פילפלת האחת
New member
שפיכת לב ../images/Emo23.gif
שפיכת לב
אתמול היינו בביקורת אצל הקרדיולוג שלי (לפני ההיסטרו') ה-
|טפו טפו
הסברנו לו שהבדיקה היא בשביל ההיסטרו הוא שאל אם יש לנו ילדים? אמרנו "עדיין לא" , אנחנו לפני טיפול של תרומת ביציות, אז הוא שאל "אז אם כבר מדוע לא לקחת פונדקאית, שגם תביא ביציות וגם תסחוב את התינוק, בשביל מה את צריכה את זה? לסכן את עצמך? ואז התחילה הטפה או התקפה
של הרופא: אני לא ממליץ לכם לנסות הריון, לכו תאמצו או תקחו אם פונדקאית , הסברנו לא שזה עולה הרבה כסף. זה בבת אחת ניפץ וריסק אותי לרסיסים, קיבינמט מה אתה חושב שאני לא יודעת שזה מורכב, איפה הרגישות, האנושות? הוא בכלל דיבר על הריון כמשהו מסוכן, אני אפילו לא יודעת איך להסביר את מה שעבר לי בראש, כמובן שאצל מלח כל מה שהרופא אומר זה "קדוש", איפה הרצון שלי בכל זה? איפה היעוד שלי? האם צריך להכנע לפחדים, לחששות? איפה הרפואה המתקדמת שכולם מדברים עליה, לא קיימת במצב כמו שלי? שאלתי אותו אם זה אפשרי? הוא התחיל לגמגם משהו כמו "אין הרבה מידע" אני יודעת (מרופאים) שנשים במצבי עברו הריון לא קל, אבל יש להם ילדים. האם אני צריכה לוותר בגלל הפחדים של הרופאים? אני חושבת שאם הייתי חיה על פי הפחדים של מה יהיה, אסור ומותר לא היה לי חיים נורמלים: לא מטיילת בעולם, לא מתחתנת, לא עובדת
מה הגבולות של הרופאים בחיים שלנו, הרבה רופאים/ת שפגשתי אמרו לי שהם היו מוותרים על החויה הזו של הריון, כי הם רואים אותה כמחלה (טוב לדעת
בכל מקרה שיהיה לנו חג פורים שמח
שפיכת לב
אתמול היינו בביקורת אצל הקרדיולוג שלי (לפני ההיסטרו') ה-