שפעת ומסיכות

vikvik

New member
חלה והבריא , אבל מה שעושים במקרים כאלה

זה מצלצלים לרופא המטפל שיש חשש לשפעת ומודיעים לפני שמגיעים למרפאה. הרופא כבר ידאג ל"כניסה בטוחה". וכמובן אם מישהו חושב שיש לו שפעת כדאי שישים מסכה.

ראשגדול

New member
דבר עם הרופא .. הכי טוב .

לדעתי אפשר במקרה הכי גרוע להגיע לביקורות עם מסיכה גם אני אבדוק את האופציה הזאת בביקורת הבאה

orii

New member
הניסיון שלנו

כנראה עברנו עכשיו שתי אפיזודות מאוד קלות של שפעת כל אחת של כחצי יום. שלשום בערב נעמה (עוד מעט בת שנה וחצי, ללא CF) הגיעה ל 39.2 מעלות בבוקר עוד היה לה חום אולם לקראת הצהריים החום ירד. איך שהחום שלה ירד החום של יונתן עלה. זה כבר יותר הדאיג. מרשם ל תמיפלו כבר היה לנו (ביקשנו מהרופא של מכבי בעקבות דברייה של דליה כאן בפורום) דיברנו עם רופא ה- CF והוא אמר בא נחכה 24 שעות אם החום לא ירד, אז ניתן את התמיפלו. מסתבר שיש בעיה שאין באיזור המרכז תמיפלו במינון של 30 מ"ג (המינון לקטנים). בסוף, בתשע בלילה מצאתי שברמת השרון בניופארם עדיין יש את התמילפו במינון הדרוש והצלחתי לרכוש אותו. לשימחת כולם יונתן קם בלי חום. התמיפלו נשאר בקופסא. הרופא יודע וכולם שמחים.

vikvik

New member
הבנתי שאתה מדבר עליך

וכתבתי שעל פי הנוהל התקין אלה שאתה עלול להדבק מהם נכנסים בכניסה אחרת ומיידעים את הרופא מראש ככה שהרופא ימנע חשיפה שלך למישהו שיש חשש שהוא חולה. בכל מקרה יש לפחות נסיון כזה , 100 אחוז ביטוח אף אחד לא יכול לתת בשום מקום.

guta

New member
אם את מדברת עליי, אז לא הבראתי משפעת החזירים

כי פשוט לא הייתה לי....היה חשש בלבד

vikvik

New member
שפעת ומסיכות

היום ראיתי בחדשות שדיברו על עניין המסיכות והם בעצם אמרו שהמסיכה היא חיונית למי שחולה ולא למי שבריא. כי מי שחולה זה ימנע ממנו להדביק. אבל מי שבריא זה יכול לעשות יותר נזק מאשר תועלת בגלל כמה דברים. דבר ראשון זה כי לא כולם יודעים להשתמש במסיכות נכון וחלקן לדוגמא טובות רק לכמה שעות. דבר שני והכי חשוב שנגיד לא שמים את המסיכה רצוף ובעצם כל הזמן נוגעים עם הידיים , מורידים , מזיזים כי זה לא נוח , כי נכנסים לשירותים , כי צריך לדבר ומה שבעצם קורה שמקרבים את החיידקים למערכת הנשימה דרך הידיים שזה המקור הכי בטוח להדבר בבית חולים. ככה שלמעשה הדבר הכי חשוב הוא להזהר בשימוש עם הידיים. לא לאכול בבית חולים , לא להחזיק סנדוויץ באותן הידיים שנגעו במעקה וישבו בכסאות ופתחו את הדלת של הרופא או השירותים. לא לקרב ידיים לאף , לפה וכו'. יש לנו פריוולגיה מאוד גדולה שיש לנו ספטול בכל מקום , דווקא בימים אלה , פשוט כל פעם שאתם מחליפים חדר , מה אכפת לכם לתת עוד שפריץ. ובאמת , כמה שפחות מגע עם כל מה שקשור לבית חולים. מסיכות כנראה זה לא מה שיציל אותנו החורף הזה.

sporTV

New member
חוק מספר אחת

ויקויק, תודה על הסיכום הכל כך חשוב הזה! אני תמיד נוהג לפתוח את הדלתות ולגעת בדברים בבית החולים דרך השרוול או בעזרת החולצה, בכדי להימנע ממגע ישיר. לדעתי - זה ממש עוזר, עובדה שאני מצליח לחזור מבתי החולים ללא וירוסים (למלזי! אמן אמן ואמן) בכל אופן, זה נותן לי הרגשה שקטה בהרבה וידיעה שלא נגעתי בדלת בה נגעו רבים ומחויידקים אחרים.

sporTV

New member
ובגלל שאני לא סומך

על האנשים החולים שישימו מסיכות, אני כן מתכוון להגיע לשניידר עם מסיכה.

vikvik

New member
אם אתה עושה את זה

אז תנסה כמה שפחות להתעסק איתה

למעלה