שפן

ק א ז ו

New member
שפן

ציור וקטורי בפלאש המטרה היתה ליצור דבר פשוט מאוד, בלי צבעים מסובכים, ובלי שום קו מיותר ובכל זאת ליצור משהו מדויק ויפה בכל מקרה מה אתם אומרים? נ.ב. ציירתי אותו בפלאש ועשיתי שכל חלק שלו (עיניים, אוזניים, רגליים, ידיים וראש) הוא אובייקט בפני עצמו ככה שממש קל לעשות לו אנימציה (אני מתכוון לעשות אחת הערך באורך דקה

חמוד מאוד ../images/Emo28.gif

אבל "חמוד" זו הביקרות הכי גרועה שיכולה להיות. בכל מקרה, באמת דמות מעניינת עם אופי מסויים. היא מזכירה לי דמות שהכנתי בעבר, ככה שיש לי אליה איזשהו חיבור סנטימנטלי קל. מכיוון שגם אני חשבתי אז שאם אני אוותר על גפיים יהיה יותר קל לעשות איתה אנימציה, אני יכול להגיד לך היום שהשכלתי להבין שלא כך הדבר: קשה מאוד לתת לגפיים תחושה ותנועה אמיתית ללא החיבור לגוף. שקול לפחות ליצור איזשהו שלד קווי שיהיה לאורך האנימציה אבל שבאנימציה עצמה לא יהיה. בקשר לדמות עצמה- אין סיבה לדעתי שהאוזניים ינותקו מהראש. הראש מאוד גדול ואפילו קצת מאיים על שאר האיברים, נסה להקטין אותו במעט כדי ליצור איזה חיבור יותר "הרמוני" (בגבולות האפשר עם דמות קטועת איברים ;-D). אם בחרת לוותר גם על תווי פנים ומאפייני פנים של ארנב ממוצע (אף, שפם, שיניים) תחשוב על הקושי הצפוי לך ביצירת הבעות פנים והזדהות של הצופה עם הדמות. לדעתי נחוצות מינימום גבות כדי שאפשר יהיה להעביר הבעות בעזרת העיניים בלבד.

למעלה