שפעת ה

efectהפרפר

New member
תתארגנו במסגרת ועד ההורים שלכם

תקבלו הסכמה, תפנו להנהלת בית הסםר או לעירייה שיוציאו מכרז לבית הספר עצמו או לכל בתי הספר ביישוב כנראה שאפילו יתרצו את זה כסיבה לגבות מכם תשלום נוסף תודאו ששעות העבודה של המרפאה יהיו בכל שעות פעילות בית הספר - כלומר אם יום הלימודים ארוך ויש שעת 0 שהחובשת לא תגיע ב-8 ותלך ב-12 כשהלימודים מ-7 עד 4

efectהפרפר

New member
לא קראתי טוב - כתבת שאת נגד התארגנויות כאלו?

פרטי הסבירי ונמקי ראוי לערב גם את טובת הילד - תאמיני לי שהמדינה מערבת את זה כשהיא מתערבת בחיי ההורים וכשמדובר ביומו של הקטין בבית הספר - אדרבא

מחשבות

New member
פרט, הסבר ונמק. אני נגד הוצאה ולו אגורה מכיסי

על בית הספר. המדינה מתקצבת את בתי הספר ממיסי. אם צריך אחות שתהיה אחות כמו שהיתה תמיד. מה בדיוק השתנה?

efectהפרפר

New member
יש לך קריאה מסננת שזה משהו

עוד לא התחלת את ההליך ואתה כבר מסיק לגבי התוצאה - זה מה שאמרתי? שאתה תשלם? אמרתי לך לארגן את ועד ההורים באזורך כדי שיפעלו בנושא. ייתכן ובסופו של הליך תשלם מכיסך כמה שקלים ויתכן שלא. אתה מעדיף לא להתחיל את ההליך כדי שלא תצטרך לשלם? ועוד על משהו שהמדינה חסכה ממך ולכן הפיחתה את המע"מ מ-18% ל-15% במשך שנים ורק לאחרונה העלתה אבל ל-16.5%. מלבד זאת, אל תשים מחיר על חיים במיוחד לא על אלו של ילד. אני מודעת ממקור ראשון לצורך הגבוה של איש רפואת חרום בבית הספר - לא אחות בהכרח! איש רפואת חרום!!! הממוצע הוא אחד לשנתיים שמישהו בבית הספר נזקק להחייאה. באחד מהתיכונים בעיר בה עבדתי בשנה אחת קרו 3 מקרים - נתן מענה לממוצע של 6 שנים!!! לא צריך להיות אחות כדי לדעת שלילד יש חום והוא צריך להיות במיטה אבל אחות לא בהכרח תיתן מענה בשעת הצורך - רוב הרופאים והאחיות לא עוסקים בחרום ביומיום ולא זוכרים איך לעשות החייאה. באופן אישי נתקלתי ברופא שנתן שוק לקיבה!!! ממליצה לך להתנדב לרוץ ולשלם 18% מע"מ רק כדי שיהיה איש מקצוע בבית הספר. בתי הספר מזמן התחילו לעבור תהליך הפרטה ולהורים יש בהם יותר מעורבות. על מעורבות הורים צריך לשלם - רוצה לשלוט על מה שהילד שלך לומד? שלם על זה מהכיס. רוצה לשלוט על השרותים שהילד מקבל? זה יעלה לך כסף. לא רוצה לשלם? אין בעיה הילד פשוט לא יקבל

מחשבות

New member
את אומרת הרבה מאוד דברים נכונים!

שום ציניות. אבל, וכאן בא אבל גדול, ב-3 השנים האחרונות התפכחתי לגמרי. אין לי שמץ אמון במערכת החינוך, הבריאות, הבטחון וכך הלאה. כל המערכות הוכיחו שהן מערכות שקריות, נצלניות במקרה הרע וחובבניות במקרה הטוב. על כל צעד ושעל יש קומבינה כזו או אחרת ועושים לי סיכול ממוקד על הכיס. אני לא רוצה להוציא אגורה מכיסי ולא רוצה להשקיע בבנות שלי משום שהן באו מושקעות בילט-אין מהגנטיקה. לא רוצה ששמץ מכספי ילך על ילדים אחרים ומי שמכיר אותי יודע היטב שאני רחוק מלהיות קמצן. אשתי אפילו חושבת שאני פזרן. אז אני אוהב ניידים עם מקדם פאן גבוה, שמפו משובח, מקרר מלא והמון ת'לפים ספרים מחכים להיקרא ליד המיטה. לא רוצה קרן קרב ולא רוצה סייעת בכיתה בעיקר אחרי שגילו פתאום שיש כסף בלי הגבלה לאופק חדש. אז אני לא רוצה שהבנות שלי תגמורנה בית ספר בשעה מאוחרת כי פתאום המורה מצאה כמה שעות לשבת בקבוצה קטנה. דווקא מעדיף לשפר את יכולותיה הפרונטליות של המורה, את ידיעותיה ואת הכריזמה שמעולם לא היתה לה. אה, ואני רוצה אחות בבית הספר. זה דווקא כן חשוב.

מחשבות

New member
ועוד דבר, רופאים לא יודעים עוד כמה

דברים חוץ מהחייאה. הם למשל לא יודעים שכולסטרול מעולם לא היה בעיה, שתרופות להורדת כולסטרול פוגעות בלב ושמשקאות דיאט מכילים ממתיק רצחני בשם אספרטיים. רופאים טובים מאוד בלרשום תרופות מאותן חברות ששמן מופיע על העט שלהם במשרד, על לוח השנה ועל שלל האביזרים החתומים הממלאים את כל טווח הראיה שלו. תחי התמימות.

efectהפרפר

New member
בנוסף תוודאו שהמרפאה מצויידת

כשהייתי חובשת בתיכון ארגנתי תרומה לערכת החייאה ובלון חמצן - היום יש אסמטים והיו מקרים שהייתי זקוקה לחמצן בגלל פגיעות כאלו ואחרות ולא היה בנמצא

מירי,

New member
קצת...

היום הקטנה התלוננה על כאב ראש- אחיה (השובת) הוזעק לקחת אותה הביתה, ומיד אח,כ היא הודיעה שכבר לא כואב לה הראש (מממ... שבועיים בכיתה א וכבר...). שניהם נשלחו לקחת אישור מהמרפאה למחר...

אצלנו לא אמרו כלום אבל

את יודעת שאמרו להם מי שיעשה אפציע ישב ליד חדר המנהלת עד שאמא תגיע הבת שלי מקוררת מהמזגן בלילה והיא אומרת לי אמא אניל א יכולה ללכת לבית הספר ישימו אותי ליד המנהלת אמרתי למה היא אומרת בגלל שאני מקוררת ויש לי נזלת אמרתי לה שיתקשרו אליי ואני יגיע סה"כ נזלת אב ללא אמרו כלום

למעלה