שפעת החזירים

shosha9

New member
שפעת החזירים

שלום לכולן מה אתן אומרות על שפעת החזירים, כל יציאה שלי מהבית מלווה בפחדים מהשפעת.... כמעט כל מקום יכול להיות נגוע בווירוס, מחר בעלי אמור לקחת הבן למשחקייה בקניון וכולי חרדה מזה.....האם היציאות שלכן עם הפעוטות יישנו???

חמודבה

New member
גם אותי זה מאוד מפחיד

אבל לא שיניתי הרגלי יציאה, אי אפשר להסגר בתוך בועה ואפשר להדבק בכל מקום, מנסה לחשוב חיובי.

קוף1000

New member
הלוואי שהפחד הזה ישנה את הרגלי ההורים לשלוח

ילד חולה לגן, לא ללכת לעבודה שחולים וכו'. אם כך, זה ייעשה טוב למשק.

דיינו

New member
לא נעים אבל לא משפיע עלי

השפעת הזאת מקבלת ה-מון חשיפה והא באמת מסוכנת יחסית לשפעת - אבל עדיין הרבה פחות מסוכנת מהמון דברים אחרים. כמו תאונות דרכים למשל. ובכל זאת אני לא מניחה שאת לא מוותרת על לעבור בכביש. וספציפית לגבי ילדים - ממה שהבנתי, הם מקבלים את המחלה בצורה קלה יחסית, לא שונה בהרבה משפעת רגילה.

dididushi

New member
אני מהמתנדנדים

יום אחד אני בהיסטריה, יום אחד אני לא... בגדול אני מאוד מפחדת מהחורף, כרגע לא שיניתי את הרגלי היציאה אני גם ככה בקושי הולכת איתו לקניון אבל בחורף אני בטוחה שלא נתקרב לג'ימבורי ציבורי ולקניונים.

חמודבה

New member
גם אני מפחדת מהחורף, בעיקר

כי ליבי כנראה תיכנס למסגרת. אני ממש חושבת ברצינות אולי להשאר בבית החורף הזה ולדחות את ענייני העבודה. הבעייה שאני צריכה להחזיר תשובה לעבודה רק מחר מחרתיים מה קורה איתי.

זה בהחלט משפיע על היציאות

לא ברמה החרדתית אבל אם אני צריכה לבחור בין מקום בילוי המוני וסגור לבין מקום פתוח רוב הסיכויים שאבחר במקום הפתוח.

רק להפנות את תשומת לבכן שדווקא עם השפעת הזו

פעוטות הן לא בקבוצת הסיכון... אנחנו - ההורים שלהם כן
יוצאת פחות למקומות סגורים, אבל בכל זאת - אוגוסט - חופש - אי אפשר לשבת בבית כל היום... מבינה את החרדות

אמרו שתינוקות הם בקבוצת הסיכון

את חושבת ששפעת החצילים תראה פעוט ותגיד: "אוקיי, הוא אומר 2 מילים,מדדה על 2, עברו לו הגזים ויצאו שיניים, אמא שלו כבר עברה ל"הורים לפעוטות", NEEEEEEXT"??

את יודעת אגב, שבעיתונות החרדית זה נקרא

שפעת מקסיקו. ואלה היו חמש שניות על חוויותי בנסיעה בקו 400 (בני ברק - ירושלים).

../images/Emo6.gif שפעת החצילים ../images/Emo6.gif

ואם זו ההגדרה שלך לפעוט זה אומר שהגדולה שלי היתה פעוטה בגיל חצי שנה
ברצינות רגע, מתי הספיקו להגיד שתינוקות הם בקבוצת הסיכון? לאחרונה שהתעדכנתי (וזה היה מתישהו באמצע שבוע שעבר
) דובר על צעירים בני 13-50 (יש
50 זהצעיר
)

דברי איתי על homeschooling אחרי שתעברי

את 3 השבועות הקרובים... אמא שהילדה שלה באוגוסט עדיין בגן לא יכולה לדבר על חינוך ביתי - זה נגד החוק

יה-יה

New member
אנחנו כבר חודש ושבוע ב-homeschooling

ואלמלא הפן החברתי, היינו ממשיכים לנצח!

למעלה