שפת גוף

מיש

המודעות שלי לעצמי היא מאוד גבוהה. הפסיכולוגית שלי כבר אמרה פעם שאני לא זקוקה לה, אני יודעת לנתח את עצמי יותר טוב מכל אחד אחר.

פשוטי.... ../images/Emo9.gif

נכון אמרת תלמידתי המחוננת. אבל, ניתן ללמוד את תורת שפת הגוף, מעניין ומרתק, לפתע תגלי איך עולמות חדשים פורצים לתודעה שלך. אהבתי ת´לשון.... בקשר לזה, אני מיד מתקשרת לפרויד, בעצם אהבתי יותר את יונג... נראה מה יש להם לומר בנושא. אריבדרצ´י

זה עולה לך ...

בשבלול קינמון, דיאט תות-בננה, פיצוחים, בורקסים - שכחתי משהו ? נהייתי רעב...

תוריד.....

את השבלול ,
ותוסיף פופקורן.... בוקר טוב עולם , התעוררתי , כי ישנתי... :)

../images/Emo122.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מקסיקני

New member
כשאת אומרת גוף ...למה את מתכוונת?

יעני כשאני קורץ למישהי? למה היא שולחת אותי לרופא עיניים? כשאני קופץ לי ברחוב כמו איזה אחד ש.... למה אומרים שאני עצבני? (כולה צריך פיפי מה לא קורה?) אז תגידי באיזו שפה את מדברת? כנראה סוהלית כי אני לא מבין...חחחחחחחח הרגת אותי מהקליניקה ...קליניקה און שעושה פדיקור מניקור..

אז ככה מיש אני ינסה לתאר את שפת

גופי, ואת תפענחי אותי...
בדרך כלל אני מזיזה את רגלי באופן קבוע כשאני יושבת בתנועת נידנוד (את בעלי זה די מעצבן לפעמים כי אני מזיזה את הספה או נניח שרגלי עליו שצופים בסרט גם אז הן זזות במן תנועת נידנוד מתמשכת) תמיד יושבת ונשענת לאחור בכסא. עיני כל הזמן זזות ומחפשות אף פעם לא נחות מעיין חוסר סבלנות, לפעמים אני מוצאת את עצמי גם מפהקת בלי סוף ולאו דווקא מעייפות. הרבה פעמים ידיי מונחות על השולחן ואני נוקשת עם ציפורני הארוכות על השולחן הרעש עד שבעלי מעיר שזה מפריע לו. ומשנה את תנוחות הישיבה שלי על הכסא הרבה פעמים אף פעם לא יושבת באותה תנוחה בשקט כל פעם תנוחה אחרת... זה מה שאני יכולה לחשוב על עצמי כרגע. נו מה דעתך עלי מיש???

חחחח דרדי.... ../images/Emo13.gif

בלי ששמת לב, ניתחת את עצמך לבד !! שורה תחתונה ( לא תחתונים).... לפי עניות דעתי הבלתי מזויינת, את מאוד אנרגטית, נוטה לחוסר סבלנות ולהתפרץ לדבריו של היושב מולך, עניין שלעיתים מרחיק אותך ממוקד העניין ולרוב גורם לך למתן תשובות לא ענייניות ואימפולסיביות. בקשר לפיהוק, כבר נכתב קודם, לעיתים באמת עייפות, ולעיתים חוסר קשב,ריכוז. בסה"כ, אישה טובה בעלת רצון עז לעזור ולהיות מעורבת, שלא תמיד קוראת ( נכון לפורום) מקשיבה עד לסוף הנושא, וזה מתוך הצורך להגיב מהר. חבל, כיוון שלעיתים את עשויה לפספס את מטרת המוען. (שיו אני מרגישה כמו אסטרולוגית). מקווה שנתתי לך כיוון מסויים. מישמיש רואה בעיניים

רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

ומה עם הציפורנים שמרוב שאני נוקשת בהם הן נשברות לפעמים מה זה אומר???

מורתי מורתי.... ../images/Emo25.gif

אותך אני אוהבת בשיעורי הנדסה בעיקר בנושא זוויות , כמה שיותר פתוח יותר מעניין לי....

שפת הגוף שלי...

אני מרבה לסרק את שערותיי באצבעות , נושך שפה תחתונה , ומלקק שפתיים בשירבוב לשון. כשאני משקר אני משפיל עיניים .... כל השאר כבר אתם תגידו...

giulietta

New member
מייקי../images/Emo13.gif

אלו סימני חיזור מובהקים- תנועת היד בשיער היא תנועת גינדור, אבל ליקוק השפתיים הוא תנועת חיזור נשית מובהקת, שמטרתה ליחלוח השפתיים (כעין חיקוי לאיבר המין המעעורה ומעונין). אגב, משיחת השפתיים בליפסטיק אדום זה חיקוי של האדמת השפתיים במצב עוררות מינית (שנוצרת מזרימת הדם). סימני חיזור גבריים נוספים: -תנועת אגודל בחגורה, המרמזת על איזור החלציים. -הפניית הגוף והרגל לעבר האישה. -מבט אינטימי (מבט אל המשולש עין - מתחת לסנטר - עין). -עמידה וידיים על המותניים להדגיש את אורך הגוף. -ישיבה או הישענות על קיר ברגליים פסוקות. לגבי השקר - אמרת בעצמך... כשמישהו מתחמק ממבטינו בזמן דיבור איתנו, כלומר, מישיר לעינינו מבט פחות משליש מזמן השיחה הכולל, אין ספק שהוא משקר. ג´ול

למעלה