שפתיים ....

soopafly

New member
שפתיים ....

היי יופי שקיים מקום לשאול שאלות בנושא הזה
לשפתיים שלי יש צורת לב. הייתי רוצה ליישר את השפה העליונה (שלמעשה, תראה כמו השפה התחתונה) ושזה לא יהיה דבר זמני אלא קבוע. מנתח פלסטי אמר לי " שהבעיה שלי נובעת משפה עליונה ארוכה בחלק המרכזי. הפתרון למצב הזה, הוא כריתת עודף העור בזהירות ותפירה בעדינות רבה. אחרי ריפוי קשה לדעת שפעם זה היה אחרת. " אני מצרף גם את ההדמיה שהוא עשה לתמונה ששלחתי לו כדי שתוכל להתרשם. אני אודה לך מאוד אם תוכל לתת לי את חוות דעתך . האם הפיתרון שלו אכן טוב, מה המינוסים פלוסים ? והאם התמונה שמייצגת את המראה שאחרי הניתוח היא ראליסטית? המון תודה ושבת שלום

שינוי השפה העליונה.

קודם לכל אצל כולנו יש בליטת יתר במרכז השפה העליונה, זאת לעומת השפה התחתונה. ההדמייה של התוצאה אחר הנתוח מציגה שפה עליונה מאד לא טבעית ואין זה יפה לדעתי, אך על יופי יש חילוקי דעות. איני חושב שכריתת העור בלבד תתן התוצאה המוצגת בהדמייה. כל מרכז השפה בולט מעט וזה לא תוצאה של עודף עור שיכרת לפי מה שאני מבין בהצעה שקיבלת. זה דורש נתוח הרבה יותר מורכב ולא ניתן להבטיח שלא יבחינו בצלקת. צריך תמיד לזכור שאם מבקשים לתקן בעיה קטנה יחסית (אולי עבורך היא גדולה) , זה קשה בהרבה מאשר לתקן עיוותים רציניים ואין לשכוח שיש תמיד סיכוי שזה לא יהיה בדיוק מה שחלמת עליו. בהדמייה הכל פשוט לביצוע, בחיים הרבה יותר קשה.

nina555

New member
מה רע בשפתיים שלך כמו שהן???

לדעתי במצב הנוכחי הן ממש סקסיות... (וגם בעיניי לא מוצא חן המראה שלהן בהדמיה). עזוב ניתוחים, בשביל מה אתה צריך את זה...

למעלה