שפעת ה

אימאי3

New member
שפעת ה../images/Emo109.gif

גם אצלכם דורשים אישור רופא החל מיום היעדרות אחד? אצלנו זה מה שדורשים וזה נשמע ממש מוגזם.

smagi

New member
כן דורשים! ולא לא נראה לי מוגזם

הרי אנחנו מכירים את ההורים שיש לילד חום של 38 והם נותנים נורופן בבוקר ושולחים אותו לבית ספר. עכשיו כולם ב"היסטריה חזירית" אפילו הרופאים

אימאי3

New member
וזה מה שיעזור?

ילד עם נורופן ובלי חום יקבל אישור מהרופא בלי שום בעיה. אז מה עשית בזה חוץ מאשר להכביד מאד על הורים של ילד שהיה לו כאב בטן / וירוס של יום אחד או שסתם התחלה?

smagi

New member
את צודקת, אבל בשביל המקרים הבודדים

שאולי יגיע ילד שממש חולה - מכילים את זה על הכלל. אני אספר לך יותר מזה, הבת שלי כבר כמעט שבוע בבית עם חום, אבל יש לי אישור מהרופא כבר מהיום הראשון למחלה שהיא יכולה לחזור לבית ספר כשירד החום....... תמוהה???? גם לי !

אימאי3

New member
זה רק מוכיח עד כמה זה צעד מניעה מטופש

שלא מבטיח כלום חוץ מאשר הכבדה על ההורים. החלמה מהירה!

לא, משום שלפעמים ילד נשאר ליום כיף בבית.

אצלינו דורשים אישור רפואי מיומיים מחלה ומעלה. זה בכלל תמוה בעיני אגב, אני אקח ילד חולה לרופא בשביל להוציא אישור שהוא בריא (ואקווה שבינתיים הוא לא יחטוף משהו אחר?)

מחשבות

New member
ההיסטריה אכן בעיצומה. בכל מקרה, על יום אחד

בטח לא אקח לרופא. אמצעי (ברבים) מניעה חייבים להינקט בכל מקרה ואלה היגיינה אישית ודברים המפריעים לפעולתה של המערכת החיסונית ובראשם סוכר.

אז על הגיינה באמת מקפידים יותר.

כבר שבועיים ואפילו השירותים יותר ריחניים מאשר אי פעם
וברצינות, מזכירים לילדים לשטוף ידיים, משתמשים בג'ל, מנקים את השולחן עם מגבונים...

אימאי3

New member
בדיוק, הוא ילך בריא לרופא ויחזור חולה...

לא רק זה, גם לא תמיד יש רופא זמין בדיוק באותו יום בשעות שניתן להגיע אליו אז מה, הילד יישאר סתם עוד יום בבית רק כי אין אישור? פשוט מופרע.

ומה אמורים לעשות היום אם אין אחות בי"ס במידה

והילד לא מרגיש טוב? באחריות המורה לטלפן להורים שיבואו לקחת, המזכירה אולי? איפה הילד ימתין בינתיים? בכיתה? בחדר המזכירה?

אימאי3

New member
היית רוצה

הילד שלי לא הרגיש טוב וביקש שיצלצלו לאמא. המחנכת ענתה לו שימתין עד סוף היום. כנ"ל בצהרון.

באמת?

אצלינו השנה הובהר להורים באסיפת ההורים שיקפידו מאוד. אם ילד לא מרגיש טוב, הוא יוצא מן הכיתה, יחכה (עם השגחה כמובן) בחדר פנוי ומאוורר וההורים מתבקשים להגיע בהקדם האפשרי לקחת אותו. נשמע לי מכעיס מאוד ולא אחראי (גם כלפי הילד עצמו) מה שאת מתארת.

רחלוש29

New member
אני לא מבינה למה זו התשובה וההתיחסות

ביררת עם המורה למה היא לא התקשרה אלייך אולי היא שלחה אותו לאחות בה"ס שבדקה אותו וראתה לנכון להשאירו לפחות בשעות בה"ס לגבי הצהרון כמובן שהיו צריכים להתקשר אני מציעה לך לברר עם המורה קודם לדבר איתה בטלפון ואת יכולה לבקש ממנה שבמקרה שבנך אומר שאינו חש בטוב שאכן יבדקו זאת אצל האחות ושיתקשרו אלייך עם את מעוננית שבכל מקרה שבנך מתלוננן כמובן שלא נותנים לילד לסבול ולהרגיש לא טוב כל היום זה בהחלט לא מקובל אבל נראה לי גם לא הגיוני וחסר רגישות

למעלה