ילד עם נורופן ובלי חום יקבל אישור מהרופא בלי שום בעיה. אז מה עשית בזה חוץ מאשר להכביד מאד על הורים של ילד שהיה לו כאב בטן / וירוס של יום אחד או שסתם התחלה?
שאולי יגיע ילד שממש חולה - מכילים את זה על הכלל. אני אספר לך יותר מזה, הבת שלי כבר כמעט שבוע בבית עם חום, אבל יש לי אישור מהרופא כבר מהיום הראשון למחלה שהיא יכולה לחזור לבית ספר כשירד החום....... תמוהה???? גם לי !
אצלינו דורשים אישור רפואי מיומיים מחלה ומעלה. זה בכלל תמוה בעיני אגב, אני אקח ילד חולה לרופא בשביל להוציא אישור שהוא בריא (ואקווה שבינתיים הוא לא יחטוף משהו אחר?)
אצלינו השנה הובהר להורים באסיפת ההורים שיקפידו מאוד. אם ילד לא מרגיש טוב, הוא יוצא מן הכיתה, יחכה (עם השגחה כמובן) בחדר פנוי ומאוורר וההורים מתבקשים להגיע בהקדם האפשרי לקחת אותו. נשמע לי מכעיס מאוד ולא אחראי (גם כלפי הילד עצמו) מה שאת מתארת.
ביררת עם המורה למה היא לא התקשרה אלייך אולי היא שלחה אותו לאחות בה"ס שבדקה אותו וראתה לנכון להשאירו לפחות בשעות בה"ס לגבי הצהרון כמובן שהיו צריכים להתקשר אני מציעה לך לברר עם המורה קודם לדבר איתה בטלפון ואת יכולה לבקש ממנה שבמקרה שבנך אומר שאינו חש בטוב שאכן יבדקו זאת אצל האחות ושיתקשרו אלייך עם את מעוננית שבכל מקרה שבנך מתלוננן כמובן שלא נותנים לילד לסבול ולהרגיש לא טוב כל היום זה בהחלט לא מקובל אבל נראה לי גם לא הגיוני וחסר רגישות