שפת הג'אפה

arnond

New member
שפת הג'אפה

מי מכיר מילון עברית-ג'פאית (או אולי אנגלית-ג'פאית) ? נראה לי שיש איזה הגיון בשפה שהג'אפה מדבריםבה, אבל לא הצלחתי למצוא מקור מסודר לשפה. בסטארטרק, למשל, יש שפה שלמה לקלינגונים ויש אנשים שמדברים קלינגונית שוטפת.

subatoi

New member
אני בספק אם היא עד כדי כך מפותחת.

אבל אם יש כזה, בטח מישהו פה מכיר.

deathcaster

New member
תשובה

לך ליפו _ יפו= JAFFA )
, אולי בשוק תמצא משהו

nzkiwi

New member
../images/Emo163.gif נצל"ש נקודה (דבילית!) למחשבה

פרוייקט הסטארגייט, למה דווקא חייל האויר? הרי העיגול הזה עם הנצנצים מתמלא במים אז - יותר מתאים שיהיה שייך לחייל הים והבריכות לא? ועוד רעיון גאוני שצץ עכשיו, טוב אולי לא כל כך גאוני...: לבנות בריכה או ג'קוזי שקוע כשהשפה בצורת סטארגייט! הבירכה בצבע כחול עמוק, בלילה האורות של השברונים מאירים באור אדום ומנורה לבנה גדולה מאירה מקרקעית הבריכה... <אהההההההה...> תודו שהייתם רוצים כזה דבר בחצר (למי שיש כזאת) של הבית (למי שיש כזה).

subatoi

New member
א. כי הם נוסעים לעולמות אחרים

כמו אסטרונאוטים. אז זה יותר טבעי (לפחות פסיכולוגית) שזה יהיה חיל האוויר. מה גם שזה הוכיח את עצמו כשהיה צריך להטיס כל מיני דאוני מוות ושאר עפיפונים
. ב. נו, איפה התמונה? ככה אנחנו סומכים עליך? לקחת שער מהזוית הנכונה, או את ההוא בקופסה של ה-NID (אני חושב), ולהלביש אותו על תמונה של ג'קוזי "אמיתי". הלואי והייתי מבין בתוכנות כאלה.

nzkiwi

New member
אם הם נוסעים אז זה יותר מתאים ל...

חיילות היבשה
בקשר לתמונה, אני כבר שני צעדים לפניך, גם אני חשבתי על השער של הNID
או על השער של ה- "אשן". רק שאין לי כל כך זמן קיצרו לי את החופשה, מחר בבוקר אני חוזר, המטוס שלי כבר הגיע היום

subatoi

New member
תשמור את הרעיון

אני לא שוכח. אני גם זוכר שמישהו חייב לנו תמונה של ספינת אם עם פגודה, רק שאני לא זוכר מי זה...

למעלה