שפתיים

חני279

New member
שפתיים

ראיתי אתמול את להקת שפתיים מבצעת את השיר "מאמא" אצל דוד טופז! אפשר לקבל תרגום למלל המרוקני בשיר? תודה רבה חני

חני279

New member
מילות השיר

שמש חמה אור אהבה רגש וחום ותקוה יד ענוגה שמחה ותוגה מתמזגים בך אמא דאוו ולפרחה לבכה ודחקה כלשי מנכ יא מאמא אלוולידה אלמווימה, אנתי שדר להמום יא מאמא בך השלוה בך אהבה אין לך יום, אין לך לילה לך התרופה ולך התשובה הכל על כתפך ולא די בך אמאמא דיאלי לחנינה דיאלי עליכ נכמם ונגני אמאמא דיאלי לחנִינה דיאלי אנתי דיימן פי באלי בימים הקשים בלילוץ הקרים את ערה את דואגת בזמן מצוקה ברגעי חרדה את לנו משענת פשתה ופלברד פדלמה ורעד כא תכתינה בלעבנה פסיפה פסהד פלעדאב ופלמרד נתינה לִבייתה שהרנה בך השלוה בך אהבה אין לך יום, אין לך לילה לך התרופה ולך התשובה הכל על כתפך ולא די בך אמאמא דיאלי לחנינה דיאלי עליכ נכמם ונגני אמאמא דיאלי לחנינה דיאלי אנתי דיימן פי באלי

M הדרך

New member
מנסה בלבד..

דאוו ולפרחה לבכה ודחקה כלשי מנכ יא מאמא תרגום: אור ושמחה בכי וצחוק הכל ממך האמא אלוולידה אלמווימה, אנתי שדר להמום יא מאמא תרגום: את שילדת האנא, את עמוד השדרה ה-אמא אמאמא דיאלי לחנינה דיאלי עליכ נכמם ורני תרגום: האמא שלי,הרחומה שלי אני חושב ושר אמאמא דיאלי לחנִינה דיאלי אנתי דיימן פי באלי תרגום: האמא שלי,הרחומה שלי את תמיד בתוך המחשבה שלי פשתה ופלברד פדלמה ורעד כא תכתינה בלעבנה תרגום:בגשם ובקור אני רועד ואת מכסה אותי בשמחה פסיפה פסהד פלעדאב ופלמרד נתינה לִבייתה שהרנה תרגום: אני חולה ואת נשארת ערה בשבילי כל הלילה ניסיתי..צטערת אם זה לא נכון...

שילה1

New member
וחיים אוליאל-הגדול מכולם!כבר מזמן

כתבתי עליו ועל להקת "שפתיים" שהתפרקה ,לצערי. איזו מוסיקה כתבו.משו משו! ואגב-בחו"ל הם עדיין להיט.

שרונהה

New member
כל הכבוד M הדרך../images/Emo140.gif

תרגמת יפה ויש לי תיקונים קטנים שפספסת: פשתה ופלברד פדלמה ורעד כא תכתינה בלעבנה תרגום:בגשם ובקור בחושך ובפחד - את מכסה אותי בשמיכה פסיפה פסהד פלעדאב ופלמרד נתינה לִבייתה שהרנה תרגום: בקיץ, בחום, בקושי ובחולי שנתך נודדת מדאגה לי

למעלה