? = אני רוצה בסופו של דבר לשכב איתך תתחתני איתי? = אני רוצה לעשות את זה חוקי שתוכלי לשכב איתי את נראת לחוצה, תני לי לעשות לך מסז' = אני רוצה לשכב איתך בעשר דקות הקרובות בואי נדבר = אני רוצה להראות לך שאני בן אדם עמוק ככה אולי תרצי לשכב איתי אני לא חושב שהנעליים האלה הולכות עם השמלה הזו = אני הומו.

למעלה