שפתח שאלון? יאפ[: <שגעון>

chompi2

New member
שפתח שאלון? יאפ[: <שגעון>

זה לא מחולק על פי נושאים סתם חילקתי את זה לקבוצות[: שם: גיל: מין: - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו: איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו
: הסרט הכי ישן שראיתם: אתם אוהבים נשים קטנות[: : הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה: oreo? אומר לכם משו? במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! : איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם? תודה רבה או תודה? בקשה/בקשע? - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו): המוטו שלכם: אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה? +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים): מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)? פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר? - פרח קטפתי ל....: בריטני ספירס..(יאכ): פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ? נהניתם מהשאלון? אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים??

lollapalooza

New member
../images/Emo3.gif

שם: הדס. גיל: 21 מין: נקבה. - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו: מישהי נתנה לי את הסטריאו שלה במתנה.
איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו: אנג'לינה ג'ולי
הסרט הכי ישן שראיתם: אמממ אני לומדת קולנוע, אז ראיתי גם את הסרט הראשון שנעשה אי פעם.
אתם אוהבים נשים קטנות[: :ככה. הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: לא יודעת. - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה: חברים
oreo? אומר לכם משו
כן.
במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! : אלוהים. איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם
אתכם. יש מישהי שלומדת בפקולטה שלי ונראית מפחיד. תודה רבה או תודה
רבה. בקשה/בקשע
בבקשה. - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולצה...(תשלימו): כחולה. המוטו שלכם: אין לי. אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה
אני לא. אחרים- תלוי מי ובאיזה מצב הוא, אבל קרה כמה פעמים. +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים):
מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)
אללי
פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר
לא אני. - פרח קטפתי ל....: מה קטפתי
נתתי. לנורית. בריטני ספירס..(יאכ): שרמוטה חסרת כשרון מוזיקלי. פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ
רוק. נהניתם מהשאלון
היה חביב פלוס. אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים
תלוי עד כמה אשתעמם.

chompi2

New member
יאאא[:

נתנו לך סטריאו במתנה?!?! חח לאא את אמורה לקטוף תפרח קודם הא אה

chompi2

New member
עונה+_+

שם: -ליאור- גיל: -14- מין: -נקבה- - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו: -לא דעת חחח כנראה לא חשובה- איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו: -אני אשכח את כולם- הסרט הכי ישן שראיתם: -חחח מאיפה זה יצא:S- אתם אוהבים נשים קטנות[: : -דהה- הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: -not telling u- - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה: -באפי- oreo? אומר לכם משו? -יאמי- במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! : -עץ הדעת היינו יכולים ליהיות כרגע בורים חסרי שכל בלי מדע טכנולוגיה ומחשבות מיותרות- איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם? -מלא- תודה רבה או תודה? -באנגלית זה very much ובעברית תודה- בקשה/בקשע? -בקשה- - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו): -ירוקה- המוטו שלכם: -let the living die
סתם תקעתי משו כי אין לי מוטו אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה? -נופ- +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים): -הכלללל- מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)? -בוה לשלטון- פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר? -בוהית[:- - פרח קטפתי ל....: -שירה:[ שבעצם היא אמורה לקטוף ליי- בריטני ספירס..(יאכ): -ביצ'ני- פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ? -רוק קלאסי,אלטרנטיבי,קלאסיקה,שקטים- נהניתם מהשאלון? -בטח פריי דמיוני- אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים?? -אם יענו לשאלון אז כן-

tuty fruty

New member
עונה

שם:רנה גיל: 17 מין:נקבה - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו:לא עולה לי כרגע.. איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו:המדריך שהיה לי פעם שהייתי בסמאר סקול הסרט הכי ישן שראיתם:שיער אתם אוהבים נשים קטנות[: :אולי גברים קטנים ולא הגבר/האישה האידאלי בשבילכם:שיער בלונדיני עיינים כחולות שיהיה פשוט מקסים קצת קיצ'י לא נורא - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה:היו מלא כאלה שבתות וחגים עניין של זמן וכ'.. oreo? אומר לכם משו?לא במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! :כן איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם?לא זוכרת אבל ראיתי אחד כזה בצו ראשון שהיה ממש דומה לאיש מערות תודה רבה או תודה?תודה רבה בקשה/בקשע?בקשה - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו):לא מכירה.. המוטו שלכם:החיים קצרים נצלו אותם אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה?אני אישה עמידה מספיק טוב? +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים):מספיק טוב מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)?לא שאלתי פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר?אני - פרח קטפתי ל....:נורית בריטני ספירס..(יאכ):בהחלט פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ?רוק ישראלי נהניתם מהשאלון?היה נחמד! אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים??כן

מסטולית

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם: גילי גיל: 17 מין: נ' - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו:איזה מורה מצא את הארנק שלי והחזיר לי אותו אחרי שמזה נלחצתי כשאיבדתי אותו
איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו: אגם רודברג? הסרט הכי ישן שראיתם: וואו ראיתי מלא סרטים ישנים בתולדות הקולנוע... לא יודעת מה היה הכי ישן. אתם אוהבים נשים קטנות?: כה הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: מושלם - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה: אהבה מעבר לפינה oreo? אומר לכם משו? זה עוגיות לא? במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! : מה? מאמינה בגורל וכמה אמונות טפלות איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם? איזה זקן אחד עם מעיל מוזר... ממקודם תודה רבה או תודה? תודה רבה בקשה/בקשע? בקשה - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו): מה
המוטו שלכם: חיו ותנו לחיות אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה? עשירים? לעעע +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים): :) מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)?
פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר? בטח לא אני. - פרח קטפתי ל....: נתתי! לנורית
בריטני ספירס..(יאכ): כוסית-על פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ? רוק נהניתם מהשאלון? בערך... אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים?? פחחח מזה לא

NiKi†a

New member
טופ

שם: שירן גיל: 16 מין: נקבה - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו: חחחחח לא זוכרת
איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו: מת'יו בלאמי. הסרט הכי ישן שראיתם: גרמלינס1. אתם אוהבים נשים קטנות[: לא קראתי הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: מת'יו בלאמי :] - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה: אפקט הפחד oreo? אומר לכם משו? ברורר...יאמי במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים!: לא מאמינה בכלום איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם? ברכבת בניו יורק. תודה רבה או תודה? תודה רבה בקשה/בקשע? בבקשה - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו): מה? המוטו שלכם: אמא'שך. אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה? לא מחשיבה את עצמי ולא קוראים לי ככה. +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים): ^_^, :), =], :] מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)? מהההה? פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר? אני
- פרח קטפתי ל....: נורית בריטני ספירס..(יאכ): יאכ. פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ? רוק ומטאל
נהניתם מהשאלון? כן :] אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים?? לא

ady18

Well-known member
תשובות

שם:יעל גיל: 20 וחצי מין: נקבה - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו:אמממ לא הייתה גדולה במיוחד בעיקר ההורים איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו:אין הסרט הכי ישן שראיתם:אסקימו לימון אתם אוהבים נשים קטנות[: :לא הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: שיודע להקשיב ובעל חוש הומור ויש שיש חבור - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה:רמת אביב ג וכמה שעשונים oreo? אומר לכם משו?כן במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! :אלוהים איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם?משוגע כזה תודה רבה או תודה?תודה בקשה/בקשע?בקשה - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו): המוטו שלכם:לא לגעת בסמים ולחייך לחיים אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה?לפעמים קוראים לי עשירה +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים): מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)?לא משמשת פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר?חחח - פרח קטפתי ל....:לא אוהבת פרחים בריטני ספירס..(יאכ):יאק פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ?מזרחית וישראלי נהניתם מהשאלון?כן אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים??כן

../images/Emo26.gif

שם:נומי גיל: 20 בערך מין:נקבה
חח - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו: ממ.. לא ידעת זה אישי כזה
איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו: ממ אנג'לינה ג'ולי..חח ועוד איזה מישי שראיתי בת"א במשביר חח עם צמות חומות ארוכות עיניים ירוקות ומלא קעקועים
הסרט הכי ישן שראיתם: ווי לא ידעת חח של צ'רלי צ'פלין וכמה בערוץ הזה של הסרטים הישנים.. עם פרנק סינטרה וכל מיני אתם אוהבים נשים קטנות[: : בכלליות כן למה לא.. עם הספר אינלי הרבה הכרות הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: מצחיק נאמן רגיש כנה - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה:סקס והעיר.. דוסון קריק בזמנו חח oreo? אומר לכם משו? אולי במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! : במובן מסויים איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם? חח יש אנשים באוובוס לפעמים חח תודה רבה או תודה? תודה רבה איי גס .. למרות שאני אומרת בד"כ תודה בקשה/בקשע? וקשה
- איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו):אע? המוטו שלכם:קבלו את עצמכם אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה? ממש לא חח +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים): =) ו^_^ כי יש לי חברה שעושה תסמיילי הזה כל הזמן וזה מצחיק תי חח
מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)? בוהית נשמע יותר נחמד פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר? פסס.. אתה אמרת פססט? לא,אני אמרתי פחח.. אז מי אמר פססט?
- פרח קטפתי ל....:נורית! בריטני ספירס..(יאכ): אכן פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ? רוק וישראלי נהניתם מהשאלון?כה
אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים?? ממ לא ידעת.. פה יש כל כך הרבה ולא ממש קוראים זה פחות אישי כזה.. אני קוראת יותר בפורומים שאני מכירה יותר אנשים.. לרוב אניעונה על שאלונים פה סתם כדי לענות.. לפעמים אני רואה משו מעניין וקוראת

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

שם: נועית
טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו: לא יודעת
איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו: האהבה הראשונה שלי
הסרט הכי ישן שראיתם: "גברים אוהבים בלונדיניות" עם מרילין מונרו
אתם אוהבים נשים קטנות: כן
הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: כוסון
תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה: פרדייז הוטל
oreo? אומר לכם משו? עוגיה
במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט גורל, קצת אלוהים
רק לעילגים! : אוקי
איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם? שלמה, מהה
תודה רבה או תודה? תודה
בקשה/בקשע? בקשע
איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו): מהה
שקל
המוטו שלכם: וואי יש לי איזה מאה. זה המוטו שעכשיו אני פועלת לפיו.. או מנסה. I'm Gonna Live Every Day Like It's My Last Day
אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה? שניהם
+_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים): Oo
מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)? לא שואלת
פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר? מי פרה
סבתא ש'ך פרה
פרח קטפתי ל....: נועית
בריטני ספירס..(יאכ): מותק
קצת מפגרת, אבל מותק
פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ? פופ, רוק, פאנק, ראפ
נהניתם מהשאלון? קצת
אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים?? אולי

English Muffin

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo3.gifעונה על השאלון !!!../images/Emo13.gif

שם:נגה גיל:17 וחצי מין:נקבה - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו:לא עשו לי טובות איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו:סם הסרט הכי ישן שראיתם:חלף עם הרוח אתם אוהבים נשים קטנות[: :לא הגבר/האישה האידאלי בשבילכם:שיער שחור, עיניים כחולות יחסית גבוהה לא שמן לא רזה שלא יהיה ביישן וישעמם אותי למוות - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה:אהבה מעבר לפינה oreo? אומר לכם משו?זה שוקולד לא ? במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! :אני מאמינה באלוהים ושאנשים חיים במקום אחר אחרי שהם מתים אבל זה לא גן עדן איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם?איזה חולה נפש שצעק לי שלום מירה !דרך בקבוק בלי שום סיבה. זה היה מפחיד ומצחיק באותו זמן חח תודה רבה או תודה?תודה בקשה/בקשע?בקשה - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה נפש שדיבר אליו מבקבוק כל הדרך המוטו שלכם:Shit happens אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה?אני מחשיבה את עצמי לבינונית וככה גם האחרים +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים):
מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)?בוהית למרות שאין לי מושג מה זה.. פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר?אנג'לינה ג'ולי - פרח קטפתי ל...:ליובל
בריטני ספירס..(יאכ):בריטני ספירס היא בעעע פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ?רוק,מטאל,פאנק נהניתם מהשאלון?ככה ככה סבבה כזה אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים??לא למי יש כח חח

jaqui

New member
סקקררר

שם:ג'קלין גיל: 18 מין: נקבה - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו: לא יודעת איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו: מישהו שראיתי הסרט הכי ישן שראיתם: סרטים של צ'אפלין אתם אוהבים נשים קטנות[: : לא הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: לא יודעת - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה: השיר שלנו oreo? אומר לכם משו? לא במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! : אלוהים איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם? מישהו מפחיד ברחוב תודה רבה או תודה? תודה רבה אם יש צורך בקשה/בקשע? בקשה ברור חח - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו): חולצה קצרה, הוא נשא אישה ונולדו לו חמישה ... ...שמחו מאוד והתחיל לרקוד. יומבה יומבבה... המוטו שלכם: תמיד תהיו אופטימיים אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה? לא זה ולא זה +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים): :) מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)? בוהית חח פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר? אומרים מראה מן הסתם - פרח קטפתי ל....: נורית בריטני ספירס..(יאכ): זמרת פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ? רוק נהניתם מהשאלון? כן אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים?? אולי כן

adamsplit

New member
צ'אאאלום

שם:אדם גיל: 18 מין:זכר - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו:עמדו לצידי ברגע של משבר איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו:לא יודע... הסרט הכי ישן שראיתם:סרט של צבא נפליאון(המקור) אתם אוהבים נשים קטנות[: :מה? הגבר/האישה האידאלי בשבילכם:שירנושקה שלי - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה:קישקשתא oreo? אומר לכם משו?עוגיה מפורסמת שאני לא הכי אוהב במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! :באלוהים כן איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם?הרבה,זרים או נוכחות של אנשים רבים מלחיצה אותי תודה רבה או תודה?תודה רבה רבה לך אדוני היקר לי מכל אדון אחר ברגע זה ממש בקשה/בקשע?בקשה(איכס האופציה השניה) - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו):זה רמז על הזקן שלי? המוטו שלכם:אין דבר בלתי אפשרי ,היום אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה?אממ,לא +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים):=+) מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)?בוהדנה(לפי הסקר האחרון) פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר?מוווושרן(שירן) - פרח קטפתי ל....:ארוחת צהריים בריטני ספירס..(יאכ):יאפ פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ?רוק,מטאל,קלאסיקה נהניתם מהשאלון?ככה... אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים??בסקר הזה אולי, בשאר בטוח

Atza

New member
קדימה בואו בהמוניכם לקרוא ../images/Emo3.gif

שם:דנה גיל: 14 מין: נקבה - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו: הרבה כאלה .. איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו: ג'ואן
אומנם לא נפגשנו מלא זמן אבל אני לא אשכח אותך חמוד
בדיוק אתמול הלכתי לחפש אותו ..כוסון שלי הסרט הכי ישן שראיתם: אוי נו מה אני זוכרת אתם אוהבים נשים קטנות[: :אמממ .. כן ? הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: גבר מצחיק , נחמד , רומנטי , מקשיב , נאמן , חמוד , רצוי חתיך , רצוי יפיוף מאוד , ורצוי גבוה יותר ממני ..סתם שאני ארגיש קטנה כזאת.
- תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה: אוי אממ"יש מצב לאהבה"....
oreo? אומר לכם משו? יאמי שומן במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! : גילגולי נשמות , מכשפות , פיות , קסמים , כוחות על טבעיים. מספיק הזוי ? וזה אמיתי. אני מאמינה איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם?אוי ויי
הרבה תודה רבה או תודה?תודה רבה בקשה/בקשע?בקשע . ע' לשלטון. - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו):
המוטו שלכם: יש לי שניים
---1. תמיד תחייכו ותהיו שמחים ותהיו אופטימיים, 2.יהיה מה שיהיה אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה? וואט דה פאק? +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים): :D\:S\:)\:/\:| מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask) ? נניח והבנתי .. ניקח בוה פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר? איגלול - פרח קטפתי ל....: איגי בריטני ספירס..(יאכ): איכס נו פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ? רוק נהניתם מהשאלון?פחות או יותר אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים?? ממש לא אין לי כח לשטויות האלה אני הולכת לישון ביי

עונה.......

שם: טל גיל: תיכף 14 מין: נקבה - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו: -עשו לי הרבה טובות...לא זוכרת איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו: הראל סקעת
הסרט הכי ישן שראיתם: אה...ניראה לי..."ברוס הגדול מיכולם" אתם אוהבים נשים קטנות[: -אני לא הגבר/האישה האידאלי בשבילכם:-אני יודעת.... - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה: -כוכב נולד 2 והמורדים oreo? אומר לכם משו? -לא... במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! : -אני מאמינה באלוהים... איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם? -היה לי כבר כמה פעמיים אנשים שהפחידו אותי... תודה רבה או תודה? -אני מישתמשת יותר ב "תודה" בקשה/בקשע? בקשה -

AndreaCorr ©

New member
~~~>

שם:שרון גיל:16 וקצת מין:נקבה - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו:לא זכור לי איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו:השם יעזור? הסרט הכי ישן שראיתם:חלף עם הרוח אתם אוהבים נשים קטנות[: :מעדיפה גברברים גדולים הגבר/האישה האידאלי בשבילכם:אין כזה דבר - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה:סיינפלד oreo? אומר לכם משו?יא-מי. במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! :כלום איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם?ואני אמורה לדעת את השם שלו?!?!@ תודה רבה או תודה?תלוי על מה בקשה/בקשע?בבקשה - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו):מה?! המוטו שלכם:קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה?לא +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים):=)/:]/=]/:) מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)?אה? פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר?אה? - פרח קטפתי ל....:נורית בריטני ספירס..(יאכ):מה איתה? פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ?רוק נהניתם מהשאלון?משהו אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים??תלוי מי ענה

noooga

New member
קאם און!

שם: נגה גיל: 14 מין: נקבה - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו: אמממ... לא זוכרת איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו: אביטל הבלונדה!! הסרט הכי ישן שראיתם: נו סרטי בורקס.. יאכס! אתם אוהבים נשים קטנות[: : לא רואה.. הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: גבר סקסי, גברי, נראה טוב, חמוד וכו'... - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה: "קרוב רחוק" oreo? אומר לכם משו? נואפ במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! : אלוהים איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם? מישהו, נראה לי הומלס, שאל אותי בטון מפחיד "קנית ת'גלידה הזאת במקדונלדס?????????" יאבא!! קפצתי מרוב פחד! תודה רבה או תודה? תודה בקשה/בקשע? בקשה - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו): איידס המוטו שלכם: אין אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה? אחרים קוראים לי ככה +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים):
מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)? וואט?! פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר? החלבן השכן - פרח קטפתי ל....: יצחק בריטני ספירס..(יאכ): פיכסה! פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ? רוקקקקקקקק~!!! (ישראלי בעיקר) נהניתם מהשאלון? מ-א-ו-ד! אחלה שאלון! אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים?? לפני זה קראתי.. לא יודעת עם עכשיו יש לי כוח

Big Apple Boy

New member
סבבי בבי....

שם: נמרוד... גיל: 12. מין: זכר.. - טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו: איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו:מורן אייזנשטיין.. הסרט הכי ישן שראיתם: נער המעליות ביס 1.... אתם אוהבים נשים קטנות[: : שנאתי את הסרט... הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: בריטני ספירס ודודי בלסר... - תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה: קטנטנות. oreo? אומר לכם משו?: החטיף הטעים הזה... במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים! : בעצמי... איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם?: איזה הומלס שיכור אחד בת"א... תודה רבה או תודה? : תודה. בקשה/בקשע?: בקשע. - איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו): החולה התגלה כטרוריסט פקיסטני העונה לשם אחמד טחבוב שירה באיש השעיר... המוטו שלכם: לשמיים אין גבול.... אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה?: אחרים קוראים לי עשיר... / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים): אף אחד... מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)? בוה.. פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר?- תיקי דיין עם רולים... - פרח קטפתי ל....: נורית
. בריטני ספירס..(יאכ): אלילת נוער. פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ? הכול... נהניתם מהשאלון?: כן... אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים?? ברור...

דנטל

New member
יששששששששש שגעון

טובה שעשו למענכם שלעולם לא תשכחו: נתנו לי להכנס לאירוח עם סאבלימינל איש/ה כוסי/ת שראיתם שלעולם לא תשכחו: דיאנה שהיתה רקדנית של קוקו לוקו הסרט הכי ישן שראיתם: לא זוכרת אתם אוהבים נשים קטנות: לא הגבר/האישה האידאלי בשבילכם: כזה שיעשה לי הכי טוב תוכנית טלויזיה שאהבתם שנגמרה: נשואים פלוס oreo? אומר לכם משו? עוגיות שולטות במה אתם מאמינים(אלוהים,גן עדן גיהנום וכו'..) כמובן שאני לא צריכה לפרט רק לעילגים: כלום איש ברחוב שראיתם שהפחיד אותכם? תא המטען היה פתוח וזה היה בחזית של בית של מאפיונר והאיש ליד האוטו נראה כמו הפושעים מהסרטים תודה רבה או תודה? תודה, וגם זה בקושי בקשה/בקשע? בקשה איש שעיר היה בלי מזל הוא בלי אישה הוא נסע להלוויה עם חולה...(תשלימו): רוח המוטו שלכם: להיות מאושרת אתם מחשיבים תעצמכם לעשירים או שאחרים קוראים לכם ככה? אחרים קוראים לי ככה +_+ / [: / ^_^ / :) / =) או סמיילי אחר(חחח שגעון הסמיילים): לא אייקונים כאלה בכלל מה יותר טוב בוה או בוהית(don't ask)? בוהית פרה פרה שעל הקיר מי היפה בכל העיר? הפרה חמדה פרח קטפתי ל....: שונאת פרחים בריטני ספירס..(יאכ): יאק פופ/רוק/מטאל/קלאסיקה/פאנק/ראפ? ראפ, מטאל נהניתם מהשאלון? כן אתם עכשיו תקראו תשובות של שאלונים אחרים?? לא

למעלה