שפעת+שאלה

שפעת+שאלה

1. יש לי שפעת, מרגיש כאבים בשרירים,גרון,ראש,עיניים,אוזניים- כמעט כל הגוף- האם יש משהו לעשות? 2. עד כמה שידוע לי, אין הרבה מה לעשות כדי להתרפא, וצריך לחכות שזה יעבור. האם זה נכון לגבי רוב המחלות הפשוטות, שפשוט יש לחכות עד שהן יתרפאו מעצמן ? תודה רבה

גם לי הייתה בחג

חוץ מלנוח טוב ולשתות הרבה נוזלים (תה עם דבש וגם לימון על הדרך לא יזיק) באמת אין הרבה מה לעשות, יש כל מיני טיפים נחמדים גם במילון מונחים פה של הפורום, תחת השם "שפעת"... מומלץ!

וירוס כן וירוס לא ../images/Emo122.gif

אני שונאת אותם כשהם מגיעים בקיץ... כאילו לא די בחום ובלחות - מגיעים אלה ומתבייתים על גוף עפ תנגודת נמוכה (תמיד !!! ) והופכים את החיים למעצבנים עוד יותר. מה לעשות ? להקל על הסימפטומים, לחזק את המערכת החיסונית (כדאי להתייעץ עם נטורופאת) ולנסות להיות הכי מאווררים שאפשר - גם כדי לא להיות גורם הדבקה ובעיקר כדי להרגיש יותר טוב. שתייה מרובה, אכילת ירקות טריים המכילים ויטמין C, ובעיקר מנוחה מנוחה מנוחה. אני מאמינה כי הגוף מזמן לעצמו "מחלות" כאשר הוא עייף עד כדי צורך במנוחה שהבעלים שלו אינו נותן לו. כדאי להקשיב לגוף דקה לפני שהוא זועק "הצילו" באשר לשאלה על "מחלות פשוטות" איני מכירה מחלה פשוטה. כל מחלה הינה שרשרת סדרתית של חוסר הקשבה וחוסר איזון לגוף. גוף חסין, מתוחזק (כמעט כמו רכב) המקבל את מה שהוא זקוק לו בכמויות הנכונות, בזמן הנכון - בשילוב כמובן של נפש המבינה אותו וחיה איתו בהרמוניה - יהיה עמיד הרבה יותר. אך בעיקרון קח נא בחשבון כי "כל מחלה פשוטה" אם איננו מתייחסים אליה, יכולה להפוך ללא פשוטה בעליל. יש להתייחס לכל מצב לגופו - אין הכללות בנושא. כל טוב נים, הרבה בריאות ושמור על עצמך. גמר חתימה טובה, סבתא

למעלה