שפעת ועידכונים

סיגל 01

New member
שפעת ועידכונים ../images/Emo41.gif

אני מזריקה גונאל כבר 7 ימים. לצורך העדכון 7 זקיקים, רירית 5 מ"מ. נכון, לא נשמע ממש מעודד, אבל יש עוד כשבוע להזריק והנתונים עוד יכולים לשהתפר (הידד לאופטימיות
מה שמטריד אותי כרגע, זה השפעת, העשירית בחורף הזה. אמנם אין לי חום, אבל חולשה נוראית, בקושי מצליחה לקום מהמיטה, עם כאב גרון נוראי! החולשה הזו, והשפעת עצמה יכלים לשהפיע על הטיפול? האם זה עלול להשפיע על הסיכוי? מנסה להמשיך לשמור על אופטימיות למרות הכל.

מיכל ק-ש

New member
סיגלי

אני לא יודעת אם השפעת יכולה להשפיע על הטיפול, אני מאוד מקווה שלא ורוצה לאחל לך שתרגישי טוב וכמובן....שהטיפול יצליח.

סיגל 01

New member
תודה. חשוב לי לדעת לא רק לגבי האם

משפיע על הטיפול עצמו, אלא מה סיכויי ההשרשה כשהגוף חלש והמערכת החיסונית לא משהו בימים אלה.

עמית@

New member
סיגלי- שמחה לשמוע שגם את חותרת

במרץ- אז ככה כל מצב של מחלה בתיאוריה מחליש את הגוף ומפריע לטיפול- אבל באחוזים כל כך פחותים שאם לא מדובר ב42 מעלות חום ובהקאות בלתי פוסקות וכדומה- לא מפסיקים טיפול. וגם לא מצביעים על כך כגורם ישיר לכשלון טיפול בהצלחה גדולה וענקית- אחרי כל הזמן הזה עמית

מרב.

New member
סיגלי,

תרגישי טוב, תהיי בריאה, ותהיי בהריון- מספיק לך? אני חושבת שאם אין חום- זה לא פוגע עד כדי כך, ומצד שני, זוכרת בנות שנקלטו להריון גם עם חום. תנסי לנוח הרבה, לשתות הרבה לימון ודבש- ומקווה שהזקיקים לא יופרעו מכאבי הגרון שלך
מרב

dandushx

New member
../images/Emo24.gifרפואה שלמה../images/Emo101.gif

הרבה מנוחה , אל תקומי מהמיטה , כדי שתתחזקי . ותשמרי על האופטימיות להזיק זה לא יכול

סיגל 01

New member
אחלה. לוקחת את הדברים כעוד משהו

שמוסיף לאופטימיות. ועוד דבר למביני עניין בריריות ועוביין. 5 מ"מ אחרי 7 ימי הזרקות, איך זה? יש סיכוי שהיא עוד תגדל? אני מניחה שאני אמשיך להזריק עוד מס´ ימים, הרירית תמשיך להתעבות יחד עם הזקיקים?

סיגל 01

New member
אצל אנשים נורמאליים?

בכל מה שקשור לפוריות האשה, אני לא נכנסת להגדרה של אנשים נורמאליים
לצערי, כמעט כל סוגי בעיות הפוריון קיימות אצלי. נקווה לטוב.

רומי 007

New member
חמודה שלי

גם אני במיטה עם כאב גרון! אני חושבת שאיפושהו כל התרופות וההורמונים קצת מחלישים לנו את המערכת החיסונית.תרגישי טוב ובהצלחה

אולה *

New member
סיגלי, תרגישי טוב

ולא נראה לי שיש לך סיבה לדאגה. בהצלחה!!! אולה

aviris

New member
החלמה מהירה

ראשית הרשי נא לי לאחל לך החלמה מהירה והצלחה מלאה בהמשך הטיפולים
. שנית למיטב ידיעתי למחלתך הנוכחית לא אמורה להיות כל השפעה על הביוץ וכן על ההשרשה. נהפוך הוא הרבה פעמים נשים מתלוננות בלחץ וחרדה שניכנסו להריון בעת מחלה.לכן הסירי דאגה מליבך שתי הרבה תה , תנוחי,תתכרבלי מתחת לשמיכה ועד לביוץ ולחגיגה את כמו חדשה מאחל המון הצלחה

סיגל 01

New member
ברוך הבא, אבי

יתכן ואני טועה, אבל למיטב ידיעתי אתה חדש בפורום, אז שמחה על הצטרפותך, ברוך בואך למועדון. תודה על כל איחולי ההחלמה. אני ילדה טובה, לא יוצאת מהמיטה ושותה הרבה תה. השקעתי כ"כ הרבה בטיפולים שלפני ההפריה, לא רוצה שיהיה משהו שיקלקל.

הרמוניה

New member
רציתי לשלוח לך כוס תה ענקיםת אבל

אין אז במקום אני שולחת
והמון איחולי החלמה... הרמוניה

למעלה