שפכתן אותי מצחוק. אז נרשום הודעה, אני גבריאל, נעים מאוד.
נ נויאמגניבה New member 26/1/06 #12 ../images/Emo28.gifהלו הלו תחת של ארנב וורוד זה הכי פאקצי בעולםםםםםם
0 007bg New member 27/1/06 #17 נכון, בשביל הכיף בעיקר. אבל פה, אם הייתה בעיה, הייתה "סתירה". סטירה זה מה שפאקצה מתעצבנת שעושים לאנחל המאאאאאאאמי בטלנובלה.
נכון, בשביל הכיף בעיקר. אבל פה, אם הייתה בעיה, הייתה "סתירה". סטירה זה מה שפאקצה מתעצבנת שעושים לאנחל המאאאאאאאמי בטלנובלה.
B BaBy AnImE New member 27/1/06 #19 כל אחד מתקן אותי ;[ בן 26 אמר לי שזה "סוטר". אתה אומר לי שזה "סותר". חבל שאי אפשר להסתדר בלי המילה הזו.
כל אחד מתקן אותי ;[ בן 26 אמר לי שזה "סוטר". אתה אומר לי שזה "סותר". חבל שאי אפשר להסתדר בלי המילה הזו.
0 007bg New member 27/1/06 #20 אמממ.. הייתי אומר משהו לא יפה עליו, אבל נצא בזה ש"הוא טועה". לסתור, זה בבניה... סטירה זה פיסי. חישבי, מה מסתדר "סתירה", או "סטירה", בין משהו למשהו? את יכולה לחפש בנט, זה ברור שזה סתירה.....
אמממ.. הייתי אומר משהו לא יפה עליו, אבל נצא בזה ש"הוא טועה". לסתור, זה בבניה... סטירה זה פיסי. חישבי, מה מסתדר "סתירה", או "סטירה", בין משהו למשהו? את יכולה לחפש בנט, זה ברור שזה סתירה.....
ב בַּמְבָּה יבשה New member 25/1/06 #3 ברוך הבא ../images/Emo140.gif ../images/Emo203.gif אני אוהבת את השם שלך..
ב בַּמְבָּה יבשה New member 26/1/06 #11 הא ../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif ../images/Emo203.gif
0 007bg New member 27/1/06 #18 העלה הירוק זו הצהרה, דרך חיים, ריחן (לרכב) כי יש פה ריח של פאקצות או סתם פטיש?
ב בַּמְבָּה יבשה New member 27/1/06 #21 כי זה מגניב. ואהבתי את הרעיון../images/Emo203.gif היה יכול להיות יותר מגניב אם זה היה גראס בעיקרון :$
כי זה מגניב. ואהבתי את הרעיון../images/Emo203.gif היה יכול להיות יותר מגניב אם זה היה גראס בעיקרון :$
0 007bg New member 27/1/06 #23 אם הן כ"כ חכמות כשהן בהכרה מלאה, One can only wonder מה יהיה אם הן יהיו Under the influence......
ב בַּמְבָּה יבשה New member 28/1/06 #25 מה שמזכיר לי ../images/Emo203.gif שיש לי בכיתה ילדה (פאקצה) שרוצה להיות מורה. אני ממש לא רוצה לראות את מערכת החינוך עוד 10 שנה, מכאן זה נראה ממש עצוב - יותר ממה שזה עכשיו.
מה שמזכיר לי ../images/Emo203.gif שיש לי בכיתה ילדה (פאקצה) שרוצה להיות מורה. אני ממש לא רוצה לראות את מערכת החינוך עוד 10 שנה, מכאן זה נראה ממש עצוב - יותר ממה שזה עכשיו.