תשובות ...
ברשותך, לשאלות שכבר עניתי - אני לא אענה ... 1) עניתי . 2) נגד לטביה יתכן והיינו צריכים לעלות אחרת, אבל זה רק בדיעבד !!! אני חושב שאם אתה לוקח את כל האילוצים, והאפשרויות - היית עולה אותו דבר ... אבל בדיעבד זה תמיד קל ... נושא הבטחון זה נושא די מפוספס . כל אלה שקפצו אחרי המשחק - חבל שלא אמרו כלום לפני ... כמובן , אומרים שאי ידיעת החוק - אינה פוטרת מעונש, ואני לא משתמש בזה כתירוץ, אבל היה נחמד לדעת את זה קודם . יכול להיות שזה היה משנה משהו, ויכול להיות שלא ... 3) כבר עניתי . 4) ממש לא מילאנו את הסגל יותר מדי ... אין מה לעשות אם שחקן יורד לדיזס' פורם ... אין לו שימוש ... או שחקן שמפסיק להתאמן ... את הוצאת 2 השחקנים עשינו כשהט"ס היה די באמצע, אז הפגיעה היתה די זניחה ומזערית ... 5) אני מאמין ומקווה שנסיים במקום השני . 6) כבר עניתי שאני רואה את עצמי ממשיך עוד הרבה הרבה הרבה זמן .. 7) זו דוגמא טקטית למשחק שאני על הנייר נחות, היות ובית"ר קבוצה יותר טובה משלי . מה שהיה חסר לבית"ר במשחק הזה זה מחץ בהתקפה . בוא נגיד שאם המשחק היה משוחק 4 פעמים, כנראה פעמיים הייתי מנצח, פעם היינו יוצאים בתיקו, ופעם בית"ר היתה מנצחת . אני שמח שזה יצא טוב .. 8) כרגע התוכנית היא המשך אימון ההבקעה ... יש לי שחקן בית, שאני רוצה להביא אותו לדיווין, ואז למכור אותו . לפני שזה קורה (וזה יקח כמה עונות) - אני לא רואה אותי מחליף סוג אימון . 9) שאלה יפה ... הייתי מעדיף שהנבחרת תעלה למונדיאל . עם הקבוצה שלי יש עוד זמן לקחת אליפות .. אבל אני מאמן כרגע את נבחרת ישראל, והייתי רוצה להצליח יחד איתה . תודה לכם על השאלות, ותודה על האירוח הלבבי ...