שפת גוף בפגישות

שפת גוף

תורה בפני עצמה. ניסית פעם להבחין בתבניות העיניים??? לפי מיקום העיניים ותזוזתן אפשר לדעת מה עובר לאדם בראש כשהוא מדבר איתך,או למשל אם האדם משקר. למשל: אדם ששקוע במחשבות בדר"כ הוא יהי'ה עם המבט הפנים כלפי מטה. אגב, זה אולי ישמע אבסורדי,אבל, משך הזמן שלוקח להתגבשות-התרשמות הוא בין 45 שניות עד 4 דקות. בזמן זה האדם משדר באמצעות הגוף והקול אלפי מסרים וסימנים חיצוניים,מילוליים ובלתי מילוליים שנקלטים באופן חצי מודע ובתת מודע אצל הצד שממול. והם אלה שבסוף מעצבים את "מפת ההתרשמות".

שומר 23

New member
דווקא אני חושב..

ששפת הגוף בפגישות הוא דבר שלא מומלץ לייחס לו חשיבות ראשית כי יש אלף דברים שקודמים לו.. ועוד שמי שלא מומחה בענין רק יכול לטעות.. תגובות סתם של האובייקט דווקא כן מומלץ לקלוט.. ולנתח.. זו דעתי האישית.. ולכל החולקים אלו ואלו דברי .. חיים..

שמעת את המשפט

`הגוף לא משקר..` זה מסר שקולטים בלי לחשוב על זה.. אבל מגניב לראות ולהבין את זה כשמסתכלים על זה אחרי שיודעים שפת גוף..

שומר 23

New member
אז זהו בדיוק על זה דיברתי..

אני בדרך כלל מחבר את זה לחיי חברה.. הוי אומר כאשר אדם יושב עם חבירו והוא מכיר את שפת הגוף הוא מתחיל לחשבן.. רגע.. הוא שם רגל שמאל על ימין או ימין על שמאל לכיווני או לכיוון הנגדי.. וכדו` וזה רק מסבך את החיים כך לדעתי.. וכמו שאמרתי קודם זכות כולם לחלוק.. ואדרבה אשמח לשמוע טענות כנגד..

פשוT אJי

New member
אני דווקא מצדדת..

בדעתה של מאושרת,שפת הגוף לעיתים יותר משמעותית מהמילים.בעצם כל תקשורת חייבת להתייחס לשפת הגוף בצורה משמעותית משום שיש דברים שאם לא תקלוט מהשני לעולם לא תדע כי אף פעם לא תשמע את זה במפורש כמו :שקר שהוזכר, אי נוחות חוסר רצון לדבר על משהו מסויים, מתח,הבן אדם שמולך חושב על משהו אחר.כל אלה דברים שהגוף משדר..וזה משמעותי יותר מהמילים..

הבהרה

"שפת גוף" הינה מדע (די) מדויק שכבר נחקר במשך שנים רבות ונמצא מהימן. לא כל אחד יכול להחליט מה הפירוש של כל תנועה ומבט וכו' מי שרוצה שילך ללמוד זאת ממי שכבר יודע ומכיר את ה"שפה" הזו. ידוע לי על סיפור אמיתי, שאדם אחד "החליט" שהוא רואה על פניהם של אנשים אילו עברות (מסוג מסוים) הם עברו, וכך הוא תפר תיק למורה אחד על לא עוול בכפו, והדבר הגיע בהמשך לד"ת, וזכה דיין אחד לברר זאת כראוי עד שהודה האדם ההוזה את מקורות ה"מידע" שלו. ר"ל. בהצלחה

כן חשוב, ולא צריך להגזים.

שפת גוף היא תוספת אינדיקציה. כשאני אומרת שלא צריך להגזים, אני מתכוונת לכך שאסור לאבד את האינטואיציות הטבעיות. סה`כ זה שדר שגם אם לא תבנה תדמית אישיות מתוך תרשימים מוכתבים, אתה תגיע אליו. ועדיף שתגיע לאדם שמולך בדרך אנושית יותר. לפעמים ככל שמבזבזים אנרגיות על הפרטים הקטנים מאבדים את הגדול- את המומנט העיקרי. עכשיו, מה שיפה בקלט הזה, הוא שגם אם מעולם לא פתחת ספר בתחום, אתה תדע לזהות תנועות\הבעות שמשדרות הזדהות, נקודות תורפה, חוסר פתיחות, חוסר ביטחון וכו.. בקיצור אנחנו צריכים לא לשכח לתת לעצמינו מרחב אישי..

למעלה