שפירית
ש שמיימית New member 17/9/01 #14 בבקשה ../images/Emo39.gif שנה טובה...האמת.. ראה לי שכולם בקניות וארגונים לחג ואני .... סוף סוף אף אחד לא יושב לי על המחשב חה
בבקשה ../images/Emo39.gif שנה טובה...האמת.. ראה לי שכולם בקניות וארגונים לחג ואני .... סוף סוף אף אחד לא יושב לי על המחשב חה
ש שמיימית New member 17/9/01 #16 כן חג חגים בילויים ../images/Emo13.gif אני בבית ועברו 4 שעות לא? לך הביתה
T tamirye New member 17/9/01 #17 מי בא לעבודה ב - 8? בכל זאת נראה לי רעיון לא רע. נשחק קצת עם המצלמה בחג.
ש שמיימית New member 17/9/01 #18 כן אולי גם אני אשוב לצלם...מחכה.. שיעברו 16 שעות לטעינה חדשה של סוללות וראיתי את מה שכתבת למטה- ברצלונה
כן אולי גם אני אשוב לצלם...מחכה.. שיעברו 16 שעות לטעינה חדשה של סוללות וראיתי את מה שכתבת למטה- ברצלונה
T tamirye New member 17/9/01 #19 הוספתי את זה היום. לא ברור למה הוא כתב תאריך מוזר שהוספתי את ההודעה. עשיתי לחבר שלי מבחן גאודי והוא נכשל.. ברצלונה מחכה לי (באמת?) בחג אני אחזור לצלם את החתול של השכן
הוספתי את זה היום. לא ברור למה הוא כתב תאריך מוזר שהוספתי את ההודעה. עשיתי לחבר שלי מבחן גאודי והוא נכשל.. ברצלונה מחכה לי (באמת?) בחג אני אחזור לצלם את החתול של השכן
T tamirye New member 17/9/01 #22 האמת היא - שהוא בעיקר ישן. ובזמן שהוא לא ישן הוא יושב על קצה החלון, כאילו הוא עומד ליפול, ומלקק את עצמו כל הזמן. אני בונה איתו יחסי אמון, כדי להפיק לו ספר צילומים...
האמת היא - שהוא בעיקר ישן. ובזמן שהוא לא ישן הוא יושב על קצה החלון, כאילו הוא עומד ליפול, ומלקק את עצמו כל הזמן. אני בונה איתו יחסי אמון, כדי להפיק לו ספר צילומים...