שפת גוף

קרמבובת

New member
תודה ג´ול תודה טליוש

אחה"צ נעימים לכן... קרמבו כבר מה זה עייפה מלא לעשות כלום היום
מתי תיגמר לי הכבדות הזאת????? ואל תגידי לי דיאטה
קרמבו

The ofer

New member
לגבי הידיים והישיבה אין לי מושג...

אבל...תגידי...העיניים שלך באותו גובה ??? < בלי דוקטורט...ועליתי על זה ישר...>

נעמי 1

New member
תגידי מישקה...

לבדיחה שפנטום סיפר אתמול... גם יש קשר לשפת הגוף?

מגידה אותך נעמיה...

אם זה קשור ל *** של עופר, אז אני בספק. האיבר שלו בכלל לא מחובר לגוף

פנטום !!!

על איזו שפה אתה מדבר? עליונה או תחתונה? אוףףף התבלבלתי בשירשור, זה כבר שייך לשירשור השפתיים. תגיד אתה, מה התנועות שלך? נשמע עדות אופי אובייקטיבית שלך על עצמך, מה יש?

פלייה ופירואטים...

ולא נשכח את הפליק פלק לאחור שלי עם צוקהארה כפולה חצי בורג ונחיתה רכה... 10 בסולם יעקב !!!

מישו..../images/Emo25.gif

אני תמיד כשאני משוחחת עם מישהו/י לא מוכרים אני עם הרגליים כשהן מופנות אחת אל השניה לא שמתי לב לזה...עד שהעירו לי

תמי ../images/Emo25.gif מוזר...

גם כשאת איתי הרגליים שלך תמיד ככה.. זה אמצעי בטחון ? חחחחחחחח...

תמיוש.... ../images/Emo140.gif

זה בדיוק המקרה המקביל לידיים סגורות, אבל אני מבינה אותך, את צנועה כזאת, שומרת על המקומות המוצנעים. עם הידיים , כלומר סגירה, קושי להיפתח אל האחר, או הסתרת מידע.

את באמת קרציה...

והפנטזיה שלי היא להיות כלב, שאת עלי ושאת..... טוב, נשאיר את זה בתור פנטזיה...
לקרציה המתוקה ביותר !

../images/Emo5.gifכמה זה עולה לי ?

רגל על רגל .... שתי רגליים על הספה מתחת לטוסיק , מחייכת, לשון מלקקת שפתיים , מה עוד , האמת , האדם איתו את משוחחת באותו רגע , צריך לפרט את דרך ההתנהגות שלך , לא תמיד אנחנו מודעים לתנועות הגוף שלנו ..

כשאני .........

מדברת על משהו שמרגש אותי, העיניים נוצצות לי (לא יודעת אם רואים את זה החוצה אבל אני מרגישה את זה מבפנים) כשאני עצבנית, הרגל תמיד חייבת לזוז, או רגל על רגל, או בפיסוק גדול, וכמובן אני מעשנת בעצבנות... כשאני מתפנקת, הקול שלי נהפך לפינוקי שכזה, אני מתמתחת עם הגוף בצורה חתולית.... אני משחקת הרבה עם השיער שלי כשאני משועממת... וזה מה שאני זוכרת כרגע....

ליהית. ../images/Emo140.gif

תארת כל כך יפה את שפת הגוף שלך. דבר נוסף, מה שמעניין הוא ( לדעתי) הוא עניין המודעות שלך לעצמך, מקסים!! העיניים הנוצצות האלה, כמה רוך, רגש, אמפטיה.....אני בעצמי כבר דומעת מעצם המחשבה. בקשר לפיסוק הגדול, ובכלל תנועות רגליים, זו תורה שלמה, כיוון שברוב הפעמים אנחנו לא רואים את תנועות הרגליים של האחר, אבל מדברייך, את מגלה אי נינוחות ונוחות בזמן שאת עצבנית, וזה טבעי ולגיטימי לחלוטין, השאלה היא מה קורה עם שאר חלקי הגוף שלך באותה הסיטואציה. פיסוק גדול- זה אני משאירה לגברים שבחבורה. מישמיש מתחת לשולחן של ליהית

למעלה