שפרה

ליבי54

New member
שפרה

אני מסכימה על ניתוח המצב, שצבר משפיע לרעה על שפרה המקסימה והיצירתית.שפרה איכותית,שומרת על כבוד האדם,סובלנית וסבלנית.מה שקרה ,שהיא התאהבה בצבר האסטרטג,שמעריך אותה אינטלקטואלית, אך בהחלט לא מאוהב בה.משחק בה לתועלתו,ומה לעשות האהבה היא עיוןרת.היא אפילו קיבלה "עיצות אחיתופל" של שי. היא אפילו הודתה לו-קראה להם טיפים-היא כל כך מסונוורת מצבר שכל מי שחבר שלו ,היא מאמינה בו .היא מאד נבונה ובתחילה הייתה לה דיעה שונה על שי.מה לעשות "אהבה בונה ואהבה הורסת" חבל על שפרה,אך עוד הזדמנות ללמידה. היא דמות אצילית ומגיע לה דמות אצילית כמוה הרבה יותר מצבר,האסטרטג והחלש.

הדבר היחידי שאני יכולה להסכים עליו ממה שכתבת

זה שהיא צירתית. היא יצירתית ביצירת סכסוכים ונטיעת ארס ורוע בסביבתה הקרובה. באמת קשה לי להבין על איזו אצילות את מדברת כשבן אדם מסוגל לארגן חרם על אדם אחר כאילו מינימום היה פושע מלחמה. (וזו רק דוגמא אחת מיני רבות). אני לא קונה את זה שצבר מהווה השפעה רעה עליה. זה כמו הטענות על ליאון שהוא מושפע לרעה משיפרה וצבר.... מדובר באנשים בוגרים, כולם אחרי גיל השירות הצבאי, שבאו לתכנית במטרות מסויימות, יציבות ומגובשות, כיאה לאדם בוגר. זה הכי קל להגיד על אדם שהוא בעצם נשמה טובה שמושפעת מאנשים רעים. אם כך, אז כל האנשים הרעים מושפעים מאנשים רעים אחרים ואין באמת רוע בעולם. אני לא באמת מאינה ברוע טהור או בטוב טהור, אבל אני בהחלט מאמינה באטימות רגשית וצרות מחשבתית - וצבר ושיפרה לוקים באלה, ובגדול.

ingel

New member
דמות אצילה לא הייתה אומרת על בנאדם

שהוא אפס. וזה מה שהיא אמרה על איתי לאחר שניחמה אותו וניהלה איתו שיחת "נפש".

תנועות הידיים המוגזמות שלה

מגיעות עד לצופים, מוציאות להם את העיניים ומעוורות אותם. כמו שנאמר כאן כבר, זה בניואנסים הקטנים, והניואנסים של שפרה (ראה ערך: בלון נפוח, דיבור מתנשא, פוזות פיסיות, פיטפוט תמידי וחרטטנות כל הזמן ובכל נושא), משפיעים על מי שקל להשפעה, ולכן הם חושבים שכל זה מעיד על אצילות. מי שאומר ששפרה אצילה, לא יזהה אצילות גם אם דון טיטו האציל של ונסה ירמוס אותו.

ingel

New member
אצילות אומרים באותה נשימה על

גרייס קלי. ולא על שפרה.מצטער..

BEAUTY האחת

New member
ש פרה דמות אצילית ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אשה אצילית לא מנבלת את פיה ומשתמשת במילים גסות כמו : להזדיי..... חור של הת..... וכ"ו אני לא יכולה אפילו לכתוב את המילים האלה שבטח לא מתאימות לאצילות נפש יותר לאצילות רפש
אשה אצילית לא מתחברת לאנשים אלימים ורעים כמו שי למשל ומשתפת פעולה בחדווה
אשה אצילית יש בה חמלה אמיתית מה שלא כלכך ראיתי
אז אני מבקשת לנחות על הקרקע ולראות את האדם כמו שהוא ולא בפנטזיה

למעלה