שפם מקובלים נכבד

שפם מקובלים נכבד

אני רואה שמזה זמן רב אתה ממש מתחנן שישאלו אותך מדוע אתה חסום מהפורום של "מפלגת הירוקים". ובכן, משום שברור לכל מי שעיניו בראשו ש"מפלגת הירוקים" בארץ היא פיקציה של אחד ויסנר שמחפש (ולא יצליח) איזה מינוי תוך היתלות באילן לא לו.... , אינני שואל מדוע חסמו אותך מהפורום של התנועה המזויפת הנ"ל. מן הסתם מגיש לך צל"ש על חסימתך שם, בבחינת "ובמושב ליצים לא ישב".

כמו שאתה רואה

לא ממש אכפת לי שאני חסום- בעזרת החסימה אני מזיק לחבורה הזו יותר. בכל מקרה, אני מציע לכל חובבי הטבע לא להצביע עבור הירוקים- שמירת הטבע רק תפגע אם הם יכנסו לכנסת.

Marinette

New member
נראה לי שהם לא באמת רוצים להיכנס

דבר אחד בטוח: בגלל התשדיר של החבורה הנ"ל יהיו לי סיוטים הלילה. מה זה היה, הערב? ספוק ממסע בן כוכבים צווח עלי מהמרקע ומאיים באצבע? למה?

shellyland

New member
מישהו בכלל לוקח אותם ברצינות?

נראים לי סוג של קוריוז, אבל אשמח אם יימצא כאן צדיק שיעמיד אותי על טעותי. (על כמה מתערבים שלחבורת "המצחיקים" של הפורום יש בדיחה על הניסוח שלי?)

אלי ו.

New member
זה לא החבר'ה עם החתונה הלסבית?

חשבתי על זה קצת, ואח"כ עוד קצת ושאלתי את עצמי אם זה מקרי שבתשדיר שלהם הם בחרו להציג דוקא לסביות מתנשקות ולא הומואים. אגב, לקח לי הרבה זמן כדי להבין מה מצחיק בניסוח שלך. תתבישי לך!

shellyland

New member
לא ראיתי את התשדיר

אבל אני מניחה שאם שאלת את עצמך זה אומר שמראש כבר ידעת מה התשובה.

shellyland

New member
ואם כבר תשדירים שלא ראיתי

והערב יצא לי לראות לראשונה - למה שינוי פונה רק לקהל המצביעים הגברי? בכל התשדירים שלהם זה כך?

אטיוד5

Active member
דווקא ראיתי ...

מודעת בחירות של חץ או שינוי (לא זוכר) שבה הם מתגאים בכך שהצוות המוביל מורכב מחצי גברים וחצי נשים.

למה בכלל הם מעניינים אותך?

אותי למשל לא זרקו מפורום תנועת מרזל, או פורום זכויות הגבר, אם יש כזה, כי הוא לא מעניין אותי...

מפני ששמירת טבע חשובה לי.

וכפי שכתבתי בפורום שמירת טבע- יש צורך במפלגת ירוקים, אבל לא זו.

אוֹחַ

New member
כל מי שיצא לו להרביץ קצת, יודע

שכשאתה תוקף, אתה גם חשוף לתקיפה נגדית. אם עד עכשיו התכנסת בתוך עצמך עם החתימה המסתורית הזאת (מי שרוצה לדעת, שישאל), עכשיו, משהקמת קומונה - נחשפת בחזרה

צימעס

New member
אם

תכתוב לפני ואחרי הקישור לקומונה |הלינק | ו | סלינק| (ללא הרווחים), יהיה קל יותר להכנס לשם.

shellyland

New member
איזו אכזבה ../images/Emo4.gif

הייתי בטוחה שאתה הולך להרביץ לו, אבל בסך הכל קראת לנו לראות שיש מכות.

למעלה